Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1139
9.10.11 21:50

Ahoj mohu se k vám připojit? Máme Amálku,nar.27.1. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
9.10.11 21:57
bessy píše:
Ahoj mohu se k vám připojit? Máme Amálku,nar.27.1. :srdce:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
9.10.11 21:59

juliet: Adámek je krásnej a pořádnej chlapák, je to úžasný, jak se za těch 9měsíců změnili z bezbraného, křehkého, věčně spícího novorozeňátka na takové šibálky :lol: :huban:
Sterézi: Být ted na té Šumavě já, tak nejlépe v péřovce, teplých pletených ponožkách a s grokem v ruce :jazyk: Jéééé, jak já se těším na punč, grok a svařáček :wink:
Dita: Malinkýmu ty rukavice zítra dám taky, jestli bude jako dnes a já bych si klidně vyndala na rukojět ten vyteplený rukávník :roll: , ale to by už asi bylo moc, co budeme dělat až bude opravdu pod nulou a mrznout :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
9.10.11 22:00

koukám, že jste řešily oblékání na zimu. Dneska jsem zrovna říkala, že nedávno jsem přinesla Amálku-byla zima a už je tu skoro zas. Nějak rychle to všechno uteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
9.10.11 22:03
bessy píše:

Ahojky bessy :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
9.10.11 22:09

Ahoj Chelsi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.10.11 22:10
Chelsi píše:
x-juliet píše:
Chelsi píše:
x-juliet píše:
Chelsi píše: :mavam: my jsme dnes měli taky takovou „nákupní horečku“ ale v Tescu, dávali 20% slevu na celý nákup, takže se utrácelo hlavně v oddělení oděvů :mrgreen: Já jsem si udělala radost zimní bundou a Pátíkovi jsme nakoupili na zimu kombinézku, vyteplenou bundičku, sadu 5 bodýnek a teplákovou soupravu…no prostě jsme si udělali radost :lol: na celém nákupu jsme ušetřili 600,– což už je slušná sleva :dance: Patrik celou dobu nakupování v kočárku prodiskutoval a krásně ho to unavilo.
Jinak ted jsem přišla z balkónu a fuj je tam teda pěkná zima :poblion:
tak to jste nakoupili moc pekne :-) Ja koupila adamovi v tescu zateplene kalhoty s laclem,moc pekne :-)
jinak takove super slevy maji v DM,mam karticku a vyzvedavam si kuponove knizky pro sebe a chodi mi do chranky knizecky pro adama+ sleva 10% na cely nakup a kdyz otevirali DM na zlicine,byla automaticky sleva 20% na cely nakup.. to se utracelo,ale zase je zasoba na nekolik mesicu dopredu a usetri se treba i 1500 :-)
Ahojky :lol:
jj taky chodíme do DM s kartičkou i kupónkama a za pokladnou pak nadávám, že mám pod kočárkem malý košík :mrgreen: Hi, nedávno se mi dokonce stalo, že jsem si toho 20%jokera šetřila až pak koukám, že uplynula platnost :zed:
to si prave hlidam,aby se mi to nestalo,no ted ho vyuziju na fotky :-D btw,dala jsem si na profil nejake fotky s prdolkou :srdce:
taky ti pripada,ze to tak rychle utika? kde je to moje „male“,skoro 5kilove mimi? :lol:
:pankac: od té doby si to bedlivě hlídám 8-o A ty jsi spokojená s kvalitou těch foteček z DM? my jsme hned po porodu chtěli rychle vyvolat pár fotek pro babičky, tak jsme si je nechali vytisknout z té jejich „bedýnky“ :-D na počkání a nic moc, některé šíleně rozmazané :-? a ted naposledy ve Fotolabu nám dali vytisknuté fotky a na jedné z nich má Pátík úplně černé rty :twisted:
No je to šílený jakou rychlostí nám rostou…ještě před rokem byl v bříšku…o Vánocích jsem si říkala „příští Vánoce už s malinkým“ a je to tady. Za 2 měsíce jsou Vánoce a já se na ně táááák těším. Už máme i dárečky, ale zatím jen pro malého, se zbytkem rodiny si vůbec nevíme rady :zed: Včera v Tescu už mají Vánoční zboží :jazyk:

jsem spokojena a moc,my tam vyvolavame uz dlouho,i svatebni fotky,on asi ten okamzity tisk je neco jineho,fotky vyvolavam normalne,jsou hotove za tri dny a spokojenost :-)

to ja nemam jeste nic,k vanocum

jj,v nakupnich centrech jsou vanoce uz od zari :zed:
a me to mrzi,driv byly vanoce v obchodech a vsude az od Mikulase.. a ted,vanocni vyzdoba uz v rijnu,to pak vubec neni ta prava vanocni atmosfera…

je holky,vite na co si pamatuju a vzpominam moc rad? je to par let,prosinec,vecer,svetla lamp a do toho zacalo snezit,krasna prochazka,z vaclavaku,pres staromak,karluv most a ulickama az k hradu,to byla romantika :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie

ahoj bessy :mavam: odkud jsi? :wink:
Chelsi, řeknu Ti, co budeme dělat, až bude pod nulou: budem sedět doma na zadku a pít horkej čaj :lol:
jinak já teda taky přidám foto, když jsme u toho :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
605
bessy píše:

urcite,ahooj :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.10.11 22:12
sterezie píše:
ahoj bessy :mavam: odkud jsi? :wink:
Chelsi, řeknu Ti, co budeme dělat, až bude pod nulou: budem sedět doma na zadku a pít horkej čaj :lol:
jinak já teda taky přidám foto, když jsme u toho :jazyk:

krasna fotka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
9.10.11 22:12

Juli, úlně jsi mě navnadila na procházku sněhem 8-) jé, já mám tak ráda tu adventní atmošku a letos jí budu mít ráda snad ještě víc :mrgreen:
jinak holky, dávate dětičkám boty?nebo capáčky?.. :?:

• Citovat
  • Upravit
1139
9.10.11 22:13

Ahoj všem jsem z Teplic, mám devatenáctiletého syna a lednovou Amálii :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.10.11 22:13
janicce píše:
Juli, moc pěkné fotky :palec: .Jinak já jsem dnes prcka oblékla takto: Teplé punčocháčky, body s dlouhým, manžestráky, teplý svetr, botičky, šátek na krk, čepička. Jinak do kočárku ještě deku a nánožník:-) A prý mu bylo akorát - říkal manžel :pankac: .

diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
9.10.11 22:14
sterezie píše:
Juli, úlně jsi mě navnadila na procházku sněhem 8-) jé, já mám tak ráda tu adventní atmošku a letos jí budu mít ráda snad ještě víc :mrgreen:
jinak holky, dávate dětičkám boty?nebo capáčky?.. :?:

:-D
tak ted nosi tenisky,ale chci mu koupit nejake capaky s koziskem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
9.10.11 22:15
bessy píše:
koukám, že jste řešily oblékání na zimu. Dneska jsem zrovna říkala, že nedávno jsem přinesla Amálku-byla zima a už je tu skoro zas. Nějak rychle to všechno uteklo.
:lol: Jsi mi úplně připoměla, jak jsem malého chystala na cestu z porodnice :-P …jsem si doma připravila, aby mi chudáček nezmrznul, tu huňáťoučkou španělskou deku, fleesový fusak do autosedačky, kombinézu a to vajíčko bylo ještě celý krytý nánožníkem. A když jsem ho oblíkla, tak se mi málem v té kombinézce ztratil :mrgreen: Přítel to přivezl v takové mega sportovní tašce a kromě té kombinézky a nánožníku nic víc nepoužili :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí