Poradna duly
Jana Čurdová
sterezie píše:
ahoj dito, janice
no mě zas přes den spí docela hezky, ale v noci zas hůř..dopoledne aspoň hodinku, ale spíš dvě a odpoledne taky tak hodinku
(a přes den jedině v kočárku).. zato v noci usíná mezi 19-20hod a budí se tak dvakrát, vstává kolem sedmé
no my jsme do srpna bydleli v Praze ve Vršovicích a teď bydlíme měsíc v Hostomicích- 10km od Dobříšetakže jsme vlastně sousedky
jj,no ja jsem prazacka,v mnisku jsme koupili byt,ale ted jsem na chvili v praze..
a jak se ti libi u dobrise? je tam moc hezky zamek:-)
nejak me to blbne a prispevky zobrazuje 2× ![]()
tak to je fajn,ze je nas tu vic:-)
a jak se vam libi zimni miminka? narozky blizko Vanoc a my dali jeste jmeno Adam(takze svatek na Stedry den:-),to nam asi jednou Adik podekuje:-)))
Malý se jmenuje Štěpán:) Takže to máme taky na jedné hromadě:) Vánoce, pak 26.12 svátek a 17.1 narozky.
Jinak co se týče spinkání, tak malý mi spí jen po obědě a pak až večer. Po O to má tak na 3 hodiny a večer, když ho uložím, tak spinká celou noc (20-7).
x-juliet píše:grepik píše:
zdravím ledňáčky, také mám ledňáčky 17. 1. dvě jednovaječný holky Terezku a Karolínku. Měřili 43 a 47 cm a vážili 2100 a 2900 g.ahoj a vitam:-)
ty jsou roztomile a vidim,ze mate jeste jednu? (na profilove fotce) a jake to je mit dvojcatka ajeste k tomu jednovajecne? jsou stejne,nebo je kazda jina?
jj, máme ještě 4,5 letou holčinu. Jaké to je, já jsem šťastná a neměnila bych. Dle mého názoru jsou dvojčátka lepší než třeba děti s ročním odstupem, tam je to dle mého náročnější, každý má jinou potřebu, dvojčata stejnou
No dle mého stejné nejsou, v určitých situací ok, jsou, ale jinak ne…jednovaječný se prý srovnávají podobou až okolo 3tího roku, jsem nedávno četla, co je na tom pravdy nevím…
Dneska se loučím, jdu spát, jsem ko, ráno musím vstávat o půl 7 páč mávám M. když jí tatino odvádí do školky
Tak hezký večer a brou noc ![]()
janicce píše:
Malý se jmenuje Štěpán:) Takže to máme taky na jedné hromadě:) Vánoce, pak 26.12 svátek a 17.1 narozky.
Jinak co se týče spinkání, tak malý mi spí jen po obědě a pak až večer. Po O to má tak na 3 hodiny a večer, když ho uložím, tak spinká celou noc (20-7).
tak to mas jako ja:-) a me se jmeno stepanek taky libi:-)) tak jeste ja den deti,1.6.:-))
Chtěli jsme buď Štěpánka nebo Mikuláše:) Rodina ale remcala, že se jim Miki nelíbí
. Tak to nakonec vyhrál Štěpánek. Příště se na ně ale vyprdnu ![]()
grepik píše:
Dobré ráno
Jani, přesně, na příbuzné příště kašli
Dobré ráno:-)
no příště to tak udělám… Všichni mi říkali, že se mu budou ostatní děti smát (že prý Mikuláš ztratil plášť
). Nepříjde mi to jako trapné jméno. No příště mají prostě smolíka ![]()
dobre rano:-)
tak to je sranda,adam z plizeni se prechazi do lezeni
![]()
dobre rano:-)
tak to je sranda,adam z plizeni se prechazi do lezeni
![]()
Jo pokroky jsou super sledovat.
![]()
My valíme na autobus, jedeme za kámoškou, nějak pak nakouknu
![]()
x-juliet píše:
dobre rano:-)tak to je sranda,adam z plizeni se prechazi do lezeni![]()
![]()
Je vtipné je pozorovat. Teď má náš takové období, že umí každý den něco nového ![]()
Včera jsem byla koupit protiskluzové ponožky ![]()
janicce píše:x-juliet píše:Je vtipné je pozorovat. Teď má náš takové období, že umí každý den něco nového
dobre rano:-)tak to je sranda,adam z plizeni se prechazi do lezeni![]()
![]()
Včera jsem byla koupit protiskluzové ponožky
a co planujete na dnesek? ma byt posledni hezky den,tak asi vyrazime nekam do parku,asi do stromovky:-)