Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
8.10.11 12:13

:mavam: :mavam: :mavam: zdravím ze sobotní pohody, čekám na návštěvu a doufám, že brzy dorazí :mrgreen:
Fuj sníh!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
8.10.11 12:13

super fotka :palec: já doufám, že dorazí brzy, už mám strašně vánoční náladu, teda teď jsme se sice z prahy odstěhovali, ale těěším se, až se tam o adventu budeme procházet,jé :lol: a taky se těším na pečení cukroví a stromeček, jak malá holka :-P

• Citovat
  • Upravit
605
8.10.11 18:36

ahoj holky,tak dneska jsme vyrazili do kauflandu,maji tam masozeleninove hamanky jen za 13,90-no,probrane to bylo pekne,ale ukoristila jsem 6 baleni po 6,ruzne druhy,adam je ma moc rad a na mesic zasoba:-)) jinak venku teda nic moc ppocasi,co? :-) jak je u vas? dnes jsme zkusili nositko mei tai,spokojenost na obou stranach,adam toho v mhd napovidal a prohlizel si lid okolo sebe:-)) jak jsem ho mela na brise,tak mi to pripomnelo dobu,co jsem byla tehotna,az na to,ze tojsem tech kilo nenosila 11,ale 15 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
8.10.11 21:19

:mavam: my jsme dnes měli taky takovou „nákupní horečku“ ale v Tescu, dávali 20% slevu na celý nákup, takže se utrácelo hlavně v oddělení oděvů :mrgreen: Já jsem si udělala radost zimní bundou a Pátíkovi jsme nakoupili na zimu kombinézku, vyteplenou bundičku, sadu 5 bodýnek a teplákovou soupravu…no prostě jsme si udělali radost :lol: na celém nákupu jsme ušetřili 600,– což už je slušná sleva :dance: Patrik celou dobu nakupování v kočárku prodiskutoval a krásně ho to unavilo.
Jinak ted jsem přišla z balkónu a fuj je tam teda pěkná zima :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
8.10.11 21:23
x-juliet píše:
ahoj holky,tak dneska jsme vyrazili do kauflandu,maji tam masozeleninove hamanky jen za 13,90-no,probrane to bylo pekne,ale ukoristila jsem 6 baleni po 6,ruzne druhy,adam je ma moc rad a na mesic zasoba:-)) jinak venku teda nic moc ppocasi,co? :-) jak je u vas? dnes jsme zkusili nositko mei tai,spokojenost na obou stranach,adam toho v mhd napovidal a prohlizel si lid okolo sebe:-)) jak jsem ho mela na brise,tak mi to pripomnelo dobu,co jsem byla tehotna,az na to,ze tojsem tech kilo nenosila 11,ale 15 :-D

To je super čupr cena :palec: víš, do kdy ta akce trvá? dnes mi říkala tchýňka, že malému něco k jídlu koupila v Kauflandu, tak asi myslela ty Hamánky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.10.11 09:08
Chelsi píše:
x-juliet píše:
ahoj holky,tak dneska jsme vyrazili do kauflandu,maji tam masozeleninove hamanky jen za 13,90-no,probrane to bylo pekne,ale ukoristila jsem 6 baleni po 6,ruzne druhy,adam je ma moc rad a na mesic zasoba:-)) jinak venku teda nic moc ppocasi,co? :-) jak je u vas? dnes jsme zkusili nositko mei tai,spokojenost na obou stranach,adam toho v mhd napovidal a prohlizel si lid okolo sebe:-)) jak jsem ho mela na brise,tak mi to pripomnelo dobu,co jsem byla tehotna,az na to,ze tojsem tech kilo nenosila 11,ale 15 :-D
To je super čupr cena :palec: víš, do kdy ta akce trvá? dnes mi říkala tchýňka, že malému něco k jídlu koupila v Kauflandu, tak asi myslela ty Hamánky…

ahoj,myslim,ze ta akce je vzdy od ctvrtka do stredy.. Ale ja byla v jednom kauflandu v pa rano a tam uz nemeli skoro nic :cry: A vcera v jinem,kde uz taky nic moc.. Holt miminka musi papat a mamy kupuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.10.11 09:12
Chelsi píše: :mavam: my jsme dnes měli taky takovou „nákupní horečku“ ale v Tescu, dávali 20% slevu na celý nákup, takže se utrácelo hlavně v oddělení oděvů :mrgreen: Já jsem si udělala radost zimní bundou a Pátíkovi jsme nakoupili na zimu kombinézku, vyteplenou bundičku, sadu 5 bodýnek a teplákovou soupravu…no prostě jsme si udělali radost :lol: na celém nákupu jsme ušetřili 600,– což už je slušná sleva :dance: Patrik celou dobu nakupování v kočárku prodiskutoval a krásně ho to unavilo.
Jinak ted jsem přišla z balkónu a fuj je tam teda pěkná zima :poblion:

tak to jste nakoupili moc pekne :-) Ja koupila adamovi v tescu zateplene kalhoty s laclem,moc pekne :-)
jinak takove super slevy maji v DM,mam karticku a vyzvedavam si kuponove knizky pro sebe a chodi mi do chranky knizecky pro adama+ sleva 10% na cely nakup a kdyz otevirali DM na zlicine,byla automaticky sleva 20% na cely nakup.. to se utracelo,ale zase je zasoba na nekolik mesicu dopredu a usetri se treba i 1500 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.10.11 09:13
sterezie píše:
dobré ráno :kytka: tak jsem ráno vykoukla z okna a co nevidím?sníh :lol: :mrgreen: takže ven vyrážíme po obědě :-P

tak to skoro muzete stavet snehulaka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.10.11 09:15
janicce píše:
sterezie píše:
Ahoj Chelsi :mavam: jé, tak zrovna tam mám kamarádkou s holčičkou :wink:
holky, jinak hlásím, že na šumavě je úžasně vlezle hnusně, já to počasí miluju! zítra plánujem výlet, bazén a tak :dance: jinakbundu už máme zakoupenou novou, moc pěknou, ještě, že tak, jelikož je tu 5stupňů :-P
jo a dnes jsme byli poprvé na cvičení a moc se nám líbilo :palec:
tak pá :kytka:
Ve zprávách říkali, že na Šumavě sněžilo :roll:
Taky jsme plánovali na zítra bazén, ale malý má trochu soplík, takže nic nebude.
My jsme zase dnes ztvrdli pul dne u zubaře :zed: Štěpán dneska ztratil novou botu - asi ji vyhodil někde z kočáru :pocitac:

jj,to vyhazovani veci,ja byla jednou s adamem v lese a koukam,nova boticka nikde.. tak jsem se vtarila zpatky a usmivala se na me uprostred cesty,nastesti ji nikdo nevzal,ale co by delal s jednou botou,ze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.10.11 09:16
Chelsi píše:
Ahojky maminky :mavam: myslíte, že bych se k vám mohla přidat na to občasné poklábosení, postěžování si a sdílení radostí našeho malého? :wink: Sice sem chodívám už nějakou dobu pro rady, ale do rozjetých diskuzí se mi moc vtírat nechtělo… Nám se Patrik narodil 15.1. ,4dny před termínem,přirozenou cestou v Benešovské porodnici. Jinak jsme z Prahy a Pátík je naše první mimi :-) :srdce:

ani jsem te neprivitala,tak te tu i s patrickem vitam,at se ti u nas libi :-D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
9.10.11 09:40
x-juliet píše:
Chelsi píše: :mavam: my jsme dnes měli taky takovou „nákupní horečku“ ale v Tescu, dávali 20% slevu na celý nákup, takže se utrácelo hlavně v oddělení oděvů :mrgreen: Já jsem si udělala radost zimní bundou a Pátíkovi jsme nakoupili na zimu kombinézku, vyteplenou bundičku, sadu 5 bodýnek a teplákovou soupravu…no prostě jsme si udělali radost :lol: na celém nákupu jsme ušetřili 600,– což už je slušná sleva :dance: Patrik celou dobu nakupování v kočárku prodiskutoval a krásně ho to unavilo.
tak to jste nakoupili moc pekne :-) Ja koupila adamovi v tescu zateplene kalhoty s laclem,moc pekne :-)
jinak takove super slevy maji v DM,mam karticku a vyzvedavam si kuponove knizky pro sebe a chodi mi do chranky knizecky pro adama+ sleva 10% na cely nakup a kdyz otevirali DM na zlicine,byla automaticky sleva 20% na cely nakup.. to se utracelo,ale zase je zasoba na nekolik mesicu dopredu a usetri se treba i 1500 :-)

Jak otevírali do nové DM na Zličíně, tak jsem tam nechala ranec penez :zed: . Ale zase sleva 20%.. no nevyužij toho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.10.11 09:49
janicce píše:
x-juliet píše:
jinak takove super slevy maji v DM,mam karticku a vyzvedavam si kuponove knizky pro sebe a chodi mi do chranky knizecky pro adama+ sleva 10% na cely nakup a kdyz otevirali DM na zlicine,byla automaticky sleva 20% na cely nakup.. to se utracelo,ale zase je zasoba na nekolik mesicu dopredu a usetri se treba i 1500 :-)
Jak otevírali do nové DM na Zličíně, tak jsem tam nechala ranec penez :zed: . Ale zase sleva 20%.. no nevyužij toho :pankac:

jj :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
9.10.11 10:14
:mavam: :mavam: :mavam:

hezkou neděli. My v DM vždycky skoro vše vykoupíme :-P :-P :-P Holky, jaké máte počasí? taky prší je taková vlezlá zima fuj a vůbec mě neba topení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.10.11 10:56
grepik píše: :mavam: :mavam: :mavam:hezkou neděli. My v DM vždycky skoro vše vykoupíme :-P :-P :-P Holky, jaké máte počasí? taky prší je taková vlezlá zima fuj a vůbec mě neba topení :mrgreen:

taky hezkou nedeli!! :-) i kdyz hezkou,poprchava a je zima..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
9.10.11 12:56

U nás je kosa jak v ruském filmu. Nikam se mi v takovém počasí nechce. Ale vymyslela jsem to chytře. Odpoledne půjde s malým na procházku manžel a já půjdu cvičit (do tepla) :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí