Poradna duly
Jana Čurdová
x-juliet píše:janicce píše:oki,tak se pak nejak domluvimex-juliet píše:Dívala jsem se na ty webovky a je to moc pěkná herna:-)janicce píše:oukej
Už jste tam, Juli, byli? Vyhrajou si tam i tak malí prckové, jakou jsou ti naši?
jj,byla jsem tam cca v 5 mesicich a to jen lezel a dival se. je tam kojenecka houpacka a hlavne,co si pamatuju,tak horni patro je koberec,kde se da plazit,lezt,je tam i bazen s mickama… tak uvidim,ale myslim,ze by se mu tam libit mohlo,lepsi nez byt porad doma
Tak až půjdete příště, tak se přidáme.
Dobré ránko všem
![]()
Holky, já jsem včera chytla nějakou uklízecí mánii a gruntovala
byla jsem tak rozjetá, že jsem nemohla ani v noci usnout a ještě v 1 hodinu ráno mi svítily oči a prostě ne a ne usnout. A to zrovna Pátík začal znovu krásně spinkat, vzbudí se na jedno kojení a chrupká dál. Ale při té nemoci to bylo peklo
Ted už máme od té 6.nemoci pokoj, ale zase nám začíná rýma
No uvidíme, co z toho bude…
bessy: Amálka je kouzelná ![]()
grepik: opravdu úžasné fotečky ![]()
Pátík právě zkoumá dvd přehrávač
to zase přišel na dobrou věc
A my ted jdeme vyvenčit psíka…jó ten musí ven za každého počasí ![]()
ahoj holky,
dneska tda fakt nestíhám
holky vstávaly až po půl deváté a já nemám nic hotové, za hodinku by mělo PPL dovézt pískoviště
Dneska J. pro M. nestihne dojet páč mají poradu, takže se musím nabalit , holky taky a vyrazit do toho ošklivého počasí
což mi nevadí, ale vadí mi, že jsem ve skluzu
ale zase jsem objednala foceníčko na které jsme dostaly od známých kupon, vznesla dotaz na vánoční cukroví, udělala 3 listy do 14ti denního kalendáře, ale jaksi prádlo a domácnost ve skluzu
![]()
Ahoj holky
já byla dnes s malou ve městě, je tam divně, úplný teplo a vítr. Teď jsme po o a čekáme návštěvu, zatim pa.
bessy píše:
Ahoj holkyjá byla dnes s malou ve městě, je tam divně, úplný teplo a vítr. Teď jsme po o a čekáme návštěvu, zatim pa.
ahoj holky
my jsme dnes měli návštěvní den, přijela kamarádka s 16měsíčním synem, tak byla sranda
vyrazili jsme na procházku a já tohle počasí miluju, kdy je relativně teplo a fičí
za chvilku jdem večeřet a pak hurá na kutě- teda J., já půjdu vařit a tvořit domácí pohodu
jinak k tomu uklízení, taky mám teď nějaký maniakální záchvaty, že nikde nesmí být ani smítko ![]()
jo a Juli, taky někdy rády s Váma vyrzíme do lefíku, tak až půjde i janice, tak dejte vědět a my bychom se přidaly, kdybychom měly čas ![]()
Dobré ránko
![]()
doufám, že jste měli s dětičkami lepší noc, než my. U nás to bylo otřesný, vstávala jsem k malému snad každých 30minut
. Nejspíš za to může ta rýma, trapí ho už druhou noc, ale přes den je to vpohodě. Nejhorší bylo, že to nešlo ani odsát i jsem mu to vystříkávala tím roztokem na rozpouštění a uvolnění, ale měl to až někde v krku a povedlo se mi to až dnes ráno
No jsem zvědavá na tu dnešní noc. předevčírem jsem nemohla usnout já a malinkej spal krásně a včera naopak, já bych spala a malinkej chudinka nemohl…
A co vy? ještě odoláváte bacilům? všude to ted řádí a u nás se to nějak drží, začlo to angínou, pak ta 6.nemoc a ted nějaký další prevít ![]()
Dobré ráno
všem nachlazeným případně marodům brzké uzdravení. U nás se odolává, jen jednodenní větší nahclazení, pak rychle nasadit léčbu a dobrý ŤUK ŤUK ŤUK, zatím se držíme což je podivné ![]()
Chelsi píše:
Dobré ránko![]()
doufám, že jste měli s dětičkami lepší noc, než my. U nás to bylo otřesný, vstávala jsem k malému snad každých 30minut. Nejspíš za to může ta rýma, trapí ho už druhou noc, ale přes den je to vpohodě. Nejhorší bylo, že to nešlo ani odsát i jsem mu to vystříkávala tím roztokem na rozpouštění a uvolnění, ale měl to až někde v krku a povedlo se mi to až dnes ráno
No jsem zvědavá na tu dnešní noc. předevčírem jsem nemohla usnout já a malinkej spal krásně a včera naopak, já bych spala a malinkej chudinka nemohl…
A co vy? ještě odoláváte bacilům? všude to ted řádí a u nás se to nějak drží, začlo to angínou, pak ta 6.nemoc a ted nějaký další prevít
Ahoj, když měl malý rýmu, tak mu hodně pomohlo, když jsem mu před spaním namočila látkovou plenu a postříkala jí Eukasolem a dala přes postýlku.. Spinkal celou noc. Eukasol krásně uvolní dýchací cesty při rýmě.
Mylsím, žě stějně by posloužila i aromalampička s eukalyptovým olejem
.
janicce píše:Chelsi píše:Ahoj, když měl malý rýmu, tak mu hodně pomohlo, když jsem mu před spaním namočila látkovou plenu a postříkala jí Eukasolem a dala přes postýlku.. Spinkal celou noc. Eukasol krásně uvolní dýchací cesty při rýmě.
Dobré ránko![]()
doufám, že jste měli s dětičkami lepší noc, než my. U nás to bylo otřesný, vstávala jsem k malému snad každých 30minut. Nejspíš za to může ta rýma, trapí ho už druhou noc, ale přes den je to vpohodě. Nejhorší bylo, že to nešlo ani odsát i jsem mu to vystříkávala tím roztokem na rozpouštění a uvolnění, ale měl to až někde v krku a povedlo se mi to až dnes ráno
A co vy? ještě odoláváte bacilům? všude to ted řádí a u nás se to nějak drží, začlo to angínou, pak ta 6.nemoc a ted nějaký další prevít
Mylsím, žě stějně by posloužila i aromalampička s eukalyptovým olejem.
Super
tak děkuji za tip, určitě to vyzkoušíme ![]()
Dobré ráno ![]()
tak u nás se snad už nemarodí, taky klepu na dřevo
tak Chelsi, ať je Páťa brzo zdrávý jak řípa
![]()
grepik píše:
Dobré ránovšem nachlazeným případně marodům brzké uzdravení. U nás se odolává, jen jednodenní větší nahclazení, pak rychle nasadit léčbu a dobrý ŤUK ŤUK ŤUK, zatím se držíme což je podivné
Tak to jsi určitě ráda, vid?
jednodenní léčbu? máš nějakou osvědčenou? No kamarádka, ta si vyloženě užívá, má chlapečka (3-4roky) a holčičku (10m), malej začal chodit do školky a už od září jsou jak v začarovaném kruhu. Ale ty jedou kašel, rýma, horečky, zvracení, průjem…
sterezie píše:Ťuk ťuk ťuk…ty nemoce jsou děs
Dobré ráno
tak u nás se snad už nemarodí, taky klepu na dřevotak Chelsi, ať je Páťa brzo zdrávý jak řípa
![]()
no my teď s tou rýmou bojovali 14dní, pak začla chrchlat, ale teď to vypadá zažehnaně
a dookonce jsme se dnes i docela vyspali ![]()