Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
9.10.11 18:44

byli jste dneska venku? My vůbec nešli a užívali jsme nedělní pohodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.10.11 19:04
janicce píše:
U nás je kosa jak v ruském filmu. Nikam se mi v takovém počasí nechce. Ale vymyslela jsem to chytře. Odpoledne půjde s malým na procházku manžel a já půjdu cvičit (do tepla) :dance: .

dobry plan :-D :-D :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.10.11 19:05
grepik píše:
byli jste dneska venku? My vůbec nešli a užívali jsme nedělní pohodu :wink:

byli,chvili svitilo slunicko,ale spis okouknout co na vanoce:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
9.10.11 20:08

ahoj, my teda byli, ale jen, abychom nastoupili do auta a frčeli dom, na horách byla nula :lol: a doma akorát na zahradě..holky, prosímvám, jak oblíkáte prcky v tomhle počasí, to je horší dilema, než když mrzne :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
605
9.10.11 20:29
sterezie píše:
ahoj, my teda byli, ale jen, abychom nastoupili do auta a frčeli dom, na horách byla nula :lol: a doma akorát na zahradě..holky, prosímvám, jak oblíkáte prcky v tomhle počasí, to je horší dilema, než když mrzne :zed: :mrgreen:

tak vitame zpet z dalekyh hor :-D
ja to moc s tim oblecenim neprehanim-adamek mel body s kratkym rukavem,tricko s dlouhym rukavem a teplou mikinu,kalhoty,ponozky a tenisky,na hlavicce podzimni cepicku pres ouska a v kocarku teplejsi deku :-)
a bylo mu fajn,ani rucky nemel studene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
9.10.11 20:40
x-juliet píše:
Chelsi píše: :mavam: my jsme dnes měli taky takovou „nákupní horečku“ ale v Tescu, dávali 20% slevu na celý nákup, takže se utrácelo hlavně v oddělení oděvů :mrgreen: Já jsem si udělala radost zimní bundou a Pátíkovi jsme nakoupili na zimu kombinézku, vyteplenou bundičku, sadu 5 bodýnek a teplákovou soupravu…no prostě jsme si udělali radost :lol: na celém nákupu jsme ušetřili 600,– což už je slušná sleva :dance: Patrik celou dobu nakupování v kočárku prodiskutoval a krásně ho to unavilo.
Jinak ted jsem přišla z balkónu a fuj je tam teda pěkná zima :poblion:
tak to jste nakoupili moc pekne :-) Ja koupila adamovi v tescu zateplene kalhoty s laclem,moc pekne :-)
jinak takove super slevy maji v DM,mam karticku a vyzvedavam si kuponove knizky pro sebe a chodi mi do chranky knizecky pro adama+ sleva 10% na cely nakup a kdyz otevirali DM na zlicine,byla automaticky sleva 20% na cely nakup.. to se utracelo,ale zase je zasoba na nekolik mesicu dopredu a usetri se treba i 1500 :-)

Ahojky :lol:
jj taky chodíme do DM s kartičkou i kupónkama a za pokladnou pak nadávám, že mám pod kočárkem malý košík :mrgreen: Hi, nedávno se mi dokonce stalo, že jsem si toho 20%jokera šetřila až pak koukám, že uplynula platnost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
9.10.11 20:54
grepik píše:
byli jste dneska venku? My vůbec nešli a užívali jsme nedělní pohodu :wink:
:palec:
my jsme si užili pohodičku ráno, konečně jsme se nasnídali společně i s tatínkem a Pátíkem u jednoho stolu, jindy v týdnu není šance a já tak miluju společné stolování A dopoledne jsme vyrazili do Fashion Areny do Štěrbohol pro nějaké botky pro přítele. Byla teda hrozná zima a lidí tam bylo taky docela dost. Pátík byl spokojený, že je v kočárku a vozí se :andel: i si dokonce pěkně pospal.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
9.10.11 21:04
sterezie píše:
ahoj, my teda byli, ale jen, abychom nastoupili do auta a frčeli dom, na horách byla nula :lol: a doma akorát na zahradě..holky, prosímvám, jak oblíkáte prcky v tomhle počasí, to je horší dilema, než když mrzne :zed: :mrgreen:

Sterezie :mavam:
Dneska když jsme jeli do té fashion arény, tak jsem malému oblékla bodýnko s dl.rukávem, slabší punčošky, teplákovou soupravu, takovou vyteplenou vestičku s kapucou a ještě ponožky na víc a v kočárku byl zachumlanej v té fleesové zavinovací dece od Emitexu. A odpoledne jsem ho dala spát ještě na balkón a to jsem ale už raději vyndala zimní fusak :lol: ale měl na sobě jen ty punčošky+bodýčko+mikynku s kapucí přes hlavu a byl krásně teploučký :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
9.10.11 21:07

Oblíkám podobně :wink: Někdy mají bodyno s dlouhým rukávem a punčochy a místo kalot a mikiny dám holky do pejskového overalu a je to :wink:

Rezi vítejte doma z hor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.10.11 21:10
Chelsi píše:
x-juliet píše:
Chelsi píše: :mavam: my jsme dnes měli taky takovou „nákupní horečku“ ale v Tescu, dávali 20% slevu na celý nákup, takže se utrácelo hlavně v oddělení oděvů :mrgreen: Já jsem si udělala radost zimní bundou a Pátíkovi jsme nakoupili na zimu kombinézku, vyteplenou bundičku, sadu 5 bodýnek a teplákovou soupravu…no prostě jsme si udělali radost :lol: na celém nákupu jsme ušetřili 600,– což už je slušná sleva :dance: Patrik celou dobu nakupování v kočárku prodiskutoval a krásně ho to unavilo.
tak to jste nakoupili moc pekne :-) Ja koupila adamovi v tescu zateplene kalhoty s laclem,moc pekne :-)
jinak takove super slevy maji v DM,mam karticku a vyzvedavam si kuponove knizky pro sebe a chodi mi do chranky knizecky pro adama+ sleva 10% na cely nakup a kdyz otevirali DM na zlicine,byla automaticky sleva 20% na cely nakup.. to se utracelo,ale zase je zasoba na nekolik mesicu dopredu a usetri se treba i 1500 :-)
jj taky chodíme do DM s kartičkou i kupónkama a za pokladnou pak nadávám, že mám pod kočárkem malý košík :mrgreen: Hi, nedávno se mi dokonce stalo, že jsem si toho 20%jokera šetřila až pak koukám, že uplynula platnost :zed:

to si prave hlidam,aby se mi to nestalo,no ted ho vyuziju na fotky :-D btw,dala jsem si na profil nejake fotky s prdolkou :srdce:
taky ti pripada,ze to tak rychle utika? kde je to moje „male“,skoro 5kilove mimi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
9.10.11 21:22
x-juliet píše:
Chelsi píše:
x-juliet píše:
jj taky chodíme do DM s kartičkou i kupónkama a za pokladnou pak nadávám, že mám pod kočárkem malý košík :mrgreen: Hi, nedávno se mi dokonce stalo, že jsem si toho 20%jokera šetřila až pak koukám, že uplynula platnost :zed:
to si prave hlidam,aby se mi to nestalo,no ted ho vyuziju na fotky :-D btw,dala jsem si na profil nejake fotky s prdolkou :srdce:
taky ti pripada,ze to tak rychle utika? kde je to moje „male“,skoro 5kilove mimi? :lol:
:pankac: od té doby si to bedlivě hlídám 8-o A ty jsi spokojená s kvalitou těch foteček z DM? my jsme hned po porodu chtěli rychle vyvolat pár fotek pro babičky, tak jsme si je nechali vytisknout z té jejich „bedýnky“ :-D na počkání a nic moc, některé šíleně rozmazané :-? a ted naposledy ve Fotolabu nám dali vytisknuté fotky a na jedné z nich má Pátík úplně černé rty :twisted:
No je to šílený jakou rychlostí nám rostou…ještě před rokem byl v bříšku…o Vánocích jsem si říkala „příští Vánoce už s malinkým“ a je to tady. Za 2 měsíce jsou Vánoce a já se na ně táááák těším. Už máme i dárečky, ale zatím jen pro malého, se zbytkem rodiny si vůbec nevíme rady :zed: Včera v Tescu už mají Vánoční zboží :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
9.10.11 21:24

Juli, moc pěkné fotky :palec: .

Jinak já jsem dnes prcka oblékla takto: Teplé punčocháčky, body s dlouhým, manžestráky, teplý svetr, botičky, šátek na krk, čepička. Jinak do kočárku ještě deku a nánožník:-) A prý mu bylo akorát - říkal manžel :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
9.10.11 21:28

holky, mám problém, Kryštof nesedí a v kočíku jezdí jen na „koníky“ tak nevím co a jak mu oblékat? skoro už to je na rukavice.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
9.10.11 21:29
x-juliet píše:
sterezie píše:
tak vitame zpet z dalekyh hor :-D
ja to moc s tim oblecenim neprehanim-adamek mel body s kratkym rukavem,tricko s dlouhym rukavem a teplou mikinu,kalhoty,ponozky a tenisky,na hlavicce podzimni cepicku pres ouska a v kocarku teplejsi deku :-)
a bylo mu fajn,ani rucky nemel studene

děkuji :kytka: no právě, že deka u nás takhle v zimě už moc nejde, Julie kope a kope, takže by se max. válela po zemi :lol:

• Citovat
  • Upravit
sterezie
9.10.11 21:45

jinak Juli, moc pěkné fotky :palec:
Chelsi, tak jak jsi ho měla odpo na spaní, tak já Julii taky oblíkám, na spaní :wink: ale jak jsme byli na šumavě, tak právě mi přišlo, že ty děti jezděj všude hrozně nalehko..i když je to možná tím, že Julie mi ve sporťáku sedí v prostoru, takže v tom fusaku je jen od pasu dolů, tak se jí snažím nahoře přioblíkat…ale zas ta šumava byl fakt extrém.. :think:
jinak teda utíká to pekelně rychle!tuhle jsem někde viděla novorozence a připadal mi jako nedonošenec, byl tak malililinkatej a on vážil to, co Julie, když se narodila :-P (2,78kg..)
Dito, tak klíďo nahoď rukavice :think: já už o nich taky uvažuju 8-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex