Miminka leden 2011

605
3.10.11 16:13

Miminka leden 2011

pro maminky,co objevili e-mimino pozde a maji miminko lednove 2011 a chteji si popovidat,co uz umi,co ne atd:-))

tak ja mam Adamka,narodil se 17.1.2011 a to planovanym CS(takze zadne prekvapko:-))) A narodil se tak,protoze byl mooc velky chlap-porodni vahu mel 4700g. Ted uz mu je skoro 9 mesicu,ma 11kg,je vesely a porad plny energie,jeste nesedi,ale plizi se jako ten nejrychlejsi vojak:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
3.10.11 16:25

ahoj :kytka: já teda emimino neobjevila až tak pozdě, ale ve skupinách, kde přibývá 30 stran denně se nechytám :-P
To máš teda kus chlapa! 8-)
Já mám doma Julii narozenou 5.1. s porodní váhou 2,7Okg a jsme na nějakých 9,2kg, takže taky žádná droběna :mrgreen: jinak zvládá lízt jak závodník, sedí a stoupá si, ale zas třeba vůbec neslabikuje, občas tu a tam něco málo :-D

• Citovat
  • Upravit
sterezie
3.10.11 16:27

jo a taky to nebylo moc překvápko, termín jsem měla na 24.12., ale slečně se vůbec nechtělo, takže je narozena sice přirozenou cestou, ale po třídenní vyvolávačce 8-)

• Citovat
  • Upravit
605
3.10.11 16:34

tak to mas berusku malou:-)) adamek se ted zabavil ovladacem k tv,ten miluje:-)) tak skoro vanocni darek,tos asi mela cekaci vanoce,co? ja si neumim predstavit tak male miminko,mela bych strach,ze mi vypadne:-) vyvolavane porody jsou pry celkem bolestive a navic tri dny.. ja teda mela cisar,ale pak jsem si mesic uzivala,jizva bolela a navis jsem v ni mela zlateho stafylokoka.. tak uz sedi,to ja cekam,kdy se posadi,ale i doktorka rikala,ze rozpohybovat tech 11kilo je fuska:-)) Jinak vitam Tebe i Julinku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
3.10.11 17:12

jó, tak ovladač, ten je u nájs taky jedna z nejlepších hraček, ještě lepší je teda notebook, ale jelikož už mu odamputovala několik písmen, tak ten má teď zakázaný :-P no já mám právě kamarádky, co mají starší holčičky a všechny jsou menší :mrgreen: neboj, však ono to sezení přijde, vždyť má ještě čas :wink:
ale takhle zpětně jsem ráda, že ty Vánoce byly v klidu a pohodě 8-) toho císaře Ti teda nezávidím, já si sice po porodu nemohla sednout asi měsíc, ale jinak se to dalo :wink:
a odkud jste? :?:

• Citovat
  • Upravit
1430
3.10.11 18:26
x-juliet píše:
pro maminky,co objevili e-mimino pozde a maji miminko lednove 2011 a chteji si popovidat,co uz umi,co ne atd:-))tak ja mam Adamka,narodil se 17.1.2011 a to planovanym CS(takze zadne prekvapko:-))) A narodil se tak,protoze byl mooc velky chlap-porodni vahu mel 4700g. Ted uz mu je skoro 9 mesicu,ma 11kg,je vesely a porad plny energie,jeste nesedi,ale plizi se jako ten nejrychlejsi vojak:-))

Ahoj:-)
Tak to máte stejný den porodu jako my:)) Malý se taky narodil 17.1.:)
Jinak emiminko už nejakou dobu znám, ale až teď jsem se zaregistrovala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.10.11 18:57
janicce píše:
x-juliet píše:
pro maminky,co objevili e-mimino pozde a maji miminko lednove 2011 a chteji si popovidat,co uz umi,co ne atd:-))tak ja mam Adamka,narodil se 17.1.2011 a to planovanym CS(takze zadne prekvapko:-))) A narodil se tak,protoze byl mooc velky chlap-porodni vahu mel 4700g. Ted uz mu je skoro 9 mesicu,ma 11kg,je vesely a porad plny energie,jeste nesedi,ale plizi se jako ten nejrychlejsi vojak:-))
Ahoj:-)
Tak to máte stejný den porodu jako my:)) Malý se taky narodil 17.1.:)
Jinak emiminko už nejakou dobu znám, ale až teď jsem se zaregistrovala :dance:

ahoj,tak to je dobry:-)) a jak se maly jmenuje? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.10.11 18:59
sterezie píše:
jó, tak ovladač, ten je u nájs taky jedna z nejlepších hraček, ještě lepší je teda notebook, ale jelikož už mu odamputovala několik písmen, tak ten má teď zakázaný :-P no já mám právě kamarádky, co mají starší holčičky a všechny jsou menší :mrgreen: neboj, však ono to sezení přijde, vždyť má ještě čas :wink:
ale takhle zpětně jsem ráda, že ty Vánoce byly v klidu a pohodě 8-) toho císaře Ti teda nezávidím, já si sice po porodu nemohla sednout asi měsíc, ale jinak se to dalo :wink:
a odkud jste? :?:

z prahy/mnisku pod brdy, a ty?

a jak ti mala spinka? me uz adam ted moc pres den nespi,tak max 1-2 denne na hodku v kocarku,ale zase mi krasne spinka v noci,od 7 do 6.30:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
3.10.11 19:34

holky zdravím, taky mám doma ledňáčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
3.10.11 19:50

ahoj dito, janice :mavam:
no mě zas přes den spí docela hezky, ale v noci zas hůř.. :-P dopoledne aspoň hodinku, ale spíš dvě a odpoledne taky tak hodinku :wink:(a přes den jedině v kočárku).. zato v noci usíná mezi 19-20hod a budí se tak dvakrát, vstává kolem sedmé 8-)
no my jsme do srpna bydleli v Praze ve Vršovicích a teď bydlíme měsíc v Hostomicích- 10km od Dobříše :mrgreen: takže jsme vlastně sousedky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13837
3.10.11 19:59

zdravím ledňáčky, také mám ledňáčky 17. 1. dvě jednovaječný holky Terezku a Karolínku. Měřili 43 a 47 cm a vážili 2100 a 2900 g. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.10.11 20:23
Dita01 píše:

ahoj a vitam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.10.11 20:23
Dita01 píše:

ahoj a vitam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.10.11 20:25
grepik píše:
zdravím ledňáčky, také mám ledňáčky 17. 1. dvě jednovaječný holky Terezku a Karolínku. Měřili 43 a 47 cm a vážili 2100 a 2900 g. :wink:

ahoj a vitam:-)

ty jsou roztomile a vidim,ze mate jeste jednu? (na profilove fotce) a jake to je mit dvojcatka ajeste k tomu jednovajecne? jsou stejne,nebo je kazda jina? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.10.11 20:26
sterezie píše:
ahoj dito, janice :mavam:
no mě zas přes den spí docela hezky, ale v noci zas hůř.. :-P dopoledne aspoň hodinku, ale spíš dvě a odpoledne taky tak hodinku :wink:(a přes den jedině v kočárku).. zato v noci usíná mezi 19-20hod a budí se tak dvakrát, vstává kolem sedmé 8-)
no my jsme do srpna bydleli v Praze ve Vršovicích a teď bydlíme měsíc v Hostomicích- 10km od Dobříše :mrgreen: takže jsme vlastně sousedky :mrgreen:

jj,no ja jsem prazacka,v mnisku jsme koupili byt,ale ted jsem na chvili v praze..

a jak se ti libi u dobrise? je tam moc hezky zamek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí