Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9821
4.10.11 09:48

Krytšof spí ještě dopoledne a odpoledne,ale musím uspávat - zkoušela jsem ho naučit usnout sámotného, uměl to,ale jak rostli zoubky pokazilo se to,tak uspávám!
Jinak je oprotí vám prťaví, váží 7,1 kg - zatím jen malilinkato leze :lol: ale počkám si a vše dohoní! Ven pujdeme asi až odpoledne, je paráda když svítí sluníčko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
4.10.11 10:08

My půjdeme taky až odpo. Dopoledne roztáhneme hrací deky, hračky a stolečky. Řádíme a trénujeme lezení a podobbné rošťárny :twisted: Odpoledne vyrazíme někam na procházku.
Dito, tak jste malincí prďolkové:) My uz máme 9 kg :nevim: .
Určitě nás brzy dorostete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
4.10.11 10:15
Dita01 píše:
Krytšof spí ještě dopoledne a odpoledne,ale musím uspávat - zkoušela jsem ho naučit usnout sámotného, uměl to,ale jak rostli zoubky pokazilo se to,tak uspávám!
Jinak je oprotí vám prťaví, váží 7,1 kg - zatím jen malilinkato leze :lol: ale počkám si a vše dohoní! Ven pujdeme asi až odpoledne, je paráda když svítí sluníčko!

to dorostete,aspon mas dele to male miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
4.10.11 11:00

jojo já vím, že doroste :wink: baští o 106 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
4.10.11 12:30
Dita01 píše:
jojo já vím, že doroste :wink: baští o 106 :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.10.11 13:06

Ditu, naše jedna má taky 7 kg, teda měla v 8. měsíci, kolik má teď nevím, ale druhá měla 8 kg a už se to pronese :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Juli, my vyrázíme odpo na zahradu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.10.11 15:06

U nás se furt spí, tak zahrada se nekoná, pojedeme nakupovat do města :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
4.10.11 16:26

my se ted vratili,parada,ve stromovce,na dece a adik si pak schrupnul v kocarku a ja si cetla :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
4.10.11 17:00

ahoj :mavam: no my byli na výletě v Praze za kamarádkou :wink: akorát teď jedeme o víkendu na výročí svatby na šumavu a asi tam zmrzneme :lol:
jinak teda Julie je docela veliká, ale skoro vůbec nejí :nevim: tak já nevím, kde to bere :think:
grepik- jo dvě děti s odstupem jednoho roku (no asi ani dvou) bych nechtěla :-P my teda plánujem další tak za pět let, jelikož bych se ještě chtěla vrátit do práce.. 8-)
holky a obchází vám už prcci nábytek, Julie teda stojí, ale do chození se jí ještě nechce :wink:

• Citovat
  • Upravit
605
4.10.11 17:30
sterezie píše:
ahoj :mavam: no my byli na výletě v Praze za kamarádkou :wink: akorát teď jedeme o víkendu na výročí svatby na šumavu a asi tam zmrzneme :lol:
jinak teda Julie je docela veliká, ale skoro vůbec nejí :nevim: tak já nevím, kde to bere :think:
grepik- jo dvě děti s odstupem jednoho roku (no asi ani dvou) bych nechtěla :-P my teda plánujem další tak za pět let, jelikož bych se ještě chtěla vrátit do práce.. 8-)
holky a obchází vám už prcci nábytek, Julie teda stojí, ale do chození se jí ještě nechce :wink:

adam teda ani nestoji..tak nevim

jee,tak at si to vyroci krasne uzijete :palec: a jedete i s malou?

a co zuby,kolik mate? adamkovi narostli ve 4mesicich dva dole soucasne a ted ma i dva nehore(ale mezi tema hornima ma celkem mezeru :-( ,myslite,ze mu tam ta mezirka zustane? :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
4.10.11 17:30

jezisi,hrubka,samozrejme-narostly,ty zuby :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
4.10.11 18:09

děkujem :-D jojo jedem i s malou, je to baby friendly hotel s takovým tím welness příslušenstvím, tak se těším, že se všichni spolu vycachtáme v bazénu :dance: a chtěli jsme ještě o adventu do Vídně, ale bohužel nejsou peníze :-? (navíc jsem zjistila,, že tam 7.12. hraje moje největší srdcovka- red hot chili peppers a lístky jsou jen kolem 600, mám to ale pech :mrgreen: )..
hele Julince narostly až teď před 14 dny dva dolní, teda prořezaly se, ale ještě nejsou celý venku, nevíte jak dlouho to trvá? :?:
juliet, já Ti nevím, ale tak ty mléčný mu stejně vypadaj a ty druhý narostou jinak a při nejhorším bude nosit rovnátka :jazyk:
a jaktože jsi vlastně teď v praze, když máte byt v mníšku? jo a na náměstí je cukrárna (v mníšku), je tak veliká, jak z venku vypadá?a je dobrá? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1430
4.10.11 18:13

Štěpánek taky ještě nestojí, ale klečí a chytá se ručičkama. Už zkouší natahovat i nohu do stoje, ale to mu ještě nejde. Ale dělá „střechu“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
4.10.11 18:15
sterezie píše:
děkujem :-D jojo jedem i s malou, je to baby friendly hotel s takovým tím welness příslušenstvím, tak se těším, že se všichni spolu vycachtáme v bazénu :dance: a chtěli jsme ještě o adventu do Vídně, ale bohužel nejsou peníze :-? (navíc jsem zjistila,, že tam 7.12. hraje moje největší srdcovka- red hot chili peppers a lístky jsou jen kolem 600, mám to ale pech :mrgreen: )..
hele Julince narostly až teď před 14 dny dva dolní, teda prořezaly se, ale ještě nejsou celý venku, nevíte jak dlouho to trvá? :?:
juliet, já Ti nevím, ale tak ty mléčný mu stejně vypadaj a ty druhý narostou jinak a při nejhorším bude nosit rovnátka :jazyk:
a jaktože jsi vlastně teď v praze, když máte byt v mníšku? jo a na náměstí je cukrárna (v mníšku), je tak veliká, jak z venku vypadá?a je dobrá? :mrgreen: :mrgreen:

teeda,nechat si ujit vanocni viden a red hoty :-) ,ale znam penize nerostou na strome:-)
no,ja ted prejizdim,kvuli doktorum(kycle,kardiologie,ockovani proti TBC,..) a tak…
ta cukrarna,za kostelem a blizko zamku,je vyhlasena v okoli!!! maji tam naprosto uzasne zakusky:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
4.10.11 18:16
janicce píše: Štěpánek taky ještě nestojí, ale klečí a chytá se ručičkama. Už zkouší natahovat i nohu do stoje, ale to mu ještě nejde. Ale dělá „střechu“ :pankac:

sikula :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital