Poradna duly
Jana Čurdová
Dita01 píše:
holky obdivuju jak vám krásně miminka spinkají, ten můj spí maximálně hodinu, spíš jen 30 minutale u babičky jse schopný spát i 2 hodiny …
Chelsi a dopo usl v postýlce? já s ním dost zápasím, co se spánku týká
jo a o protivnosti vím své…to má to takovém špatném spánku často. Holky když se vám třeba po 30 minutách probudí, uspáváte je ještě? já už nějak rezignovala a neuspávám, usne stejně na max 15 minut
Dita01 píše:
Chelsi a dopo usl v postýlce? já s ním dost zápasím, co se spánku týkájo a o protivnosti vím své…to má to takovém špatném spánku často. Holky když se vám třeba po 30 minutách probudí, uspáváte je ještě? já už nějak rezignovala a neuspávám, usne stejně na max 15 minut
když se mi probudí po půl hodině, tak většinou se probudí s pláčem (asi zlý sen). Pokaždé se mi ho ale podaří ještě uspat ![]()
janicce píše:
tak v 10 před MC?
jasan
budeme se s Pátíkem těšit ![]()
Chelsi píše:janicce píše:jasan
tak v 10 před MC?
budeme se s Pátíkem těšit
[/cit
Chelsi píše:janicce píše:jasan
tak v 10 před MC?
budeme se s Pátíkem těšit
my taky
Dita01 píše:
Chelsi a dopo usl v postýlce? já s ním dost zápasím, co se spánku týkájo a o protivnosti vím své…to má to takovém špatném spánku často. Holky když se vám třeba po 30 minutách probudí, uspáváte je ještě? já už nějak rezignovala a neuspávám, usne stejně na max 15 minut
Když se probudí (přes den) třeba po těch 30 minutách tak už ho většinou neuspím…jinak je zvyklí jít spinkat hned po jídle, když vstává brzy a je unavený, tak hned po dopolední svačince, někdy to vydrží až po obídku. Spinká v postýlce, někdy usne hned někdy si chvilku hraje s dudlíkama
a když nemá náladu a je protivný, tak ho dám do křesílka (lehačka) pustím nějakou reklamu v TV a než skončí tak malej usne ![]()
holky, sraz teda zítra nezrušen???tak to my se rády přidáme, Juli si vybere ženicha
jsem taky pro to dopoledne, sice mi normálně dopo spí, ale ona se vyspí v autě cestou do Prahy a pak po obědě..
takže já se hlásím na 10 před Mc ![]()
Dito, my se spánkem taky dost bojovaly, ale teď asi dva měsíce mi spí přes den jen v kočárku, když jsme doma, tak dopoledne cca 1,5hod. a odpoledne taky tak, když někde trajdáme, tak spí většinou jen jednou, ale o to líp večer usíná
tobě nepomáhá ani kočár??jo a Julie když usne, tak se za půl hodiny snad nikdy nevzbudí ![]()
sterezie píše:
holky, sraz teda zítra nezrušen???tak to my se rády přidáme, Juli si vybere ženichajsem taky pro to dopoledne, sice mi normálně dopo spí, ale ona se vyspí v autě cestou do Prahy a pak po obědě..
takže já se hlásím na 10 před Mc
Dito, my se spánkem taky dost bojovaly, ale teď asi dva měsíce mi spí přes den jen v kočárku, když jsme doma, tak dopoledne cca 1,5hod. a odpoledne taky tak, když někde trajdáme, tak spí většinou jen jednou, ale o to líp večer usínátobě nepomáhá ani kočár??jo a Julie když usne, tak se za půl hodiny snad nikdy nevzbudí
to budou hotové námluvy
![]()
Už abys šetřila na věno ![]()
sterezie píše:
holky, sraz teda zítra nezrušen???tak to my se rády přidáme, Juli si vybere ženichajsem taky pro to dopoledne, sice mi normálně dopo spí, ale ona se vyspí v autě cestou do Prahy a pak po obědě..
takže já se hlásím na 10 před Mc
Dito, my se spánkem taky dost bojovaly, ale teď asi dva měsíce mi spí přes den jen v kočárku, když jsme doma, tak dopoledne cca 1,5hod. a odpoledne taky tak, když někde trajdáme, tak spí většinou jen jednou, ale o to líp večer usínátobě nepomáhá ani kočár??jo a Julie když usne, tak se za půl hodiny snad nikdy nevzbudí
Super
No aby se nám ti klucí o Julinku ještě nepoprali ![]()
No jsem na ty naše mrňata zvědavá - jak a jestli si spolu budou hrát ![]()
tss, já Ti dám věno ![]()
janicce, nedělala bych si iluze, řekla bych, že si možná vypíchnou oko, ale s tím hraním nevím nevím
![]()
a kde je ta Juliet? ![]()
Sterezie, ano jakmile uspím at v kočárku nebo v náručí tak většinou do 30 minut řev a oči má dokořán …málokdy jde uspat
bojujeme s tím už od narození, málokdy dá delší spánek,ale někdy s epodaří i 1,5 hodiny..... je to věčný boj !
Jsem ráda kdžy vím jak to funguje jinde
prostě náš Kryštof je divné dítko…
sterezie píše:že
tss, já Ti dám věno
janicce, nedělala bych si iluze, řekla bych, že si možná vypíchnou oko, ale s tím hraním nevím nevím![]()
a kde je ta Juliet?
sterezie píše:
tss, já Ti dám věno
janicce, nedělala bych si iluze, řekla bych, že si možná vypíchnou oko, ale s tím hraním nevím nevím![]()
a kde je ta Juliet?
tak fajne,tak v 10 u meka:-)) budeme se tesit. jo a taky by slo domluvit,ze nakrmit v lefikovi,uspat ve stromovce a vratit se. ale na zalohu-maji strach,ze by jim lide takhle odesli bez zaplaceni:-)) jinak vstup pro rodinu je 89kc,maji tam i obedy-okolo 80-120kc,a ruzne druhy kafe a tocenou kofolu:-))
jinak ja jsem andrea (juliet je jen nick:-),romeo a juliet:-)))
tak doufam,ze se vam lefik bude libit.