Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
10.10.11 21:26
x-juliet píše:
janicce píše:
x-juliet píše:
janicce píše:
Už jste tam, Juli, byli? Vyhrajou si tam i tak malí prckové, jakou jsou ti naši? :-)
oukej :palec:
jj,byla jsem tam cca v 5 mesicich a to jen lezel a dival se. je tam kojenecka houpacka a hlavne,co si pamatuju,tak horni patro je koberec,kde se da plazit,lezt,je tam i bazen s mickama… tak uvidim,ale myslim,ze by se mu tam libit mohlo,lepsi nez byt porad doma :-)
Dívala jsem se na ty webovky a je to moc pěkná herna:-)
Tak až půjdete příště, tak se přidáme :dance: .
oki,tak se pak nejak domluvime :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
11.10.11 09:00

Dobré ránko všem :mavam: :kytka:
Holky, já jsem včera chytla nějakou uklízecí mánii a gruntovala :jazyk: byla jsem tak rozjetá, že jsem nemohla ani v noci usnout a ještě v 1 hodinu ráno mi svítily oči a prostě ne a ne usnout. A to zrovna Pátík začal znovu krásně spinkat, vzbudí se na jedno kojení a chrupká dál. Ale při té nemoci to bylo peklo :zed: Ted už máme od té 6.nemoci pokoj, ale zase nám začíná rýma :zed: No uvidíme, co z toho bude…
bessy: Amálka je kouzelná :hug:
grepik: opravdu úžasné fotečky :hug:
Pátík právě zkoumá dvd přehrávač 8-o to zase přišel na dobrou věc :lol: A my ted jdeme vyvenčit psíka…jó ten musí ven za každého počasí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
11.10.11 09:50

ahoj holky,

dneska tda fakt nestíhám :-P :-P :-P holky vstávaly až po půl deváté a já nemám nic hotové, za hodinku by mělo PPL dovézt pískoviště :dance: :dance: :dance: Dneska J. pro M. nestihne dojet páč mají poradu, takže se musím nabalit , holky taky a vyrazit do toho ošklivého počasí :mrgreen: což mi nevadí, ale vadí mi, že jsem ve skluzu :zed: :zed: :zed: ale zase jsem objednala foceníčko na které jsme dostaly od známých kupon, vznesla dotaz na vánoční cukroví, udělala 3 listy do 14ti denního kalendáře, ale jaksi prádlo a domácnost ve skluzu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
11.10.11 13:56

Ahoj holky :mavam: já byla dnes s malou ve městě, je tam divně, úplný teplo a vítr. Teď jsme po o a čekáme návštěvu, zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
11.10.11 14:41
bessy píše:
Ahoj holky :mavam: já byla dnes s malou ve městě, je tam divně, úplný teplo a vítr. Teď jsme po o a čekáme návštěvu, zatim pa.
:mavam: jj to počasí je fuj :-? tady u nás je i také hrozné šero, máme v bytě skoro tmu :nevim: až se malej vzbudí, tak už budu muset rozsvítit a to ještě není ani 15.00…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
11.10.11 15:15

Tady je teď celkem slušné počasí, ale vítr pořádnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
11.10.11 17:44

ahoj holky :mavam: my jsme dnes měli návštěvní den, přijela kamarádka s 16měsíčním synem, tak byla sranda :mrgreen: vyrazili jsme na procházku a já tohle počasí miluju, kdy je relativně teplo a fičí :-P za chvilku jdem večeřet a pak hurá na kutě- teda J., já půjdu vařit a tvořit domácí pohodu :-D jinak k tomu uklízení, taky mám teď nějaký maniakální záchvaty, že nikde nesmí být ani smítko :-P
jo a Juli, taky někdy rády s Váma vyrzíme do lefíku, tak až půjde i janice, tak dejte vědět a my bychom se přidaly, kdybychom měly čas :wink:

• Citovat
  • Upravit
460
12.10.11 09:04

Dobré ránko :mavam: :kytka:
doufám, že jste měli s dětičkami lepší noc, než my. U nás to bylo otřesný, vstávala jsem k malému snad každých 30minut 8-o. Nejspíš za to může ta rýma, trapí ho už druhou noc, ale přes den je to vpohodě. Nejhorší bylo, že to nešlo ani odsát i jsem mu to vystříkávala tím roztokem na rozpouštění a uvolnění, ale měl to až někde v krku a povedlo se mi to až dnes ráno :zed: No jsem zvědavá na tu dnešní noc. předevčírem jsem nemohla usnout já a malinkej spal krásně a včera naopak, já bych spala a malinkej chudinka nemohl…
A co vy? ještě odoláváte bacilům? všude to ted řádí a u nás se to nějak drží, začlo to angínou, pak ta 6.nemoc a ted nějaký další prevít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.10.11 09:17

Dobré ráno

všem nachlazeným případně marodům brzké uzdravení. U nás se odolává, jen jednodenní větší nahclazení, pak rychle nasadit léčbu a dobrý ŤUK ŤUK ŤUK, zatím se držíme což je podivné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
12.10.11 09:18
Chelsi píše:
doufám, že jste měli s dětičkami lepší noc, než my. U nás to bylo otřesný, vstávala jsem k malému snad každých 30minut 8-o. Nejspíš za to může ta rýma, trapí ho už druhou noc, ale přes den je to vpohodě. Nejhorší bylo, že to nešlo ani odsát i jsem mu to vystříkávala tím roztokem na rozpouštění a uvolnění, ale měl to až někde v krku a povedlo se mi to až dnes ráno :zed: No jsem zvědavá na tu dnešní noc. předevčírem jsem nemohla usnout já a malinkej spal krásně a včera naopak, já bych spala a malinkej chudinka nemohl…
A co vy? ještě odoláváte bacilům? všude to ted řádí a u nás se to nějak drží, začlo to angínou, pak ta 6.nemoc a ted nějaký další prevít :nevim:

Ahoj, když měl malý rýmu, tak mu hodně pomohlo, když jsem mu před spaním namočila látkovou plenu a postříkala jí Eukasolem a dala přes postýlku.. Spinkal celou noc. Eukasol krásně uvolní dýchací cesty při rýmě.
Mylsím, žě stějně by posloužila i aromalampička s eukalyptovým olejem :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
12.10.11 09:29
janicce píše:
Chelsi píše:
A co vy? ještě odoláváte bacilům? všude to ted řádí a u nás se to nějak drží, začlo to angínou, pak ta 6.nemoc a ted nějaký další prevít :nevim:
Ahoj, když měl malý rýmu, tak mu hodně pomohlo, když jsem mu před spaním namočila látkovou plenu a postříkala jí Eukasolem a dala přes postýlku.. Spinkal celou noc. Eukasol krásně uvolní dýchací cesty při rýmě.
Mylsím, žě stějně by posloužila i aromalampička s eukalyptovým olejem :palec: .

Super :palec: tak děkuji za tip, určitě to vyzkoušíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
12.10.11 09:32

Dobré ráno :mavam:
tak u nás se snad už nemarodí, taky klepu na dřevo :-P tak Chelsi, ať je Páťa brzo zdrávý jak řípa :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
460
12.10.11 09:37
grepik píše:
Dobré ránovšem nachlazeným případně marodům brzké uzdravení. U nás se odolává, jen jednodenní větší nahclazení, pak rychle nasadit léčbu a dobrý ŤUK ŤUK ŤUK, zatím se držíme což je podivné :think:

Tak to jsi určitě ráda, vid? :wink: jednodenní léčbu? máš nějakou osvědčenou? No kamarádka, ta si vyloženě užívá, má chlapečka (3-4roky) a holčičku (10m), malej začal chodit do školky a už od září jsou jak v začarovaném kruhu. Ale ty jedou kašel, rýma, horečky, zvracení, průjem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
12.10.11 09:43
sterezie píše:
Dobré ráno :mavam:
tak u nás se snad už nemarodí, taky klepu na dřevo :-P tak Chelsi, ať je Páťa brzo zdrávý jak řípa :hug: :kytka:
Ťuk ťuk ťuk…ty nemoce jsou děs :twisted: :hug: jinak děkuji…podle toho, co ted zrovna vyvádí, tak zdaleka nevypadá nemocně :roll:
Ale pořád si říkám, lepší rýma, než ty vysoké horečky. Akorát se ta rýma nesmí dostat do ucha.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
12.10.11 09:46

no my teď s tou rýmou bojovali 14dní, pak začla chrchlat, ale teď to vypadá zažehnaně :dance: a dookonce jsme se dnes i docela vyspali :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex