Poradna duly
Jana Čurdová
@sterezie píše:
@janicce
do Brna na Masarykovu uni na Francouzský jazyk a literaturu, kombinované studiumdousám, že to vyjde, protože bychom se pokusili v zimě o dalšího potomka a vyšlo by mi hezky studium s mateřskou
no uvidíme
![]()
držím palce ať potomek vyjde ![]()
@grepik
fotky jsou super! Už chci být taky na dovolené ![]()
Jaké jste měli počasí? A co hotel? Můžeš doporučit? Když jsme vybírali dovču, tak jsem na tento hotel taky narazila…
@janicce píše:
@grepik
fotky jsou super! Už chci být taky na dovolené
Jaké jste měli počasí? A co hotel? Můžeš doporučit? Když jsme vybírali dovču, tak jsem na tento hotel taky narazila…
Počasí bylo super, v den příletu trochu zamračeno, ale další den krásně. Voda báječná, bazén měl vodu přímo z moře, měli to tam dotažený a furt se to měnilo, tak jsi věděla jak je teplé moře :-d My byli spokojený ![]()
Grepi, dík
fotky jsou super ![]()
Holky já vám dovolenou tááááák závidím
my měli být na konci května v Itálii, ale neklaplo to, takže se nakonec někdy v září chystáme za kamarádkou z emimina do Anglie
ale na moře si musím počkat do příštího léta
![]()
Ahoj kočky, my už spolu nekomunikujeme nebo jak to tady je
?
Jak se máte?? Co Vaše zlatíčka? Jak rostou?
Už kupujete dárečky na Vánoce?
J.
Ahojjjjjjjjjjjjj
dárečky řeším, už něco máme
Jinak my se máme dobře, teď trochu v poklusu, samé zařizování apod.
Ahoooj ženy, nějak nám to tady umřelo ![]()
My se máme taky v poklusu- práce, začla jsem dálkově VŠ v Brně, malá je čiperná.. ![]()
Dárky nemám ![]()
Vím o stránkách už déle, ale a nyní jsem se přidala.:)
Mám syna narozeného 9.1., též císařským řezem, ale neplánovaně. Byl totiž dle nich taky větší a můj porod se nikam nehnal.
AHoj děvčata, jak se máte:)? Už to jsou tři roky.. toto letí, co?? Chodíte už do školky?
@janicce U nás dobrý, holky oslavily narozky a jdou do školky
Původně jsem chtěla aby šly už v září, ale pak jsem si řekla, že si to ještě spolu pořádně užijeme ![]()