Poradna duly
Jana Čurdová
janicce píše: Štěpán Vás zdraví z heřmánkové lázněŠtěpánek si teda hezky lebedí
to teda ![]()
A nejvíc vtipné mu příjde, když tu vodu začne cákat všude kolem. A mamka pak 3× denné vytírá obývák ![]()
Tak já čekám až se mi to zlatíčko vzbudí a půjdeme se vyvětrat na procházku, tatík nám odešel do práce a Chelsinka odjela s tchýní, takže máme odpoledne sami pro sebe
Zítra mám v plánu vzít útokem Arkády
a odpolko si přijede paní pro kočárek a pak až do neděle jedem k našim
hlavně přezout letní gumy ![]()
janicce píše:
to teda
A nejvíc vtipné mu příjde, když tu vodu začne cákat všude kolem. A mamka pak 3× denné vytírá obývák
Dokážu si to živě představit ![]()
Asi se mi vzbudilo koťátko ![]()
Chelsi píše:
hlavně přezout letní gumy
no vidíš.. ještě že jsi mi to připoměla…
janicce píše:Chelsi píše:no vidíš.. ještě že jsi mi to připoměla…
Je to voprus, ale na tu D1 je to fakt nutnost, ted už i povinnost ![]()
Dneska ráno tu všichni museli škrábat skla u aut
asi už jde fakt do tuhého a to by jsi si opravdu Jani vzpoměla ![]()
Chelsi píše:janicce píše:Je to voprus, ale na tu D1 je to fakt nutnost, ted už i povinnostChelsi píše:no vidíš.. ještě že jsi mi to připoměla…
Dneska ráno tu všichni museli škrábat skla u autasi už jde fakt do tuhého a to by jsi si opravdu Jani vzpoměla
Hezký den holky ![]()
Já mám radost, přijeli milí zájemci, skoukli kočárek, byli nadčení a hned se kočárek prodal
Trošičku mi je to líto, přeci jen ty vzpomínky, když se v něm Pátík jako miminečko vozil
…ale nedá se nic dělat, život jde dál
![]()
Chelsi píše:
Hezký den holkyJá mám radost, přijeli milí zájemci, skoukli kočárek, byli nadčení a hned se kočárek prodal
Trošičku mi je to líto, přeci jen ty vzpomínky, když se v něm Pátík jako miminečko vozil
…ale nedá se nic dělat, život jde dál
![]()
ahój
tak to gratulace k prodeji, tos mi připomněla, že já ten po Julii taky musím prodat..
jinak my ráno brzy vstaly (ano jenom my děvčata) a šly jsme do pekařství, řeznictví, do zeleniny a pro jogurt, Jája zlobila jak mohla samozřejmě a teď si užívám chvilku klidu, než se čertice probudí ![]()
Zdravím
.
Já jsem si včera opařila ruku (na dlaň jsem vylila vařící vodu) a dneska jsem úplně marná
. A to jsem měla v plánu udělat tolik věcí
. No jsem kopyto
.
Dnaska ráno mi muž oznámil, že musí na celý den do práce (normálně o víkendu nechodí), tak jsem mu řekla, že se vůbec nevěnuje rodině a takové ty kecy v kleci
. A před chvílí mi psal, že sehnal náhradu, takže je na cestě domůůů
. Odpo jdeme na tu oslavu
.. To zas bude radosti
. Štěpán tam bude mít kámošku ![]()
janicce píše:
Zdravím.
Já jsem si včera opařila ruku (na dlaň jsem vylila vařící vodu) a dneska jsem úplně marná. A to jsem měla v plánu udělat tolik věcí
. No jsem kopyto
.
Dnaska ráno mi muž oznámil, že musí na celý den do práce (normálně o víkendu nechodí), tak jsem mu řekla, že se vůbec nevěnuje rodině a takové ty kecy v kleci. A před chvílí mi psal, že sehnal náhradu, takže je na cestě domůůů
. Odpo jdeme na tu oslavu
.. To zas bude radosti
. Štěpán tam bude mít kámošku
to teda muselo bolet
dobry je mazat panthenolem ve spreji:-)
jak dopadla oslava?:-)
ahoj vsem:-)
jaky byl den?
my se dne sbyli podivat na krozkach na vltave.. byli jsme v te restauraci s hernou. nez herna,tak spis vetsi detsky koutek. jidlo nic moc,kafe mirne predrazene. za me teda nevim,nijak me to nenadchlo ![]()
No bolelo to jak prase
. Ale už je to lepší. Pantenol jsem zrovna po ruce neměla. Ruku jsem si na noc namazale Bepanthenem a ledovala si to namraženým kousátkama ![]()
Oslava dobrý. Už jsme doma..
Ahojky děvčátka ![]()
x-juliet: Takže do Kroužků nemá cenu ani chodit říkáš?
A Adámkovi se tam aspoň líbilo?
sterezi: No nejdřív jsem měla z toho prodeje trochu obavy, přeci jen ti přijdou na slepo cizí lidi do bytu, ale na konec vše proběhlo výborně.....akorát (normálně jsme slušný panelák) když jsem s nimi jela naším krásným téměř novým výtahem, tak tam na stěně vysel použitý kondom
fakt super vizitka
Pomalu mi z toho bylo trapně a to nebyl můj ![]()
janicce: Holka jedna, dávej na sebe pozor
Já jsem si naposledy, asi 3 týdny před porodem, spálila pupek, když jsem slévala vodu z brambor
ale ani to nijak nebolelo
![]()