Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
12.10.11 09:48
Chelsi píše:
grepik píše:
Dobré ránovšem nachlazeným případně marodům brzké uzdravení. U nás se odolává, jen jednodenní větší nahclazení, pak rychle nasadit léčbu a dobrý ŤUK ŤUK ŤUK, zatím se držíme což je podivné :think:
Tak to jsi určitě ráda, vid? :wink: jednodenní léčbu? máš nějakou osvědčenou? No kamarádka, ta si vyloženě užívá, má chlapečka (3-4roky) a holčičku (10m), malej začal chodit do školky a už od září jsou jak v začarovaném kruhu. Ale ty jedou kašel, rýma, horečky, zvracení, průjem…

to jsem, já stříkám vincentku a když byla hodně velká rýma použila jsem homeopatika, nám to zabralo rychle., na kašel 2× denně lžičku mukosolvanu…nám to už 2× zabralo. Zatím se holky drží, M. měla první ATB v 6ti měsících :-( a dokonce se drží teď aj ona ve školce. Má trochu rýmu, ale ŤUK ŤUK ŤUK je to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
12.10.11 12:26

Ahoj holky :mavam: já doteď smažila řízky manželovi na cestu. Jede pracovně do Švýcarska. Jo a malá nám začala spát už jen po o. Jinak marůdkům přeju brzké uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
12.10.11 20:36

holky, kde jste? :-P :kytka:

• Citovat
  • Upravit
605
12.10.11 20:57

tady:-)) vidim,ze je to tu jeden marod vedle druheho.. tak at jsou vsichni brzo ok:-)) adam je nastesti ok. ja jsem mela dnes s vou prvni prestupkovou komisi,ktere jsem predsedala,od 3 do 7,prijela jsem pred chvili,ale bylo to zajimave a bavilo me to:-) dalsi az za mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
12.10.11 21:35

My jsme taky zdraví :dance:
Ale bolí mě palice. Dneska jsem celý den uklízela, vařila, pekla a do toho se ještě věnovala prckovi a jsem úplně vyřízená :-? . Zítra čekám velkou návštěvu.
Tak jsem si nalila víno a za chvíli asi vytuhnu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
12.10.11 21:42
janicce píše:
Ale bolí mě palice. Dneska jsem celý den uklízela, vařila, pekla a do toho se ještě věnovala prckovi a jsem úplně vyřízená :-? . Zítra čekám velkou návštěvu.
Tak jsem si nalila víno a za chvíli asi vytuhnu :pankac:

tak to je fajn,ze je stepi ok:-)

tu babicku,co:-)

taky si dam decku vina,byla jsem dnes nervozni a celkem vystavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
12.10.11 21:44
x-juliet píše:
janicce píše:
Tak jsem si nalila víno a za chvíli asi vytuhnu :pankac:

tak to je fajn,ze je stepi ok:-)

tu babicku,co:-)

taky si dam decku vina,byla jsem dnes nervozni a celkem vystavena

nj, babička:-) Jede k nám uplně poprvé.
Dej si, po dnešku si zasloužíš :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.10.11 07:10
:mavam: :mavam:

Mně bylo večer blbě, já si jen dočítala četla naší diskuzi dvojčecí a vůbec na nic su neměla náladu. Prádlo jsem nesložila, tak mě to čeká dneska :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
13.10.11 18:26

Dobrý skoro večer holčiny :mavam:

Já ani nevím co jsem včera večer dělala :-) , ale byla jsem naprosto bez nálady, ani PC jsem snad nezapnula…třetí noc jsem se moc nevyspala…mám podezření, že to bude spíš zubama, tak jsem dnes koupila preventivně gelík na dásně, ať ho raději mám doma. A neskutečně mě doma terorizuje pes, fakt je to už šikana a já už mám kolikrát nervama na krajíčku. Holky ona furt teď poslední dobou štěká, štěká a štěká. Přitom nemá proč žárlit, máme jí jako druhé dítě (a v tom asi bude chyba) Někdy prochrápe celý den ani o ní nevím, ale co vyvádí ted, to už překračuje moje hranice vytrvalosti :cry: Už jí i kolikrát zbiju po zadku, ale to vůbec nepomáhá…je to tvrdohlavý a panovačný beagl.Furt hrabe Patrikovi v hračkách, tak jsem jí musela oddělit, dala jsem do futer bezpečností vrátka a nesmí sem do obýváku.
Dneska jsem musela vypadnout se vydejchat a provětrat hlavu a byli jsme s kamarádkou na procházce 3hodinky :palec: Super oddech,přijdu domu a Pátan dostal gumovou kachničku do vany a ta můra uštěkaná se mohla zbláznit…cejtí tu hmnotu a furt tu běhá, štěká a hledá tu kachničku :zed: prostě jí musí za každou cenu minimálně rozcupovat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
13.10.11 18:33

