Letňátka 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
941
13.10.11 17:52

letňátka 2011

ahoj, tato diskuse je pro všechny maminky s dětmi, které se narodily toto léto. Přidejte se a popovidame si nejen o nasich ratolestech ......... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4246
13.10.11 19:19

Ahoj, přidám se :kytka: Můj chlapeček se narodil 31. července, takže máme taky letňátko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
13.10.11 19:28

ahoj, tak to mame synky ve stejny den. Ten můj se jmenuje Filipek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
13.10.11 21:36

My jsme taky letňátko 23.6. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
13.10.11 22:07
jaja34 píše:
ahoj, tak to mame synky ve stejny den. Ten můj se jmenuje Filipek

My máme Matyáška :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
14.10.11 08:50

Tak co holky, je tu někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
14.10.11 11:33

ahoj, ja az ted. dospavala jsem rano a pak uklizela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
14.10.11 11:36
Vendulák píše:

a kluka nebo holcicku? a jak se jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
14.10.11 13:09
jaja34 píše:

Já teď taky uklízela… Teda spíše střídavě houpala malýho v lehátku a snažila se aspoň trochu uklidit, páč malej je dneska nějakej mrzutej a jakmile se krapet vzdálim a nehoupu ho, tak začne rykot… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
14.10.11 14:23
pikesova.lucie píše:
jaja34 píše:
Já teď taky uklízela… Teda spíše střídavě houpala malýho v lehátku a snažila se aspoň trochu uklidit, páč malej je dneska nějakej mrzutej a jakmile se krapet vzdálim a nehoupu ho, tak začne rykot… :zed:

Lucko, pls jak casto je rad maly na brisku a zveda ti uz hlavicku? F. vubec nechce, vylozene pri tom rve a hlavu nezveda. BOjim se, ze budeme muset nejak specialne cvicit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
14.10.11 14:35

Taky jsem se toho hrozně bála, páč malej úplně nesnáší bejt na břichu. Pasení koníků vydrží maximálně 2 minuty a ještě tak před týdnem nepásl vůbec, ale ze dne na den se to změnilo a začal tu hlavu zvedat, i když to ještě není úplně tak, jak to má být… Po chvilce pasení se ale stejně začne vztekat a je konec. Já to zkoušela tak, že jsem ho dala na břicho a ručičky mu držela skoro pod tělíčkem, samozdřejmě ne nějak silně, ale nutilo ho to tu hlavu zvedat…Taky mu můžeš držet zadeček. Jinak doktorka mi řekla, že v tomhle věku je ještě brzo na nějaký extra pasení, že každý dítě je jiný a některý pase dřív a některý dýl…Já dávala na bříško při každým přebalování, on si na to časem zvykne a nebude ti u toho tak křičet…
A nestresuj se, já se z toho taky stresovala a nakonec malej zvednul hlavu sám úplně zničehonic a bez mojí pomoci. Každé dítě je jiné… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
14.10.11 15:02

no nestresuji se, to ne, ale preci jen mam pocit ze jsem vse uz zapomnela (,mám ještě 8,5 letého syna) a nechci nic zanedbat
ale musim rict, ze ted je to mnohem vetsi pohoda, spoustu veci vubec neresim tak jako u toho prvniho, tam si myslim, ze jsem to vse prozivala vic. co ty ty mas prvni nebo ma Matyasek nejake sourozence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
14.10.11 15:24

Matýsek je první, takže je všechno pro mě úplně neznámé, ale snažím se řídit svým instinktem a tabulek se teda moc nedržím, páč kdyby jo, tak se z toho za chvíli zblázním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
14.10.11 16:53
jaja34 píše:
Vendulák píše:
a kluka nebo holcicku? a jak se jmenuje?

Máme holčičku Nelinku :-), mám jí v metříku :wink:.
Jinak Nelinka taky dlouho moc pást nechtěla. A ani teď u toho nevydrží moc dlouho. Hlavičku už sice hezky drží, ale za chvilku se začne vztekat a musím jí dát na zádíčka. Ale teď už se snaží i trochu přetáčet, už ví jak ty ručky dát a zvládne to na bok, ale dál zatím ne :-).
Jinak Nelinka je taky naše první. Hodně moc vymodlený :andel:. Taky se snažím na nějaký tabulky vůbec nekoukat, to by se musel člověk akorát nervovat :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
17.10.11 13:14

ahoj,tak jak se mate dnes a jak jste si uzily vikend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí