Poradna duly
Jana Čurdová
Krytšof spí ještě dopoledne a odpoledne,ale musím uspávat - zkoušela jsem ho naučit usnout sámotného, uměl to,ale jak rostli zoubky pokazilo se to,tak uspávám!
Jinak je oprotí vám prťaví, váží 7,1 kg - zatím jen malilinkato leze
ale počkám si a vše dohoní! Ven pujdeme asi až odpoledne, je paráda když svítí sluníčko!
My půjdeme taky až odpo. Dopoledne roztáhneme hrací deky, hračky a stolečky. Řádíme a trénujeme lezení a podobbné rošťárny
Odpoledne vyrazíme někam na procházku.
Dito, tak jste malincí prďolkové:) My uz máme 9 kg
.
Určitě nás brzy dorostete ![]()
Dita01 píše:
Krytšof spí ještě dopoledne a odpoledne,ale musím uspávat - zkoušela jsem ho naučit usnout sámotného, uměl to,ale jak rostli zoubky pokazilo se to,tak uspávám!
Jinak je oprotí vám prťaví, váží 7,1 kg - zatím jen malilinkato lezeale počkám si a vše dohoní! Ven pujdeme asi až odpoledne, je paráda když svítí sluníčko!
to dorostete,aspon mas dele to male miminko ![]()
Ditu, naše jedna má taky 7 kg, teda měla v 8. měsíci, kolik má teď nevím, ale druhá měla 8 kg a už se to pronese
![]()
Juli, my vyrázíme odpo na zahradu ![]()
U nás se furt spí, tak zahrada se nekoná, pojedeme nakupovat do města
![]()
my se ted vratili,parada,ve stromovce,na dece a adik si pak schrupnul v kocarku a ja si cetla
![]()
ahoj
no my byli na výletě v Praze za kamarádkou
akorát teď jedeme o víkendu na výročí svatby na šumavu a asi tam zmrzneme ![]()
jinak teda Julie je docela veliká, ale skoro vůbec nejí
tak já nevím, kde to bere ![]()
grepik- jo dvě děti s odstupem jednoho roku (no asi ani dvou) bych nechtěla
my teda plánujem další tak za pět let, jelikož bych se ještě chtěla vrátit do práce.. ![]()
holky a obchází vám už prcci nábytek, Julie teda stojí, ale do chození se jí ještě nechce ![]()
sterezie píše:
ahojno my byli na výletě v Praze za kamarádkou
akorát teď jedeme o víkendu na výročí svatby na šumavu a asi tam zmrzneme
jinak teda Julie je docela veliká, ale skoro vůbec nejítak já nevím, kde to bere
grepik- jo dvě děti s odstupem jednoho roku (no asi ani dvou) bych nechtělamy teda plánujem další tak za pět let, jelikož bych se ještě chtěla vrátit do práce..
holky a obchází vám už prcci nábytek, Julie teda stojí, ale do chození se jí ještě nechce
adam teda ani nestoji..tak nevim
jee,tak at si to vyroci krasne uzijete
a jedete i s malou?
a co zuby,kolik mate? adamkovi narostli ve 4mesicich dva dole soucasne a ted ma i dva nehore(ale mezi tema hornima ma celkem mezeru
,myslite,ze mu tam ta mezirka zustane? ![]()
děkujem
jojo jedem i s malou, je to baby friendly hotel s takovým tím welness příslušenstvím, tak se těším, že se všichni spolu vycachtáme v bazénu
a chtěli jsme ještě o adventu do Vídně, ale bohužel nejsou peníze
(navíc jsem zjistila,, že tam 7.12. hraje moje největší srdcovka- red hot chili peppers a lístky jsou jen kolem 600, mám to ale pech
)..
hele Julince narostly až teď před 14 dny dva dolní, teda prořezaly se, ale ještě nejsou celý venku, nevíte jak dlouho to trvá? ![]()
juliet, já Ti nevím, ale tak ty mléčný mu stejně vypadaj a ty druhý narostou jinak a při nejhorším bude nosit rovnátka ![]()
a jaktože jsi vlastně teď v praze, když máte byt v mníšku? jo a na náměstí je cukrárna (v mníšku), je tak veliká, jak z venku vypadá?a je dobrá?
![]()
Štěpánek taky ještě nestojí, ale klečí a chytá se ručičkama. Už zkouší natahovat i nohu do stoje, ale to mu ještě nejde. Ale dělá „střechu“ ![]()
sterezie píše:
děkujemjojo jedem i s malou, je to baby friendly hotel s takovým tím welness příslušenstvím, tak se těším, že se všichni spolu vycachtáme v bazénu
a chtěli jsme ještě o adventu do Vídně, ale bohužel nejsou peníze
(navíc jsem zjistila,, že tam 7.12. hraje moje největší srdcovka- red hot chili peppers a lístky jsou jen kolem 600, mám to ale pech
)..
hele Julince narostly až teď před 14 dny dva dolní, teda prořezaly se, ale ještě nejsou celý venku, nevíte jak dlouho to trvá?
juliet, já Ti nevím, ale tak ty mléčný mu stejně vypadaj a ty druhý narostou jinak a při nejhorším bude nosit rovnátka
a jaktože jsi vlastně teď v praze, když máte byt v mníšku? jo a na náměstí je cukrárna (v mníšku), je tak veliká, jak z venku vypadá?a je dobrá?![]()
teeda,nechat si ujit vanocni viden a red hoty
,ale znam penize nerostou na strome:-)
no,ja ted prejizdim,kvuli doktorum(kycle,kardiologie,ockovani proti TBC,..) a tak…
ta cukrarna,za kostelem a blizko zamku,je vyhlasena v okoli!!! maji tam naprosto uzasne zakusky:-)))
janicce píše: Štěpánek taky ještě nestojí, ale klečí a chytá se ručičkama. Už zkouší natahovat i nohu do stoje, ale to mu ještě nejde. Ale dělá „střechu“
sikula
![]()