Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
460
18.10.11 21:38
Dita01 píše:
holky obdivuju jak vám krásně miminka spinkají, ten můj spí maximálně hodinu, spíš jen 30 minut :zed: ale u babičky jse schopný spát i 2 hodiny …
:mavam:
tak třeba u nás je to jak kdy…někdy si schrupne na pár minutek, pak je protivný a večer chce jít brzy spinkat a jindy si taky dá 2hodinky a pak je zbytek dne hned veselejší :-D Dneska dopoledne spal cca 30minut a odpoledne na balkóně asi 1,5 hodiny :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
18.10.11 21:41

Chelsi a dopo usl v postýlce? já s ním dost zápasím, co se spánku týká :wink: jo a o protivnosti vím své…to má to takovém špatném spánku často. Holky když se vám třeba po 30 minutách probudí, uspáváte je ještě? já už nějak rezignovala a neuspávám, usne stejně na max 15 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
18.10.11 21:47

tak v 10 před MC :dance: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
18.10.11 21:48
Dita01 píše:
Chelsi a dopo usl v postýlce? já s ním dost zápasím, co se spánku týká :wink: jo a o protivnosti vím své…to má to takovém špatném spánku často. Holky když se vám třeba po 30 minutách probudí, uspáváte je ještě? já už nějak rezignovala a neuspávám, usne stejně na max 15 minut

když se mi probudí po půl hodině, tak většinou se probudí s pláčem (asi zlý sen). Pokaždé se mi ho ale podaří ještě uspat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
18.10.11 21:48
janicce píše:

jasan :palec: budeme se s Pátíkem těšit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
18.10.11 21:49
Chelsi píše:
janicce píše:
jasan :palec: budeme se s Pátíkem těšit :dance: [/cit
Chelsi píše:
janicce píše:
jasan :palec: budeme se s Pátíkem těšit :dance:

my taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
18.10.11 21:52
Dita01 píše:

Když se probudí (přes den) třeba po těch 30 minutách tak už ho většinou neuspím…jinak je zvyklí jít spinkat hned po jídle, když vstává brzy a je unavený, tak hned po dopolední svačince, někdy to vydrží až po obídku. Spinká v postýlce, někdy usne hned někdy si chvilku hraje s dudlíkama :lol: a když nemá náladu a je protivný, tak ho dám do křesílka (lehačka) pustím nějakou reklamu v TV a než skončí tak malej usne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
18.10.11 21:56

holky, sraz teda zítra nezrušen???tak to my se rády přidáme, Juli si vybere ženicha :lol: jsem taky pro to dopoledne, sice mi normálně dopo spí, ale ona se vyspí v autě cestou do Prahy a pak po obědě..
takže já se hlásím na 10 před Mc :wink:
Dito, my se spánkem taky dost bojovaly, ale teď asi dva měsíce mi spí přes den jen v kočárku, když jsme doma, tak dopoledne cca 1,5hod. a odpoledne taky tak, když někde trajdáme, tak spí většinou jen jednou, ale o to líp večer usíná :wink: tobě nepomáhá ani kočár??jo a Julie když usne, tak se za půl hodiny snad nikdy nevzbudí :think:

• Citovat
  • Upravit
1430
18.10.11 21:59
sterezie píše:
holky, sraz teda zítra nezrušen???tak to my se rády přidáme, Juli si vybere ženicha :lol: jsem taky pro to dopoledne, sice mi normálně dopo spí, ale ona se vyspí v autě cestou do Prahy a pak po obědě..
Dito, my se spánkem taky dost bojovaly, ale teď asi dva měsíce mi spí přes den jen v kočárku, když jsme doma, tak dopoledne cca 1,5hod. a odpoledne taky tak, když někde trajdáme, tak spí většinou jen jednou, ale o to líp večer usíná :wink: tobě nepomáhá ani kočár??jo a Julie když usne, tak se za půl hodiny snad nikdy nevzbudí :think:

to budou hotové námluvy :mrgreen: :kytka:
Už abys šetřila na věno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
18.10.11 22:00
sterezie píše:
Dito, my se spánkem taky dost bojovaly, ale teď asi dva měsíce mi spí přes den jen v kočárku, když jsme doma, tak dopoledne cca 1,5hod. a odpoledne taky tak, když někde trajdáme, tak spí většinou jen jednou, ale o to líp večer usíná :wink: tobě nepomáhá ani kočár??jo a Julie když usne, tak se za půl hodiny snad nikdy nevzbudí :think:

Super :palec: No aby se nám ti klucí o Julinku ještě nepoprali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
18.10.11 22:02

No jsem na ty naše mrňata zvědavá - jak a jestli si spolu budou hrát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
18.10.11 22:05

tss, já Ti dám věno :-P
janicce, nedělala bych si iluze, řekla bych, že si možná vypíchnou oko, ale s tím hraním nevím nevím :think: :lol:
a kde je ta Juliet? :?:

• Citovat
  • Upravit
9821
18.10.11 22:06

Sterezie, ano jakmile uspím at v kočárku nebo v náručí tak většinou do 30 minut řev a oči má dokořán …málokdy jde uspat :zed: bojujeme s tím už od narození, málokdy dá delší spánek,ale někdy s epodaří i 1,5 hodiny..... je to věčný boj !
Jsem ráda kdžy vím jak to funguje jinde :think: prostě náš Kryštof je divné dítko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
18.10.11 22:09
sterezie píše:
janicce, nedělala bych si iluze, řekla bych, že si možná vypíchnou oko, ale s tím hraním nevím nevím :think: :lol:
a kde je ta Juliet? :?:
že :lol: :mrgreen: vypíchnou oko :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
18.10.11 22:10
sterezie píše:
a kde je ta Juliet? :?:

tak fajne,tak v 10 u meka:-)) budeme se tesit. jo a taky by slo domluvit,ze nakrmit v lefikovi,uspat ve stromovce a vratit se. ale na zalohu-maji strach,ze by jim lide takhle odesli bez zaplaceni:-)) jinak vstup pro rodinu je 89kc,maji tam i obedy-okolo 80-120kc,a ruzne druhy kafe a tocenou kofolu:-))

jinak ja jsem andrea (juliet je jen nick:-),romeo a juliet:-)))

tak doufam,ze se vam lefik bude libit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital