Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj
tak malá se dnes sama posadila na koberci
ale má to svou nevýhodu-děsnej cirkus v kočárku, když jsme byli venku
asi chtěla být doma a užívat si pohybu ![]()
bessy píše:
Ahojtak malá se dnes sama posadila na koberci
![]()
asi chtěla být doma a užívat si pohybu
sterezie píše:
jo a Juli, hrozně rádi se někdy přidáme
tak fajn,jak se to bede hodit tobe:-)) stromovka je od lefiku kousek,aby se mohli prospat v kocarku:-))
bessy píše:
Ahojtak malá se dnes sama posadila na koberci
![]()
asi chtěla být doma a užívat si pohybu
tak to je uzasny,mala je sikulka
![]()
x-juliet píše:sterezie píše:tak fajn,jak se to bede hodit tobe:-)) stromovka je od lefiku kousek,aby se mohli prospat v kocarku:-))
já teď nevím, jak to máme příští týden, ale napíšu ![]()
sterezie píše:x-juliet píše:já teď nevím, jak to máme příští týden, ale napíšusterezie píše:tak fajn,jak se to bede hodit tobe:-)) stromovka je od lefiku kousek,aby se mohli prospat v kocarku:-))
oki:-)
Ahooooojky ![]()
Holky já jsem si dnes tááááák vyvětrala hlavinu, že jsem utahaná jako kotě, přišla jsem jen nakouknout a asi to půjdu hned zalomit
Od 9 do 7 večer jsme byli s Pátíkem na couračce
Byla jsem se podívat za koleginěma v práci, pracuje tam i moje tchýňka, takže do 2 hodin nám to tam uteklo jako voda …já jsem si panečku po dlouhé době pořádně s někým pokecala
Pak si nás vyzvednul tatík i s pesanem a jeli jsme k rodičům do Benešova.
Sterezie:Takže Jája řádila jako černá ruka opět?
My jsme na víkend nechali Chelsinku u rodičů…ať se tam trochu vymagoří na zahradě.
Bessy: Amálka je šikulka
ten náš prdelka dneska furt chtěl rajtovat někomu na klíně a že ho dnes chovalo hafo ženskejch ![]()
Juliet:
úplně tě chápu, že je ti ted z toho odstavení smutno. Já teda stále kojím ráno, večer před spaním a i přes noc.Na druhou stranu přesně jak říkáš, můžeš si večer vyrazit ven a i si dopřát to, co při kojení nedělalo dobrotu…No jsem zvědavá sama na sebe. A ani jste se s Adámkem netrápili, některé děti se jentak nechtějí prsa vzdát. Ten Lefík, to je přesně kde? někam bych takhle chtěla s malým do kolektivu a i si tam sednout na pokec…myslela jsem, že bych zítra vyrazila do Bráníku do Kroužků na Vltavě, akorát jsem tam ještě nebyla…Nebyl jste tam někdo náhodou?
Chelsi píše:Ahooooojky
Holky já jsem si dnes tááááák vyvětrala hlavinu, že jsem utahaná jako kotě, přišla jsem jen nakouknout a asi to půjdu hned zalomitOd 9 do 7 večer jsme byli s Pátíkem na couračce
Byla jsem se podívat za koleginěma v práci, pracuje tam i moje tchýňka, takže do 2 hodin nám to tam uteklo jako voda …já jsem si panečku po dlouhé době pořádně s někým pokecala
Pak si nás vyzvednul tatík i s pesanem a jeli jsme k rodičům do Benešova.
tak to jsi mela hezky den ![]()
Chelsi píše:
Sterezie:Takže Jája řádila jako černá ruka opět?My jsme na víkend nechali Chelsinku u rodičů…ať se tam trochu vymagoří na zahradě.
Bessy: Amálka je šikulkaten náš prdelka dneska furt chtěl rajtovat někomu na klíně a že ho dnes chovalo hafo ženskejch
Juliet:úplně tě chápu, že je ti ted z toho odstavení smutno. Já teda stále kojím ráno, večer před spaním a i přes noc.Na druhou stranu přesně jak říkáš, můžeš si večer vyrazit ven a i si dopřát to, co při kojení nedělalo dobrotu…No jsem zvědavá sama na sebe. A ani jste se s Adámkem netrápili, některé děti se jentak nechtějí prsa vzdát. Ten Lefík, to je přesně kde? někam bych takhle chtěla s malým do kolektivu a i si tam sednout na pokec…myslela jsem, že bych zítra vyrazila do Bráníku do Kroužků na Vltavě, akorát jsem tam ještě nebyla…Nebyl jste tam někdo náhodou?
uz to nejak vstrebavam,ze kojit uz nebudu,hlavne,ze je zdravy ![]()
tak na Krozkach jsem nebyla,ale slysela jsem o tom.. ale mam to celkem daleko,ale proc nevyzkouset. ![]()
lefik je naproti vystavisti a stromovce,vari tam a delaji i kaficka:-) www.lefik.cz
x-juliet píše:Chelsi píše:
Sterezie:Takže Jája řádila jako černá ruka opět?My jsme na víkend nechali Chelsinku u rodičů…ať se tam trochu vymagoří na zahradě.
Bessy: Amálka je šikulkaten náš prdelka dneska furt chtěl rajtovat někomu na klíně a že ho dnes chovalo hafo ženskejch
Juliet:úplně tě chápu, že je ti ted z toho odstavení smutno. Já teda stále kojím ráno, večer před spaním a i přes noc.Na druhou stranu přesně jak říkáš, můžeš si večer vyrazit ven a i si dopřát to, co při kojení nedělalo dobrotu…No jsem zvědavá sama na sebe. A ani jste se s Adámkem netrápili, některé děti se jentak nechtějí prsa vzdát. Ten Lefík, to je přesně kde? někam bych takhle chtěla s malým do kolektivu a i si tam sednout na pokec…myslela jsem, že bych zítra vyrazila do Bráníku do Kroužků na Vltavě, akorát jsem tam ještě nebyla…Nebyl jste tam někdo náhodou?
uz to nejak vstrebavam,ze kojit uz nebudu,hlavne,ze je zdravy
tak na Krozkach jsem nebyla,ale slysela jsem o tom.. ale mam to celkem daleko,ale proc nevyzkouset.
lefik je naproti vystavisti a stromovce,vari tam a delaji i kaficka:-) www.lefik.cz
Tak tak hlavně, že je zdravý a spokojený
Jinak děkuji za odkaz, vypadá to tam skvěle…škoda, že to není blíže i když pro mě to vyjde stejně jako jet do toho Bráníku ![]()
Chelsi píše:x-juliet píše:Tak tak hlavně, že je zdravý a spokojenýChelsi píše:
uz to nejak vstrebavam,ze kojit uz nebudu,hlavne,ze je zdravy
tak na Krozkach jsem nebyla,ale slysela jsem o tom.. ale mam to celkem daleko,ale proc nevyzkouset.
lefik je naproti vystavisti a stromovce,vari tam a delaji i kaficka:-) www.lefik.czJinak děkuji za odkaz, vypadá to tam skvěle…škoda, že to není blíže i když pro mě to vyjde stejně jako jet do toho Bráníku
ahoj
to si piš, že řádila jak černá ruka ![]()
tak se můžeme příští týden nějak všechny domluvit, což? v tomhle počasí jsou ty herny to pravý ořechový ![]()
ahojky
krásný fotečky z lefíku, holky hezký víkend, my si dáme pracovní a zítra jedeme do brna, v jednom obchodě snad konečně mají kočár co bych chtěla tak si ho jdu omrknout bože ať ho tam fakt mají ![]()
Krásné nedělní dopoledne ![]()
Sterezi: Rádi se přidáme, kdyby jste holky plánovali společný zájezd do Lefíku
(pokud bude Pátík už bez té rýmy)
Jinak u nás se pro změnu opět marodí…tentokrát to přitáhnul domu Ruda
Já se zatím držím, jen jeden den mě bolelo v krku.
Včera večer jsme s Rudou soutežili v Autoškole národa, protože se hrálo o auto, co se nám líbí
samozřejmě my jsme nevyhráli
a já jsem v testu neprošla…z 15 jsem měla 11 správných odpovědí, pokuty 17500,– a 13 trestných bodů
asi bych měla vrátit řidičák ![]()
Jinak všem kráááásný den
U nás se ted spinká
![]()
Chelsi píše:
Krásné nedělní dopoledne
Sterezi: Rádi se přidáme, kdyby jste holky plánovali společný zájezd do Lefíku(pokud bude Pátík už bez té rýmy)
Jinak u nás se pro změnu opět marodí…tentokrát to přitáhnul domu RudaJá se zatím držím, jen jeden den mě bolelo v krku.
Včera večer jsme s Rudou soutežili v Autoškole národa, protože se hrálo o auto, co se nám líbísamozřejmě my jsme nevyhráli
![]()
a já jsem v testu neprošla…z 15 jsem měla 11 správných odpovědí, pokuty 17500,– a 13 trestných bodů
asi bych měla vrátit řidičák
Jinak všem kráááásný den![]()
U nás se ted spinká
![]()
tak fajn,tak nekdy pristi tyden,uvidime,jak bude patikovi. adam ma taky nejaky kaslik,davam jitrocelovy sirup a snad bude brzo ok ![]()
Tak to ja ridicak nemam a myslim,ze bych neodpovedela ani na jedno otazku spravne
Ja si ted stahuju nejake dily Ano,sefe a po vecerech koukam,celkem vtipne,on je polreich bozi ![]()