Poradna duly
Jana Čurdová
My jsme byli na prochajdě dopoledne. Odpoledne budeme muset k doktorce a pak do Hypernovy pro plenky (mají v akci
).
My na cvičení chodíme a prckovi se to moc líbí. Rád se tam sápe po těch miminech
.
janicce píše:
My jsme byli na prochajdě dopoledne. Odpoledne budeme muset k doktorce a pak do Hypernovy pro plenky (mají v akci).
My na cvičení chodíme a prckovi se to moc líbí. Rád se tam sápe po těch miminech![]()
.
tak to je hezky,ja ho taky chci zvykat na deti jeho veku
A kam chodite?
tak dobre poridte,u doktorky(snad stepanek neni nemocny) i v hypernove. Ja si udelala zasobicku v DM,meli akci na Huggier(70plen za 199:-)
x-juliet píše:janicce píše:
My jsme byli na prochajdě dopoledne. Odpoledne budeme muset k doktorce a pak do Hypernovy pro plenky (mají v akci).
My na cvičení chodíme a prckovi se to moc líbí. Rád se tam sápe po těch miminech![]()
.
tak dobre poridte,u doktorky(snad stepanek neni nemocny) i v hypernove. Ja si udelala zasobicku v DM,meli akci na Huggier(70plen za 199:-)A kam chodite?
Chodíme na Zličín - do Metropole.
Nemocný není. Jen má nějakého nateklého pindíka
. Tak s ním raději zajedu. Po obědě jsem mu udělala heřmánkovou lázeň, tak třeba trošku pomůže.
janicce píše:x-juliet píše:Chodíme na Zličín - do Metropole.janicce píše:
.
tak dobre poridte,u doktorky(snad stepanek neni nemocny) i v hypernove. Ja si udelala zasobicku v DM,meli akci na Huggier(70plen za 199:-)A kam chodite?
Nemocný není. Jen má nějakého nateklého pindíka. Tak s ním raději zajedu. Po obědě jsem mu udělala heřmánkovou lázeň, tak třeba trošku pomůže.
to je pro nas daleko..
tak snad to bude lepsi
ahoj
my dnes regenerujeme doma
myslím, že ani nos nevystrčíme ven ![]()
Jani, ať je to lepší ![]()
my chodíme do berouna vna cvičení a Julii se zatím líbilo- teda snad ![]()
Ahoooojky kočky ![]()
tak koukám, že jste se tu včera večer nakonec rozpovídali o botkách a já mezitím vytuhla
Krásně nás ten včerejší den s vámi unavil a spinkala jsem jako miminko a Pátík taky…vzbudil se jen jednou, pak v 6 dostal mlíko a dal si ještě hodinku
to jsme se krásně vyspinkali ![]()
Holky ten náš malinkej dnes pusu nezavře, pořád od rána něco povídá, brblá
myslím, že se včera v herničce motivoval od kamarádíčků ![]()
Téééda ale botičky všechny moc krásný
Určitě vám to muselo slušet.
My jsme si dnešek užívali doma s tatínkem, odpoledne jsme šli na krátkou procházku s pejskem, pak pršelo a to je tak na zalezení do postele. Ted jsem dopekla jablečný závin a těším se až malej půjde spinkat, jak si dáme s Rudou ke kávičce nebo kakao ![]()
ahoj Chelsi ![]()
tak to já se dnes celý den jen poflakovala, nějak jsem nebyla schopná čehokoliv
strašný, buď jsem moc aktivní nebo moc líná ![]()
Chelsi píše:
Ahoooojky kočky
tak koukám, že jste se tu včera večer nakonec rozpovídali o botkách a já mezitím vytuhlaKrásně nás ten včerejší den s vámi unavil a spinkala jsem jako miminko a Pátík taky…vzbudil se jen jednou, pak v 6 dostal mlíko a dal si ještě hodinku
to jsme se krásně vyspinkali
Holky ten náš malinkej dnes pusu nezavře, pořád od rána něco povídá, brblámyslím, že se včera v herničce motivoval od kamarádíčků
Téééda ale botičky všechny moc krásný![]()
Určitě vám to muselo slušet.
My jsme si dnešek užívali doma s tatínkem, odpoledne jsme šli na krátkou procházku s pejskem, pak pršelo a to je tak na zalezení do postele. Ted jsem dopekla jablečný závin a těším se až malej půjde spinkat, jak si dáme s Rudou ke kávičce nebo kakao
tak to jste meli hezky den ![]()
sterezie píše:
ahoj Chelsi
tak to já se dnes celý den jen poflakovala, nějak jsem nebyla schopná čehokolivstrašný, buď jsem moc aktivní nebo moc líná
Terko mám to tak jako ty, já jsem toho dnes taky nenadělala, není mi nějak dobře ( po 18 měsících mě doběhla zase ta červená sviňucha MS
)
janicce píše:x-juliet píše:Chodíme na Zličín - do Metropole.janicce píše:
.
Nemocný není. Jen má nějakého nateklého pindíka. Tak s ním raději zajedu. Po obědě jsem mu udělala heřmánkovou lázeň, tak třeba trošku pomůže.
jak jste dopadli u doktorky?
tak kdyz jsme se vyhrabali z bytu,tak zacalo prset:-( a botky jsem resila taky-prolezla jsem cele eltnany,abych koupila nejake zimni do kocarku pro maleho,vsude vybrakovane nebo ruzove
,az nakonec v tescu jsem koupila svetle hnede s koziskem(velikost 18mesicu
)
Musíme dělat víc takových to super společných srazíků, Pátíkovi to prospívá, jak je vidět a já jsem
ráda, že jsem vás poznala ![]()
x-juliet: to cvičení v tom ježečkovi vypadá dobře, taky bych chtěla někam s Pátíkem chodit i to není tak daleko. Akorát je škoda, že to nejsou lekce, ale musíš se tam zapsat do kurzu.....u nás na Hájích je MC Domeček, tak tam pořádají myslím ve čtvrtek cvičeníčko pro nejmenší, tak to nejdřív zkusíme tam.
x-juliet píše:
tak kdyz jsme se vyhrabali z bytu,tak zacalo prset:-( a botky jsem resila taky-prolezla jsem cele eltnany,abych koupila nejake zimni do kocarku pro maleho,vsude vybrakovane nebo ruzove,az nakonec v tescu jsem koupila svetle hnede s koziskem(velikost 18mesicu
)
No já včera jen zírala, co je všude lidí, pořád se mi motaly do cesty a pod kočár
všichni blázněj, dostali výplaty, tak už dělají výbavu na hory, snad
Vůbec se mi teda nechce do toho nakupování bot…jak já nerada nakupuji navlečená v kabátě ![]()