Poradna duly
Jana Čurdová
@liliannoel to mas teda recht
jinak mam kamaradku co na tom yla stejne jako ty ze to mela jisteny z vice stran dokonce i jeji manzel pracoval v baru
a co cert nechtel nejak se to zvrtlo a kdyz zacala rodit nikdo po ruce nebyl
nakonec porodila pred bytovkou pac sanitka nestihla prijet.ale nelekej se to byla EXTRA VYJIMKA z x pripadu ze se ji to takhle vse pokazilo
byla prvorodicka a porodila 40minut od prvni kontrakce coz je jedina zenska kterou znam a ani jsem to jeste neslysela ze by to nekdo mel takhle rychle
odrodila ji mimochodem jeji zpravcova bytovky s kterou se vubec ale vubec nesnasela a dnes ji mala rika babi
![]()
katerina: té prsty:D no jo je fakt co já vim jak to bude probíhat vid:D o rychlosti nemužu mluvit , třeba mi to pujde taky rychle že nikdo nestihne ani pípnout:D No snad ne, a nák to zvládneme:D
@liliannoel No ja myslim ze se neni ceho bat to bylo tolik nestastnych nahod ze by clovek neveril ale nastesti to dobre dopadlo.jediny co ji zavidim je ta rychlost porodu ovsem ne pred bytovkou teda
![]()
![]()
nu to jo:D
Taky ste ed rádi za tohle počasí?:D je sice hnusně, ale konečně nákej vzduch a žádnej pařák, a mužu konečně fungovat:D
Jéé, já žehnám tomuhle počasí, dá se vyjít na ulici a nefunět jako malá parní lokomotivka.
A při větrání přijde do pokoje příjemný chladný vzduch. A neotékají mi tak nohy. Prostě paráda. ![]()
Dneska k obědu poprvé v životě zkouším žemlovku. Partner je sladkožrout, tak jsem mu chtěla udělat radost. Ale nevím, nevím, jestli to, co jsem spatlala, bude vůbec někdo chtít jíst. Viděla a jedla jsem žemlovku naposledky ve školní jídelně, tak přesně to to připomíná. ![]()
jj je to změna k lepšímu to počasí, aspoň se pročistí vzduch ![]()
Tak to sem ráda, že nejsem jediná komu tohle počasí momentálně vyhovuje:) krásný čerstvý vzduch:D
TYjo žemlovka, když si jí z tý jídelny vybavim tak se mě obrací žaludek…Ani od babičky sem ji nikdy nejedla, nemám totiž moc v lásce sladkou rejži:D Já dneska budu péct asi nákou rychlou buchtu, at tu máme něco k snídě a sváče:D a pak budu muset taky něco uvařit, vypadá to asi na guláš:D
ale ted mě čeká rychlo uklid (prdim na něco velkýho, když od pondělí se tu bude dělat bordel s tou ložnicí:D Takže jen vysát, lehce utřít prach a jen umejt záchod a koupelnu:D
však takový úklid úplně stačí ne. když člověk uklízí průběžně tak ani nic jinýho není potřeba. jedině vytřít ![]()
guláš jsme měli tento týden taky. dneska budu dělat naložený buček a taky chci nějakou buchtu, pro jakou jsi se rozhodla?
No já sem na uklid blázen víš… uklízim pořád všechno, už jen kvuli psovi, kterej furt dělá bordel s chlupama, sem z toho namrtvici…ale dneska sem fakt řekla ž to dlabu, pulhodinovej uklid stačí:D obvykle uklízim 3-4hodiny:D
no jinak jestli koukáš na prostřeno, tak včera jak tam byl ten typan a dělal tu buchtu, tak tu budu dělat:)
koukala jsem se ale tak napůl. tak na to kouknu. já jsem taky pedant na úklid, uklízím každý drůhý den, pokud jsem doma dřív tak i každý den. nechci být nikdy překvapená nečekanou návštěvou,mám ráda pořádek. ale ted v těhotenství se musím trochu šetřit.
no přesně:D a o každodením zametání alespon 5× denně ani nemluvim,…:D pes je prostě pes, a jinak to nejde…
Je fakt že se to taky snažim nepřehánět ted ve vysokém těhu už… ale až doděláme ložnici, tak celej červen stejně nebudu dělat nic jinýho než všechno pořádně gruntovat čistit a vyklízet:D aby až přijdu z porodnice byl chvíli klid:))
Ta buchta je moc dobrá. Já už naní mám recept dlouho do babči, ale on o poloviny těsta zamíchal i kakao, tak to musim taky zkusit:D Ale zatim si jdu lehnout k telce, vaření a pečení nechám na večir:D
Já do žemlovky rýži nedala, jen tvaroh, ovoce, rozinky, žemle, smetanu, no, sice samé dobré věci, ale pohromadě… taky to není jídlo, co bych si dávala s chutí
, ale jak říkám, partner sladkožrout, chtěla jsem mu udělat radost. Příští týden zkusím udělat tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou. Mám takovou kuchařku, jmenuje se Vaříme dětem, tak ty recepty testuju teď na mužovi. ![]()
![]()
![]()
tak to je super:D ale ty knedloše s tou omáčkou bych si klidně dala taky:D ale taky nějak moc sladký jídla nevyhledávám:D
Teprve ted se mě dělá ten guláš:D a začnu péct tu buchtu teda, ale moc se mě nece:D
To se nedivím, stát v kuchyni a něco kutit. Včera mi z toho vedra a kuchtění otekly kotníky jako bambulky. Ale dneska je líp, asi se taky do něčeho půjdu pustit. Měla bych tentokrát zkusit něco zdravého, třeba drožďovou pomazánku nebo neslazenou vločkovou kašičku… ![]()
nu já to vedro nad plotnou taky nenávidim, ale už se buchta peče guláš je taky hotovej ted jen rychle uklidit všechno…
tyjo droždová pomazánka, s tou by mě tu asi vyhodili:D ale já bych si ji celkem dala:D