Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holkýýý ![]()
Naše zlatíčko se dnes rozhodlo, že prospí celé dopoledne, či co…chrní už od 9
![]()
Terezko
prckové se nejspíš domluvili…Pátík taky poslední dobou absolutně odmítá skleničkové obědy, tak mu vaříme…někdy něco sní někdy tomu moc nedá, hlavně maso plive
ať už je nakrájené na kostičky nebo mixnuté, prostě ho prstíkem v pusince vyloví a vyplivne, darebáček. A je to jedno jestli je to kuřecí, krutí, telecí atd… A naše dospělácké to by mu samozřejmě jelo
Asi už chce změnu v jídelníčku
Já jsem četla, že jsou v období, kdy se jim mění chutě…to co měli rády a dlabali, později zase nemusí a nejí, ale po čase se k té potravině zase vrátí a jedí ji normálně.
No a co v pondělí?, ženy? nechcete někam vyrazit provětrat dětičky? ![]()
U nás také nic moc nového … Pátík si více povídá (ale já tomu stejně nijak nerozumím
) třeba říká „gugl gugl“
to opravdu nevím co má být…nejspíš kutululu, když si hrajeme s míčkem, ale říká to kdykoliv. A když je na nočníku, tak si po výkonu hezky zatleská a směje se, sluníčko naše ![]()
Jinak mějte všichni hezký den ![]()
Zdravím ![]()
Tak u nás se skleničky ještě drží (aby ne, když mám zásobu jak pro kojenecký ústav). Ale i přesto mu čím dál tím víc vařím. Domácí strava mu chutná. Ze slepišího vývaru byl naprosto v rauši
. Ale nejraději papá sám (svačinky). Včera jsem mu udělala zapečený toust se sýrem a rajčátekm - no to byla mňamka
. A taky domácí puding mu pěkně jede
.
My v pátek fičíme na Moravu a nějakou dobu tam zůstaneme. Takže srazík nejspíš bez nás.
Mějte se ![]()
čau kočky ![]()
se nebavíte, nebo co
?
Co nového? U nás jen to, že už Štěpánek skoro chodí. Udělá tak tři kroky bez držení a pak spadne ![]()
Mějte se ![]()
Tak se tu také tak trochu mihnu a zanechám po sobě stopu ![]()
Ahojkýýý holký
tady se asi stávkovalo, či co
Ale já se vůbec nedivím, je pořád co dělat a mne přijde, že ty dny začínají být nějaké krátké, těch 24 hodin je už málo
ikdyž naopak … jsem kolikrát ráda, že je zase večer a náš dráček jde do hajan a bude chvilka klidu a odpočinku.
Grepi Buď brzy zdráva
ted to prý zas řádí, tak jsem zvědavá, kdy nějaký ten vir
přileze i k nám…ale to mu nedaruji
Pátík musí být začátkem dubna fit, páč máme v plánu očkování TBC.
Jani tak jak bylo na Moravě? nebo jste ještě mimo Prahu? Štěpánek je šikula, to by se už mohli klucí pomalu v herničce honit…Patrikovi se chození hrozně moc líbí, teda víc se mu asi líbí to, že ho za to chválíme a tleskáme mu. Ale už zvládne přejít (sice jako opitý) celý obývák
![]()
Chelsi píše:
Tak se tu také tak trochu mihnu a zanechám po sobě stopu![]()
Ahojkýýý holký
tady se asi stávkovalo, či co
![]()
Ale já se vůbec nedivím, je pořád co dělat a mne přijde, že ty dny začínají být nějaké krátké, těch 24 hodin je už málo
ikdyž naopak … jsem kolikrát ráda, že je zase večer a náš dráček jde do hajan a bude chvilka klidu a odpočinku.
Grepi Buď brzy zdráva
Jani tak jak bylo na Moravě? nebo jste ještě mimo Prahu? Štěpánek je šikula, to by se už mohli klucí pomalu v herničce honit…Patrikovi se chození hrozně moc líbí, teda víc se mu asi líbí to, že ho za to chválíme a tleskáme mu. Ale už zvládne přejít (sice jako opitý) celý obývákted to prý zas řádí, tak jsem zvědavá, kdy nějaký ten vir
přileze i k nám…ale to mu nedaruji
Pátík musí být začátkem dubna fit, páč máme v plánu očkování TBC.
![]()
Už jsme zpátky v Praze. Na Moravě pohodička
Patik je šikulka ![]()
My jsme dneska byli ve Sloníkově a Štěpán si z tama OPĚT odnesl rýmu
. NECHÁPU
. V sobotu se chystáme do Kroužků na Vltavě - má být krásně, tak toho využijeme
.
Grepi, tak přeji brzké uzdravení ![]()
ahoj
holky díky. už je mi líp hlavně že holky jsou ok ŤUK ŤUK ŤUK.
Děvčata to bylo dnes ale nádherně, že?
a zítra má být počasíčko podobné. Takže přeji ať si víkend všichni užijete ![]()
Jani do Kroužků? Tam to bude perfektní, my jsme tam chtěli jít minulý víkend i s Rudou, že bychom se prošli po stezce podél řeky a nakonec bylo pršivo, tak jsme se prošli jen po Hájích.
Chelsi píše:
Děvčata to bylo dnes ale nádherně, že?![]()
a zítra má být počasíčko podobné. Takže přeji ať si víkend všichni užijete
Jani do Kroužků? Tam to bude perfektní, my jsme tam chtěli jít minulý víkend i s Rudou, že bychom se prošli po stezce podél řeky a nakonec bylo pršivo, tak jsme se prošli jen po Hájích.
Zítra má být krásně, tak se tam půjdeme podívat
. Klidně se k nám můžete přidat, pokud ještě nemáte plán.. ![]()
Jani ![]()
Jééé tak to jsem prošvihla
Přečetla jsem si to až ted, ale vy jste šli i s tatínkem, ne? tak jste si to užili hezky jako rodinka. My jsme dnes vyrazili hned po dopolední spánku na procházku centrem Prahy …vzali jsme to s Pátíkem pěšky od Smíchova až na Florenc a tam jsme si vyzvedli tatíka v práci
Já jsem si říkala, že by bylo hezké počasíčko na procházku v ZOO, ale je mi jasné že tam ted o víkendu bude spousty lidí a taky že jo. Kamarádka tam dnes byla a když jsem viděla ted fotky na FB
to byla jedna hlava vedle druhé
To si raději počkám na podobné počasí ve všední den.
A jak se tam líbilo Štěpánkovi?
My jsme vyrazili dopoledne po svačince. Kroužky na Vltavě nás nadchly
Zahrada s atrakcema je veliká. I když pro takové mrňata, které ještě pořádně nechodí, tam není (na zahradě) skoro žádně vyžití. Vevnitř to bylo taky hezké. Má to dvě patra. Přízemí pro větší a první patro pro mrňata. My jsme si s tátou dali v klidu kafčo, přečetli noviny a mladý si zatím zařádil v herničce. Mají tam spoustu nových a hezkých hraček (většinou Fisher Price). Jen ve větišině už byly vybité batery
. No neva, i tak se Štěpán vyřádil
. Těším se, až bude pořádně chodít a půjdeme si to tam hezky užít (i na zahradu
).
Pak jsme se přesunuli do Ikei na oběd a po obědě jsme šli do Stodůlek do parku, aby se Štěpánek po obědě vyspinka. Pohodový den:-)
Jen večer nestojí za nic. Táta se sebral a jel do Plzně na hokej - i když věděl, že jsem domluvená s kamarádkou na večer, že půjdeme na skleničku. Ach jo!
Zlobím se
Těšila jsem se
Tak jsem si otevřela víno a čekám, až se uráčí přijít ![]()
Jinak ZOO v tuto dobu není moc dobrý nápad. My tam byli loni touto dobou (první teplý víkend) a byl to masakr
.
Hmm, ze Smíchova na Florenc je taky hezká procházka ![]()
no parádní den jste si udělali
Přesně jak jsi to popsala, tak to znám z netu, to hriště je prý největší v ČR, ale jak říkáš asi pro větší dětičky než jsou zi naši klucí
My máme před barákem nové hřišťátko pro nejmenší, je to oplocené (psi tam tudíž nemají přístup) je tam malá skluzavka, kolotoč, houpačka a velké pískoviště…tak jsme se tam cestou domu stavili a Pátík si tam s Rudou pěkně zařádil. Na léto už asi pořídíme lopatku a hrabičky do písku ![]()
Téééda ti chlapi, vid?
to snad dělají schválně. Tak snad brzy přijde a noc je ještě dlouhá, Jani ![]()
Jinak víš, že v DM si můžeš na terminálu za 30 bodíku vytisknout poukaz na dřevěné kostičky pro Štěpánka? + další 2 slevy na nějaký výrobek pro děti (ted je to snad Sunar a dudlíky NUK) každý druhý měsíc to změní.
Vlastně se říká, že noc je ještě mladá!!! ne dlouhá, jak jsem napsala ![]()
No jelikož jsem uražená (na to rande s kámoškou jsem se fakt těšila), tak jdu brzo spát.. Sama
. Celé dny jsem doma se Štěpánkem a když se domluvím jednou za měsíc z kámoškou, tak on mi oznámí, že MUSÍ na hokej (jo a včera byl na fotbale - jako by to nestačilo
).
Heli, díky za tip - kostičky už máme doma
. Jsou hezké, že
?
My tady žádné takové pískoviště a houpačky nemáme
. Když chceme za nějakou zábavou, tak musíme do Prahy… ![]()