Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
do květňátek 2012 jsem se už nevešla, ale ráda se dozvím jak to máte, jsem v tom nová a tak nevím, co se to tam uvnitř mele:-) Podle dnešního UTZ jsem 8tt1d a oficiálně 8tt5d tak se to moc neliší…poslední MS byla 1.8., najde se ještě někdo, kdo se nevešel do Květňátek a rád by informace? ![]()
Ahojky můj termín porodu 30.5.2012. V pátek jdu na ultrazvuk jestli je vše tak jak má být.
Já bych měla mít termín někdy kolem 15.května:-) Tak to jsme blízko…
Macenko: vítej:-) to jsi na tom asi hodně podobně jako já…dneska jsem naběhla za doktorem, protož jsem špinila a to mě vylekalo, ale vše OK a na UTZ a už jsem viděla i malinkatý nožičky i ručičky…je to neuvěřitelně rychlý všechno:-)
Téměř podobně ![]()
Je před námi ještě dlouhá cesta, tak držím nám vše palečky, ať vše dobře dopadne ![]()
Koukám, že jsme holky bezproblémový a tak to má být
Holky, založila jsem novou uzavřenou skupinu, já a pár jiných jsme se nevešly do Květňátek 2012 a jmenuje se Květnová nadílka 2012. V případě zájmu ji najdete pod záložkou Skupiny/Uzavřené skupiny/Květnová nadílka 2012 (no vím, že název mohl být výstižnější, ale jsem v tom fakt nová:-D)
ahoj tak se taky přidávám ![]()
termín mám mít 11.5.2012
poslední ms 5.8.2011
zítra jdu na ultrazvuk tak se moc těším a zárověn mám trošičku strach ![]()
Já mám termín až 15.5. měla jsem později ovulaci, včera jsem mimíse viděla na UTZ a už měl ručičky, nožičky a hlavičku:-) Prostě všechno:-D Neuvěřitelný jak to jde rychle ![]()
já se nemužu dočkat já mám ms nepravidlnou a okolo otěhotnění docela úpeprný příběh tak se opravdu nemužu dořčkat co se všechno dozvím..ty jsi v jakém týdnu?
No podle MS jsem 9tt1d, ale podle UTZ jsem 8tt5d…ale všechno se ukáže až na kontrole 24.10. to bude první velká a tam by mi taky měli určit přesnější termín, ale ten květen je víceméně nejpřesnější termín, co mám:-D Jinak já už byla na reprodukční klinice a tam mi řekli, že budu muset podstoupit nějakou léčbu, abych mohla otěhotnět, že tak jak jsem to půjde jen stěží a to už se tam někde ten mimís schovával:-D
já sem podle ms 8tta asi tři dny tět přesně nevím..
vubec nevím jak sem přesně těhotná..vypadám na to že déle,ale fakt nevím jelikož si ovulaci vubec nehlídám nikdy sem to nedělala a mám tu nepravidelnou ms..potřebovala bych to opravdu vdět jak dlouho jsem těhotná od oplodnění snad to dr bude vědět nebo to nějak pozná..v srpniu sem se totiž rozešla s přitelem a měla jinyho tět sem s přitelem zase spolu cekame miminko,ale…
sunnyho.motylek píše:
já sem podle ms 8tta asi tři dny tět přesně nevím..vubec nevím jak sem přesně těhotná.....
No tak to nevím, protože pokaždý když jsem u doktora, je to jinak…na UTz jsem byla už třikrát…jednou, když jsem na začátku chtěla vědět, že to není mimoděložní, pak před dvěma týdny na první kontrole a včera, protože jsem špinila a bála se, co se děje…na prvním UTZ to bylo 6.9. jsem měla jen gestační váček 8mm, 20.9. jsem měla gestační váček 2,4mm a mimís bylpodle měření 6tt5d a včera byl gestační váček 3,6mm a mimís podle doktora 8tt1d…podle toho, co jsem vyčetla, tak když odečteš dva týdny, měla bys dostat termín početí…mě to ale nevychází:-(
http://www.tehotenskakalkulacka.cz/ tady jsi můžete spočítat kolikáty týden jste… Je to lepší počítat od prvního dne MS.
já jen potřebuju vedet že sem otěhotněla do 25.8…5 září jsem měla krásně pozitivní test…s tím milencem jsem spala asi toho 25..hrozně toho litiju že sem ujela takto..