Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
460
21.10.11 14:47
janicce píše: Štěpán Vás zdraví z heřmánkové lázně :pankac:
Štěpánek si teda hezky lebedí :palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
21.10.11 14:51

to teda :palec:
A nejvíc vtipné mu příjde, když tu vodu začne cákat všude kolem. A mamka pak 3× denné vytírá obývák :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
21.10.11 14:53

Tak já čekám až se mi to zlatíčko vzbudí a půjdeme se vyvětrat na procházku, tatík nám odešel do práce a Chelsinka odjela s tchýní, takže máme odpoledne sami pro sebe :wink: :lol: Zítra mám v plánu vzít útokem Arkády :mrgreen: a odpolko si přijede paní pro kočárek a pak až do neděle jedem k našim :jazyk: hlavně přezout letní gumy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
21.10.11 14:55
janicce píše:
to teda :palec:
A nejvíc vtipné mu příjde, když tu vodu začne cákat všude kolem. A mamka pak 3× denné vytírá obývák :dance:

Dokážu si to živě představit :lol:
Asi se mi vzbudilo koťátko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
21.10.11 14:56
Chelsi píše:
hlavně přezout letní gumy :roll:

no vidíš.. ještě že jsi mi to připoměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
21.10.11 14:57

K nám přijedou rodiče příští víkend. Těším se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
21.10.11 15:08
janicce píše:
Chelsi píše:

Je to voprus, ale na tu D1 je to fakt nutnost, ted už i povinnost :roll:
Dneska ráno tu všichni museli škrábat skla u aut 8-o asi už jde fakt do tuhého a to by jsi si opravdu Jani vzpoměla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
21.10.11 15:22
Chelsi píše:
janicce píše:
Chelsi píše:
Je to voprus, ale na tu D1 je to fakt nutnost, ted už i povinnost :roll:
Dneska ráno tu všichni museli škrábat skla u aut 8-o asi už jde fakt do tuhého a to by jsi si opravdu Jani vzpoměla :-D
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
22.10.11 11:49

Hezký den holky :mavam:

Já mám radost, přijeli milí zájemci, skoukli kočárek, byli nadčení a hned se kočárek prodal :dance: Trošičku mi je to líto, přeci jen ty vzpomínky, když se v něm Pátík jako miminečko vozil :hug: …ale nedá se nic dělat, život jde dál :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
22.10.11 11:55
Chelsi píše:
Hezký den holky :mavam:Já mám radost, přijeli milí zájemci, skoukli kočárek, byli nadčení a hned se kočárek prodal :dance: Trošičku mi je to líto, přeci jen ty vzpomínky, když se v něm Pátík jako miminečko vozil :hug: …ale nedá se nic dělat, život jde dál :pankac: :lol:

ahój :mavam: tak to gratulace k prodeji, tos mi připomněla, že já ten po Julii taky musím prodat.. :wink: jinak my ráno brzy vstaly (ano jenom my děvčata) a šly jsme do pekařství, řeznictví, do zeleniny a pro jogurt, Jája zlobila jak mohla samozřejmě a teď si užívám chvilku klidu, než se čertice probudí :-P

• Citovat
  • Upravit
1430
22.10.11 12:25

Zdravím :mavam: .
Já jsem si včera opařila ruku (na dlaň jsem vylila vařící vodu) a dneska jsem úplně marná :pocitac: . A to jsem měla v plánu udělat tolik věcí :zed: . No jsem kopyto :roll: .
Dnaska ráno mi muž oznámil, že musí na celý den do práce (normálně o víkendu nechodí), tak jsem mu řekla, že se vůbec nevěnuje rodině a takové ty kecy v kleci :cert: . A před chvílí mi psal, že sehnal náhradu, takže je na cestě domůůů :dance: . Odpo jdeme na tu oslavu :kytka: .. To zas bude radosti :dance: . Štěpán tam bude mít kámošku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
22.10.11 19:17
janicce píše:
Zdravím :mavam: .
Já jsem si včera opařila ruku (na dlaň jsem vylila vařící vodu) a dneska jsem úplně marná :pocitac: . A to jsem měla v plánu udělat tolik věcí :zed: . No jsem kopyto :roll: .
Dnaska ráno mi muž oznámil, že musí na celý den do práce (normálně o víkendu nechodí), tak jsem mu řekla, že se vůbec nevěnuje rodině a takové ty kecy v kleci :cert: . A před chvílí mi psal, že sehnal náhradu, takže je na cestě domůůů :dance: . Odpo jdeme na tu oslavu :kytka: .. To zas bude radosti :dance: . Štěpán tam bude mít kámošku :hug:

to teda muselo bolet :evil: dobry je mazat panthenolem ve spreji:-)

jak dopadla oslava?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
22.10.11 19:19

ahoj vsem:-)

jaky byl den?

my se dne sbyli podivat na krozkach na vltave.. byli jsme v te restauraci s hernou. nez herna,tak spis vetsi detsky koutek. jidlo nic moc,kafe mirne predrazene. za me teda nevim,nijak me to nenadchlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
22.10.11 19:53

No bolelo to jak prase :pocitac: . Ale už je to lepší. Pantenol jsem zrovna po ruce neměla. Ruku jsem si na noc namazale Bepanthenem a ledovala si to namraženým kousátkama :mrgreen:
Oslava dobrý. Už jsme doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
22.10.11 21:33

Ahojky děvčátka :mavam:
x-juliet: Takže do Kroužků nemá cenu ani chodit říkáš? :lol: A Adámkovi se tam aspoň líbilo?
sterezi: No nejdřív jsem měla z toho prodeje trochu obavy, přeci jen ti přijdou na slepo cizí lidi do bytu, ale na konec vše proběhlo výborně.....akorát (normálně jsme slušný panelák) když jsem s nimi jela naším krásným téměř novým výtahem, tak tam na stěně vysel použitý kondom :poblion: fakt super vizitka :zed: Pomalu mi z toho bylo trapně a to nebyl můj :mrgreen:
janicce: Holka jedna, dávej na sebe pozor :hug: Já jsem si naposledy, asi 3 týdny před porodem, spálila pupek, když jsem slévala vodu z brambor 8-o ale ani to nijak nebolelo :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí