Poradna duly
Jana Čurdová
bessy píše:
Ahoj mohu se k vám připojit? Máme Amálku,nar.27.1.
juliet: Adámek je krásnej a pořádnej chlapák, je to úžasný, jak se za těch 9měsíců změnili z bezbraného, křehkého, věčně spícího novorozeňátka na takové šibálky
![]()
Sterézi: Být ted na té Šumavě já, tak nejlépe v péřovce, teplých pletených ponožkách a s grokem v ruce
Jéééé, jak já se těším na punč, grok a svařáček ![]()
Dita: Malinkýmu ty rukavice zítra dám taky, jestli bude jako dnes a já bych si klidně vyndala na rukojět ten vyteplený rukávník
, ale to by už asi bylo moc, co budeme dělat až bude opravdu pod nulou a mrznout
![]()
koukám, že jste řešily oblékání na zimu. Dneska jsem zrovna říkala, že nedávno jsem přinesla Amálku-byla zima a už je tu skoro zas. Nějak rychle to všechno uteklo.
bessy píše:
Ahojky bessy
![]()
Chelsi píše:x-juliet píše:Chelsi píše:to si prave hlidam,aby se mi to nestalo,no ted ho vyuziju na fotkyx-juliet píše:AhojkyChelsi píše:tak to jste nakoupili moc peknemy jsme dnes měli taky takovou „nákupní horečku“ ale v Tescu, dávali 20% slevu na celý nákup, takže se utrácelo hlavně v oddělení oděvů
Já jsem si udělala radost zimní bundou a Pátíkovi jsme nakoupili na zimu kombinézku, vyteplenou bundičku, sadu 5 bodýnek a teplákovou soupravu…no prostě jsme si udělali radost
na celém nákupu jsme ušetřili 600,– což už je slušná sleva
Patrik celou dobu nakupování v kočárku prodiskutoval a krásně ho to unavilo.
Jinak ted jsem přišla z balkónu a fuj je tam teda pěkná zimaJa koupila adamovi v tescu zateplene kalhoty s laclem,moc pekne
jinak takove super slevy maji v DM,mam karticku a vyzvedavam si kuponove knizky pro sebe a chodi mi do chranky knizecky pro adama+ sleva 10% na cely nakup a kdyz otevirali DM na zlicine,byla automaticky sleva 20% na cely nakup.. to se utracelo,ale zase je zasoba na nekolik mesicu dopredu a usetri se treba i 1500
jj taky chodíme do DM s kartičkou i kupónkama a za pokladnou pak nadávám, že mám pod kočárkem malý košíkHi, nedávno se mi dokonce stalo, že jsem si toho 20%jokera šetřila až pak koukám, že uplynula platnost
btw,dala jsem si na profil nejake fotky s prdolkou
taky ti pripada,ze to tak rychle utika? kde je to moje „male“,skoro 5kilove mimi?od té doby si to bedlivě hlídám
A ty jsi spokojená s kvalitou těch foteček z DM? my jsme hned po porodu chtěli rychle vyvolat pár fotek pro babičky, tak jsme si je nechali vytisknout z té jejich „bedýnky“
na počkání a nic moc, některé šíleně rozmazané
a ted naposledy ve Fotolabu nám dali vytisknuté fotky a na jedné z nich má Pátík úplně černé rty
No je to šílený jakou rychlostí nám rostou…ještě před rokem byl v bříšku…o Vánocích jsem si říkala „příští Vánoce už s malinkým“ a je to tady. Za 2 měsíce jsou Vánoce a já se na ně táááák těším. Už máme i dárečky, ale zatím jen pro malého, se zbytkem rodiny si vůbec nevíme radyVčera v Tescu už mají Vánoční zboží
jsem spokojena a moc,my tam vyvolavame uz dlouho,i svatebni fotky,on asi ten okamzity tisk je neco jineho,fotky vyvolavam normalne,jsou hotove za tri dny a spokojenost ![]()
to ja nemam jeste nic,k vanocum
jj,v nakupnich centrech jsou vanoce uz od zari ![]()
a me to mrzi,driv byly vanoce v obchodech a vsude az od Mikulase.. a ted,vanocni vyzdoba uz v rijnu,to pak vubec neni ta prava vanocni atmosfera…
je holky,vite na co si pamatuju a vzpominam moc rad? je to par let,prosinec,vecer,svetla lamp a do toho zacalo snezit,krasna prochazka,z vaclavaku,pres staromak,karluv most a ulickama az k hradu,to byla romantika ![]()
ahoj bessy
odkud jsi? ![]()
Chelsi, řeknu Ti, co budeme dělat, až bude pod nulou: budem sedět doma na zadku a pít horkej čaj ![]()
jinak já teda taky přidám foto, když jsme u toho ![]()
bessy píše:
urcite,ahooj
![]()
sterezie píše:
ahoj bessyodkud jsi?
Chelsi, řeknu Ti, co budeme dělat, až bude pod nulou: budem sedět doma na zadku a pít horkej čaj
jinak já teda taky přidám foto, když jsme u toho
krasna fotka ![]()
Juli, úlně jsi mě navnadila na procházku sněhem
jé, já mám tak ráda tu adventní atmošku a letos jí budu mít ráda snad ještě víc ![]()
jinak holky, dávate dětičkám boty?nebo capáčky?.. ![]()
Ahoj všem jsem z Teplic, mám devatenáctiletého syna a lednovou Amálii ![]()
janicce píše:
Juli, moc pěkné fotky.Jinak já jsem dnes prcka oblékla takto: Teplé punčocháčky, body s dlouhým, manžestráky, teplý svetr, botičky, šátek na krk, čepička. Jinak do kočárku ještě deku a nánožník:-) A prý mu bylo akorát - říkal manžel
.
diky ![]()
sterezie píše:
Juli, úlně jsi mě navnadila na procházku sněhemjé, já mám tak ráda tu adventní atmošku a letos jí budu mít ráda snad ještě víc
jinak holky, dávate dětičkám boty?nebo capáčky?..
![]()
tak ted nosi tenisky,ale chci mu koupit nejake capaky s koziskem ![]()
bessy píše:
koukám, že jste řešily oblékání na zimu. Dneska jsem zrovna říkala, že nedávno jsem přinesla Amálku-byla zima a už je tu skoro zas. Nějak rychle to všechno uteklo.