Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
605
3.10.11 20:27
sterezie píše:
ahoj dito, janice :mavam:
no mě zas přes den spí docela hezky, ale v noci zas hůř.. :-P dopoledne aspoň hodinku, ale spíš dvě a odpoledne taky tak hodinku :wink:(a přes den jedině v kočárku).. zato v noci usíná mezi 19-20hod a budí se tak dvakrát, vstává kolem sedmé 8-)
no my jsme do srpna bydleli v Praze ve Vršovicích a teď bydlíme měsíc v Hostomicích- 10km od Dobříše :mrgreen: takže jsme vlastně sousedky :mrgreen:

jj,no ja jsem prazacka,v mnisku jsme koupili byt,ale ted jsem na chvili v praze..

a jak se ti libi u dobrise? je tam moc hezky zamek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.10.11 20:28

nejak me to blbne a prispevky zobrazuje 2× :nevim:

tak to je fajn,ze je nas tu vic:-)

a jak se vam libi zimni miminka? narozky blizko Vanoc a my dali jeste jmeno Adam(takze svatek na Stedry den:-),to nam asi jednou Adik podekuje:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
3.10.11 20:49

Malý se jmenuje Štěpán:) Takže to máme taky na jedné hromadě:) Vánoce, pak 26.12 svátek a 17.1 narozky.
Jinak co se týče spinkání, tak malý mi spí jen po obědě a pak až večer. Po O to má tak na 3 hodiny a večer, když ho uložím, tak spinká celou noc (20-7).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
3.10.11 20:51
x-juliet píše:
grepik píše:
zdravím ledňáčky, také mám ledňáčky 17. 1. dvě jednovaječný holky Terezku a Karolínku. Měřili 43 a 47 cm a vážili 2100 a 2900 g. :wink:

ahoj a vitam:-)

ty jsou roztomile a vidim,ze mate jeste jednu? (na profilove fotce) a jake to je mit dvojcatka ajeste k tomu jednovajecne? jsou stejne,nebo je kazda jina? :-)

jj, máme ještě 4,5 letou holčinu. Jaké to je, já jsem šťastná a neměnila bych. Dle mého názoru jsou dvojčátka lepší než třeba děti s ročním odstupem, tam je to dle mého náročnější, každý má jinou potřebu, dvojčata stejnou :wink: No dle mého stejné nejsou, v určitých situací ok, jsou, ale jinak ne…jednovaječný se prý srovnávají podobou až okolo 3tího roku, jsem nedávno četla, co je na tom pravdy nevím…

Dneska se loučím, jdu spát, jsem ko, ráno musím vstávat o půl 7 páč mávám M. když jí tatino odvádí do školky :wink: Tak hezký večer a brou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.10.11 20:55
janicce píše:
Malý se jmenuje Štěpán:) Takže to máme taky na jedné hromadě:) Vánoce, pak 26.12 svátek a 17.1 narozky.
Jinak co se týče spinkání, tak malý mi spí jen po obědě a pak až večer. Po O to má tak na 3 hodiny a večer, když ho uložím, tak spinká celou noc (20-7).

tak to mas jako ja:-) a me se jmeno stepanek taky libi:-)) tak jeste ja den deti,1.6.:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.10.11 20:56

jj,dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
3.10.11 20:57

Chtěli jsme buď Štěpánka nebo Mikuláše:) Rodina ale remcala, že se jim Miki nelíbí :pocitac: . Tak to nakonec vyhrál Štěpánek. Příště se na ně ale vyprdnu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.10.11 07:16

Dobré ráno
Jani, přesně, na příbuzné příště kašli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
4.10.11 07:41
grepik píše:
Dobré ráno
Jani, přesně, na příbuzné příště kašli :wink:

Dobré ráno:-)
no příště to tak udělám… Všichni mi říkali, že se mu budou ostatní děti smát (že prý Mikuláš ztratil plášť :roll: ). Nepříjde mi to jako trapné jméno. No příště mají prostě smolíka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
4.10.11 07:58

dobre rano:-)

tak to je sranda,adam z plizeni se prechazi do lezeni :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
4.10.11 07:58

dobre rano:-)

tak to je sranda,adam z plizeni se prechazi do lezeni :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.10.11 09:00

Jo pokroky jsou super sledovat. :pankac: :pankac: :pankac:
My valíme na autobus, jedeme za kámoškou, nějak pak nakouknu :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
4.10.11 09:19
x-juliet píše:
dobre rano:-)tak to je sranda,adam z plizeni se prechazi do lezeni :lol: :lol: :potlesk:

Je vtipné je pozorovat. Teď má náš takové období, že umí každý den něco nového :potlesk:
Včera jsem byla koupit protiskluzové ponožky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
4.10.11 09:23
janicce píše:
x-juliet píše:
dobre rano:-)tak to je sranda,adam z plizeni se prechazi do lezeni :lol: :lol: :potlesk:
Je vtipné je pozorovat. Teď má náš takové období, že umí každý den něco nového :potlesk:
Včera jsem byla koupit protiskluzové ponožky :dance:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
4.10.11 09:24

a co planujete na dnesek? ma byt posledni hezky den,tak asi vyrazime nekam do parku,asi do stromovky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí