Poradna duly
Jana Čurdová
Chelsi píše:
Musíme dělat víc takových to super společných srazíků, Pátíkovi to prospívá, jak je vidět a já jsem
ráda, že jsem vás poznala
x-juliet: to cvičení v tom ježečkovi vypadá dobře, taky bych chtěla někam s Pátíkem chodit i to není tak daleko. Akorát je škoda, že to nejsou lekce, ale musíš se tam zapsat do kurzu.....u nás na Hájích je MC Domeček, tak tam pořádají myslím ve čtvrtek cvičeníčko pro nejmenší, tak to nejdřív zkusíme tam.
a muzem se pridat? ![]()
sterezie píše:x-juliet píše:
tak kdyz jsme se vyhrabali z bytu,tak zacalo prset:-( a botky jsem resila taky-prolezla jsem cele eltnany,abych koupila nejake zimni do kocarku pro maleho,vsude vybrakovane nebo ruzove,az nakonec v tescu jsem koupila svetle hnede s koziskem(velikost 18mesicu
)
tak to Julie má zatím jen návleky, takové až po kolínka, protože botičky ona nerada![]()
adamovi nevadi,ale obcas si jednu sunda,jak tre nohu o nohu,takze se mi stalo,ze nove tenisky a ja se pro jednu vracela v lese cca kilometr:-))
Chelsi píše:x-juliet píše:No já včera jen zírala, co je všude lidí, pořád se mi motaly do cesty a pod kočár
tak kdyz jsme se vyhrabali z bytu,tak zacalo prset:-( a botky jsem resila taky-prolezla jsem cele eltnany,abych koupila nejake zimni do kocarku pro maleho,vsude vybrakovane nebo ruzove,az nakonec v tescu jsem koupila svetle hnede s koziskem(velikost 18mesicu
)
všichni blázněj, dostali výplaty, tak už dělají výbavu na hory, snad
Vůbec se mi teda nechce do toho nakupování bot…jak já nerada nakupuji navlečená v kabátě
tak v letnanech to tak hrozny,nastesti nebylo ![]()
ja si sako sundala a adamovi dala rohlik do rujy a byl klid na vybirani:-))
x-juliet píše:Chelsi píše:tak v letnanech to tak hrozny,nastesti nebylox-juliet píše:No já včera jen zírala, co je všude lidí, pořád se mi motaly do cesty a pod kočár
)
všichni blázněj, dostali výplaty, tak už dělají výbavu na hory, snad
Vůbec se mi teda nechce do toho nakupování bot…jak já nerada nakupuji navlečená v kabátě
ja si sako sundala a adamovi dala rohlik do rujy a byl klid na vybirani:-))
Na to jsou právě dobrý aspoň ty kočárky, nakonec jsem taky kabát vozila na kočáře
No přidat se určitě můžete, ale zatím jsem tam ještě nikdy nebyla, takže fakt nevím do čeho půjdeme
Jsou to jen čtvrtky herničku mají otevřenou pro tyhle prcky od 9 - 12 a cca od těch 10 je to cvičení. Koukni www.mc-domecek.cz
Tááák, u nás se už chrupká
.
My jsme toho dnes stihli docela hodně. Na prochajdu, k doktorovi, na nákup, na plenky, do DM (tam jsem snad byla zas hodinu
), na rande s kámoškou a ještě jsme si stihli doma pohrát
.
U doktora v pohodě. Dostali jsme mastičku a máme dělat pindíkovi heřmánkové lázně
. Tak jsme si doprostřed obýváku nainstalovali lavor a máčeli jsme si dupku v lázničce:-)
A teď vařím večeři pro muže, který snad brzy příjde ![]()
Ahoj Jani ![]()
no tak to jste měli se Štěpánkem velice pěkně nabitý program
Tak hezky máchejte pindína, ať je zase brzy fit ![]()
Pátík to dnes zabalil v půl osmé a hned usnul, Ruda s ním dnes řádil, tak ho to trochu zmohlo…
A já jdu čučet na Ordinačku ![]()
Chelsi píše:
Ahoj Jani
no tak to jste měli se Štěpánkem velice pěkně nabitý programTak hezky máchejte pindína, ať je zase brzy fit
Pátík to dnes zabalil v půl osmé a hned usnul, Ruda s ním dnes řádil, tak ho to trochu zmohlo…
A já jdu čučet na Ordinačku
díky ![]()
Taky se dívám
. My máme obývák s kuchyňským koutem dohromady, takže vařím, u toho se dívám na ordinaci a notas mám na barovém pultu. Takže mám přehled o všem najednou ![]()
janicce píše:Chelsi píše:díky
Ahoj Jani
no tak to jste měli se Štěpánkem velice pěkně nabitý programTak hezky máchejte pindína, ať je zase brzy fit
Taky se dívám. My máme obývák s kuchyňským koutem dohromady, takže vařím, u toho se dívám na ordinaci a notas mám na barovém pultu. Takže mám přehled o všem najednou
Chelsi píše:janicce píše:Chelsi píše:díky
Ahoj Jani
Taky se dívám. My máme obývák s kuchyňským koutem dohromady, takže vařím, u toho se dívám na ordinaci a notas mám na barovém pultu. Takže mám přehled o všem najednou
důkaz, že my ženy umíme dělat více věcí najednou
jak říkáš
![]()
ahojky,
holky super botičky. Jinak hzk víkend u nás bude pracovní
Zdravíme
přejeme všem krásný pátek, ještě hezčí a klidný víkend a pokud právě obědváte, tak dobré chutnání
![]()
My jdeme také obědvat, tatík vařil ![]()
My jsme byli dopo v Globusu. Teď už jsme po O, Štěpán spinká a já vařím rajskou na zítřejší oběd. Jinak my se zítra chystáme na oslavu narozenin
a monžá se to protáhne až do neděle
. Takže my máme o zábavu postaráno ![]()
ahoj, tak my jsme taky po O
v plánu je odpočívání, odpoledne procházka a zítra možná nějaký výlet ![]()
tak to Julie má zatím jen návleky, takové až po kolínka, protože botičky ona nerada