Poradna duly
Jana Čurdová
byli jste dneska venku? My vůbec nešli a užívali jsme nedělní pohodu ![]()
janicce píše:
U nás je kosa jak v ruském filmu. Nikam se mi v takovém počasí nechce. Ale vymyslela jsem to chytře. Odpoledne půjde s malým na procházku manžel a já půjdu cvičit (do tepla).
dobry plan
![]()
grepik píše:
byli jste dneska venku? My vůbec nešli a užívali jsme nedělní pohodu
byli,chvili svitilo slunicko,ale spis okouknout co na vanoce:-))
ahoj, my teda byli, ale jen, abychom nastoupili do auta a frčeli dom, na horách byla nula
a doma akorát na zahradě..holky, prosímvám, jak oblíkáte prcky v tomhle počasí, to je horší dilema, než když mrzne
![]()
sterezie píše:
ahoj, my teda byli, ale jen, abychom nastoupili do auta a frčeli dom, na horách byla nulaa doma akorát na zahradě..holky, prosímvám, jak oblíkáte prcky v tomhle počasí, to je horší dilema, než když mrzne
![]()
tak vitame zpet z dalekyh hor ![]()
ja to moc s tim oblecenim neprehanim-adamek mel body s kratkym rukavem,tricko s dlouhym rukavem a teplou mikinu,kalhoty,ponozky a tenisky,na hlavicce podzimni cepicku pres ouska a v kocarku teplejsi deku ![]()
a bylo mu fajn,ani rucky nemel studene
x-juliet píše:Chelsi píše:tak to jste nakoupili moc peknemy jsme dnes měli taky takovou „nákupní horečku“ ale v Tescu, dávali 20% slevu na celý nákup, takže se utrácelo hlavně v oddělení oděvů
Já jsem si udělala radost zimní bundou a Pátíkovi jsme nakoupili na zimu kombinézku, vyteplenou bundičku, sadu 5 bodýnek a teplákovou soupravu…no prostě jsme si udělali radost
na celém nákupu jsme ušetřili 600,– což už je slušná sleva
Patrik celou dobu nakupování v kočárku prodiskutoval a krásně ho to unavilo.
Jinak ted jsem přišla z balkónu a fuj je tam teda pěkná zimaJa koupila adamovi v tescu zateplene kalhoty s laclem,moc pekne
jinak takove super slevy maji v DM,mam karticku a vyzvedavam si kuponove knizky pro sebe a chodi mi do chranky knizecky pro adama+ sleva 10% na cely nakup a kdyz otevirali DM na zlicine,byla automaticky sleva 20% na cely nakup.. to se utracelo,ale zase je zasoba na nekolik mesicu dopredu a usetri se treba i 1500
Ahojky ![]()
jj taky chodíme do DM s kartičkou i kupónkama a za pokladnou pak nadávám, že mám pod kočárkem malý košík
Hi, nedávno se mi dokonce stalo, že jsem si toho 20%jokera šetřila až pak koukám, že uplynula platnost ![]()
grepik píše:
byli jste dneska venku? My vůbec nešli a užívali jsme nedělní pohodu
sterezie píše:
ahoj, my teda byli, ale jen, abychom nastoupili do auta a frčeli dom, na horách byla nulaa doma akorát na zahradě..holky, prosímvám, jak oblíkáte prcky v tomhle počasí, to je horší dilema, než když mrzne
![]()
Sterezie ![]()
Dneska když jsme jeli do té fashion arény, tak jsem malému oblékla bodýnko s dl.rukávem, slabší punčošky, teplákovou soupravu, takovou vyteplenou vestičku s kapucou a ještě ponožky na víc a v kočárku byl zachumlanej v té fleesové zavinovací dece od Emitexu. A odpoledne jsem ho dala spát ještě na balkón a to jsem ale už raději vyndala zimní fusak
ale měl na sobě jen ty punčošky+bodýčko+mikynku s kapucí přes hlavu a byl krásně teploučký ![]()
Oblíkám podobně
Někdy mají bodyno s dlouhým rukávem a punčochy a místo kalot a mikiny dám holky do pejskového overalu a je to ![]()
Rezi vítejte doma z hor ![]()
Chelsi píše:x-juliet píše:AhojkyChelsi píše:tak to jste nakoupili moc peknemy jsme dnes měli taky takovou „nákupní horečku“ ale v Tescu, dávali 20% slevu na celý nákup, takže se utrácelo hlavně v oddělení oděvů
Já jsem si udělala radost zimní bundou a Pátíkovi jsme nakoupili na zimu kombinézku, vyteplenou bundičku, sadu 5 bodýnek a teplákovou soupravu…no prostě jsme si udělali radost
Jinak ted jsem přišla z balkónu a fuj je tam teda pěkná zimaJa koupila adamovi v tescu zateplene kalhoty s laclem,moc pekne
jinak takove super slevy maji v DM,mam karticku a vyzvedavam si kuponove knizky pro sebe a chodi mi do chranky knizecky pro adama+ sleva 10% na cely nakup a kdyz otevirali DM na zlicine,byla automaticky sleva 20% na cely nakup.. to se utracelo,ale zase je zasoba na nekolik mesicu dopredu a usetri se treba i 1500
jj taky chodíme do DM s kartičkou i kupónkama a za pokladnou pak nadávám, že mám pod kočárkem malý košíkHi, nedávno se mi dokonce stalo, že jsem si toho 20%jokera šetřila až pak koukám, že uplynula platnost
to si prave hlidam,aby se mi to nestalo,no ted ho vyuziju na fotky
btw,dala jsem si na profil nejake fotky s prdolkou ![]()
taky ti pripada,ze to tak rychle utika? kde je to moje „male“,skoro 5kilove mimi? ![]()
x-juliet píše:Chelsi píše:to si prave hlidam,aby se mi to nestalo,no ted ho vyuziju na fotkyx-juliet píše:AhojkyChelsi píše:tak to jste nakoupili moc peknemy jsme dnes měli taky takovou „nákupní horečku“ ale v Tescu, dávali 20% slevu na celý nákup, takže se utrácelo hlavně v oddělení oděvů
jj taky chodíme do DM s kartičkou i kupónkama a za pokladnou pak nadávám, že mám pod kočárkem malý košíkHi, nedávno se mi dokonce stalo, že jsem si toho 20%jokera šetřila až pak koukám, že uplynula platnost
btw,dala jsem si na profil nejake fotky s prdolkou
taky ti pripada,ze to tak rychle utika? kde je to moje „male“,skoro 5kilove mimi?
Juli, moc pěkné fotky
.
Jinak já jsem dnes prcka oblékla takto: Teplé punčocháčky, body s dlouhým, manžestráky, teplý svetr, botičky, šátek na krk, čepička. Jinak do kočárku ještě deku a nánožník:-) A prý mu bylo akorát - říkal manžel
.
holky, mám problém, Kryštof nesedí a v kočíku jezdí jen na „koníky“ tak nevím co a jak mu oblékat? skoro už to je na rukavice.....
x-juliet píše:sterezie píše:tak vitame zpet z dalekyh hor
![]()
ja to moc s tim oblecenim neprehanim-adamek mel body s kratkym rukavem,tricko s dlouhym rukavem a teplou mikinu,kalhoty,ponozky a tenisky,na hlavicce podzimni cepicku pres ouska a v kocarku teplejsi deku
a bylo mu fajn,ani rucky nemel studene
děkuji
no právě, že deka u nás takhle v zimě už moc nejde, Julie kope a kope, takže by se max. válela po zemi ![]()
jinak Juli, moc pěkné fotky ![]()
Chelsi, tak jak jsi ho měla odpo na spaní, tak já Julii taky oblíkám, na spaní
ale jak jsme byli na šumavě, tak právě mi přišlo, že ty děti jezděj všude hrozně nalehko..i když je to možná tím, že Julie mi ve sporťáku sedí v prostoru, takže v tom fusaku je jen od pasu dolů, tak se jí snažím nahoře přioblíkat…ale zas ta šumava byl fakt extrém.. ![]()
jinak teda utíká to pekelně rychle!tuhle jsem někde viděla novorozence a připadal mi jako nedonošenec, byl tak malililinkatej a on vážil to, co Julie, když se narodila
(2,78kg..)
Dito, tak klíďo nahoď rukavice
já už o nich taky uvažuju ![]()