Jinak holky, už se vám prccí sami posadí( z lehu, nebo při plazení)? Pátík ještě ne, ale ták strašně rád by už chtěl sám se posadit, ale nepřišel na to ještě jak :lol: Ještě teda ani neleze po kolínkách, jen se plazí a to ještě směrem dozadu :wink: Ted začal dělat komín - zvedne i kolínka ze země a vyšpulí prdelku…že by se chtěl postavit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
13.10.11 19:44
Chelsi píše:
Jinak holky, už se vám prccí sami posadí( z lehu, nebo při plazení)? Pátík ještě ne, ale ták strašně rád by už chtěl sám se posadit, ale nepřišel na to ještě jak :lol: Ještě teda ani neleze po kolínkách, jen se plazí a to ještě směrem dozadu :wink: Ted začal dělat komín - zvedne i kolínka ze země a vyšpulí prdelku…že by se chtěl postavit? :nevim:

dekuju,dekuju :-) :-) uz jsem si myslela,ze jen ten muj milacek je lenech(promin,patiku:-)) Ale ten muj to same,neleze po kolinkach,plazi se jako cert(kupodivu dopredu:-)) a presne,taky se tak posledni dva dny chce posadit,ale jeste neprisel na to jak:-)) tak jsem trochu uklidnena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.10.11 19:46

ahoj holky, už mě s tím netem tady fakt štvou, něco s tím dělají už víc jak měsíc a je to fakt chvílema na přesdržku, dneska celej den se to táhlo, vypadával :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
13.10.11 19:52

ahoj Chelsi :mavam: my včerejšek taky proflákali, ale dneska jsme uklízeli, byli v lese na houbách a zítra na cvičení a na kafe s jednou maminkou z emimina, v sobotu snad přijedou holky z práce na návštěvu, v neděli k našim a v pondělí na barrandov plavat, hurá! :mrgreen:
jinak tím vaším psem jsi mě pobavila, my máme 5ti měsíční štěně a občas si říkám, proč jsme ještě nepočkali :zed: ta naše potvora má zase problém s vykonáváním potřeby, teď už snad jen přes noc a jak si chce hrát, tak se mi pořád zakousává do nohy :zed:
jinak Julie sedí od cca půlky srpna, potom co se rozlezla, ale dlouho před tím dělala to, co popisuješ..tak on se za chvíli rozleze :wink: jinak Juli začla včera obcházet nábytek 8-)

• Citovat
  • Upravit
sterezie
13.10.11 19:56
x-juliet píše:
Chelsi píše:
Jinak holky, už se vám prccí sami posadí( z lehu, nebo při plazení)? Pátík ještě ne, ale ták strašně rád by už chtěl sám se posadit, ale nepřišel na to ještě jak :lol: Ještě teda ani neleze po kolínkách, jen se plazí a to ještě směrem dozadu :wink: Ted začal dělat komín - zvedne i kolínka ze země a vyšpulí prdelku…že by se chtěl postavit? :nevim:
dekuju,dekuju :-) :-) uz jsem si myslela,ze jen ten muj milacek je lenech(promin,patiku:-)) Ale ten muj to same,neleze po kolinkach,plazi se jako cert(kupodivu dopredu:-)) a presne,taky se tak posledni dva dny chce posadit,ale jeste neprisel na to jak:-)) tak jsem trochu uklidnena :palec:
:mavam: buď ráda za lenocha :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sterezie
13.10.11 19:57
grepik píše:
ahoj holky, už mě s tím netem tady fakt štvou, něco s tím dělají už víc jak měsíc a je to fakt chvílema na přesdržku, dneska celej den se to táhlo, vypadával :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

ta závislost je naprd co? :lol: no my teď přejdeme z modemu na wifi, tak jsem zvědavá :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex