Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
6.10.11 15:20
x-juliet píše:
janicce píše:
x-juliet píše:
Dobre rano. Tak dneska poprve bez adamka,mam skoleni z prace,hlida mama. Bude mi chybet,muj rekord bez nej byly tri hodiny a ted skoro cely den. Mejte hezky den :-)
Ty už pracuješ?
Já teda bez malého ještě nebyla. Když teda nepočítám nákupy - to hlídá manžel. Ale babičky už loudí, abych jim dala Štěpána na hlídání :roll: .
Taky měj hezký den! :mavam:
pred mesicem jsem dostala nabidku,abych delala predsedkyni prest.komise(mam prava).. je to jen na dve odpoledne v mesici,kdy maleho bude hlidat mama nebo manzel. a dneska bylo skoleni o prest.rizeni,bylo to zajimavy :palec: ,maly mi mooc chybel :srdce: :srdce: ,ale zase jsem chvili myslela na neco jineho a o to vic se na nej tesim. jinak pracovat kazdy den bych nemohla(tim samo neodsuzuju pracujici maminky),ale takhle dvakrat do mesice je maximum :-)

Tak to máš moc fajn, že jsi dostala takovou pracovní nabídku. My máme babičky daleko, takže můj nástup do práce dřív, než pujde prcek do školky, nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
6.10.11 15:50
janicce píše:
x-juliet píše:
janicce píše:
x-juliet píše:
Dobre rano. Tak dneska poprve bez adamka,mam skoleni z prace,hlida mama. Bude mi chybet,muj rekord bez nej byly tri hodiny a ted skoro cely den. Mejte hezky den :-)
Ty už pracuješ?
Já teda bez malého ještě nebyla. Když teda nepočítám nákupy - to hlídá manžel. Ale babičky už loudí, abych jim dala Štěpána na hlídání :roll: .
Taky měj hezký den! :mavam:
pred mesicem jsem dostala nabidku,abych delala predsedkyni prest.komise(mam prava).. je to jen na dve odpoledne v mesici,kdy maleho bude hlidat mama nebo manzel. a dneska bylo skoleni o prest.rizeni,bylo to zajimavy :palec: ,maly mi mooc chybel :srdce: :srdce: ,ale zase jsem chvili myslela na neco jineho a o to vic se na nej tesim. jinak pracovat kazdy den bych nemohla(tim samo neodsuzuju pracujici maminky),ale takhle dvakrat do mesice je maximum :-)
Tak to máš moc fajn, že jsi dostala takovou pracovní nabídku. My máme babičky daleko, takže můj nástup do práce dřív, než pujde prcek do školky, nehrozí.

diky..
nj,ja taky nedelam buhvikajou karieru..
kdyz jsem pred rokem skoncila skolu,tak jsem se musela rozhodnou,bud mimi(ktere jsem moc chtela),nebo karieru(s rizikem,ze nez bych nejakou mela,tak uz by to nemuselo jit,treba v 34)..
dvacet uz mi neni a ally mcbeal asi uz taky nebudu :-)

ale ten smich toho prcka stoji za vsechno :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.10.11 16:31

To máš fajn, alespoň na chvíli vypadneš z domu a oddychneš si :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
6.10.11 21:40
:mavam:

tady dneska bylo překrásně, pravý babí léto :srdce:
no zítra se chystáme na cvičení a pak hurá na víkend na šumavu :wink:
jinak já bez Julie už párkrát byla, asi třikrát jsme byli v kině, pak když jsme se stěhovali, jednou byla s dědou v zoo, když měli nějakou pracovní akci pro děti…ale stejně, když jsem bez ní, tak se mi akorát stýská :-P a já teda pracuju, ale z domova..

• Citovat
  • Upravit
1430
6.10.11 22:03

jj, dnes bylo krasně:-) My jsme dnes byli cvičit a odpoledne na prochajdě. Sterezie, co děláš? Myslím, jakou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.10.11 22:10
sterezie píše: :mavam:tady dneska bylo překrásně, pravý babí léto :srdce:
no zítra se chystáme na cvičení a pak hurá na víkend na šumavu :wink:
jinak já bez Julie už párkrát byla, asi třikrát jsme byli v kině, pak když jsme se stěhovali, jednou byla s dědou v zoo, když měli nějakou pracovní akci pro děti…ale stejně, když jsem bez ní, tak se mi akorát stýská :-P a já teda pracuju, ale z domova..

užijte si Šumavu tu Vám závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
6.10.11 22:14

my jedem cvičit zítra ráno, tak jsem zvědavá.. :dance: jinak dělám redaktorku v jednom odborným právnickým časopise, je to čtvrtletník, takže se to dá :wink:
děkujem :mavam: já se taky těším a moc! :lol:

• Citovat
  • Upravit
1430
6.10.11 22:21

My zase jedeme příští týden na Moravu a taky se moooc těším :dance: . Škoda jen, že už nemá být tak pěkné počasí, jako doposud :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
6.10.11 22:24

no má být pěkně hnusně :zed: a to jsme Julii před měsícem koupila nádhernou bundu a před týdnem jsme jí ztratili :lol:
tak to si Moravu užijte :-)

• Citovat
  • Upravit
1430
6.10.11 22:26

Štepán se naučil vyharovat hračky (a vůbec všechno, co se mu dostane pod ruku) z kočáru, takže ztrácíme věci v jednom kuse :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.10.11 07:17
:mavam: :mavam: :mavam:
janicce píše:
My zase jedeme příští týden na Moravu a taky se moooc těším :dance: . Škoda jen, že už nemá být tak pěkné počasí, jako doposud :-(

kam přesně jedete na Moravu? Hele neznáš hru Táto, mámo podej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To když M. vždycky vyhazovala věci, ale i doma tak jsme si to tak nazvali :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
7.10.11 07:53

adam taky vyhazuje veci z kocaru,nejradsi dudlik a hracku,predevcirem jsem 3× prosla DM a hledala zelenou piskaci hracku a nasla :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
7.10.11 13:32
grepik píše: :mavam: :mavam: :mavam:
janicce píše:
My zase jedeme příští týden na Moravu a taky se moooc těším :dance: . Škoda jen, že už nemá být tak pěkné počasí, jako doposud :-(
kam přesně jedete na Moravu? Hele neznáš hru Táto, mámo podej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To když M. vždycky vyhazovala věci, ale i doma tak jsme si to tak nazvali :-P :-P :-P

Jezdíme na Valašsko.
Tu hru neznám. Ale zní užitečně :dance: . Povídej… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
7.10.11 13:33
x-juliet píše:
adam taky vyhazuje veci z kocaru,nejradsi dudlik a hracku,predevcirem jsem 3× prosla DM a hledala zelenou piskaci hracku a nasla :-D :palec:

No, takhle jsem v sobotu hledala hračky v Globusu  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.10.11 21:35
janicce píše:
grepik píše: :mavam: :mavam: :mavam:
janicce píše:
kam přesně jedete na Moravu? Hele neznáš hru Táto, mámo podej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To když M. vždycky vyhazovala věci, ale i doma tak jsme si to tak nazvali :-P :-P :-P
Jezdíme na Valašsko.
Tu hru neznám. Ale zní užitečně :dance: . Povídej… :-)

no to je právě ončo, mimčo hodí na zem a mámo podej a znova a znova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí