Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
460
28.2.12 12:01

Ahojky holkýýý :mavam:

Naše zlatíčko se dnes rozhodlo, že prospí celé dopoledne, či co…chrní už od 9 8o ;)
Terezko :mavam: prckové se nejspíš domluvili…Pátík taky poslední dobou absolutně odmítá skleničkové obědy, tak mu vaříme…někdy něco sní někdy tomu moc nedá, hlavně maso plive :twisted: ať už je nakrájené na kostičky nebo mixnuté, prostě ho prstíkem v pusince vyloví a vyplivne, darebáček. A je to jedno jestli je to kuřecí, krutí, telecí atd… A naše dospělácké to by mu samozřejmě jelo :roll: Asi už chce změnu v jídelníčku :nevim: Já jsem četla, že jsou v období, kdy se jim mění chutě…to co měli rády a dlabali, později zase nemusí a nejí, ale po čase se k té potravině zase vrátí a jedí ji normálně.

No a co v pondělí?, ženy? nechcete někam vyrazit provětrat dětičky? :lol:

U nás také nic moc nového … Pátík si více povídá (ale já tomu stejně nijak nerozumím :mrgreen: ) třeba říká „gugl gugl“ :P to opravdu nevím co má být…nejspíš kutululu, když si hrajeme s míčkem, ale říká to kdykoliv. A když je na nočníku, tak si po výkonu hezky zatleská a směje se, sluníčko naše :srdce:

Jinak mějte všichni hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
29.2.12 08:00

Zdravím :mavam:
Tak u nás se skleničky ještě drží (aby ne, když mám zásobu jak pro kojenecký ústav). Ale i přesto mu čím dál tím víc vařím. Domácí strava mu chutná. Ze slepišího vývaru byl naprosto v rauši :lol: . Ale nejraději papá sám (svačinky). Včera jsem mu udělala zapečený toust se sýrem a rajčátekm - no to byla mňamka :mrgreen: . A taky domácí puding mu pěkně jede :dance: .
My v pátek fičíme na Moravu a nějakou dobu tam zůstaneme. Takže srazík nejspíš bez nás.
Mějte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
12.3.12 13:35

čau kočky :mavam:
se nebavíte, nebo co 8o :D ?
Co nového? U nás jen to, že už Štěpánek skoro chodí. Udělá tak tři kroky bez držení a pak spadne :dance:
Mějte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.3.12 20:51

ahojky… my žijeme…já mám angínu a jinak mám moc práce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.3.12 22:00

Tak se tu také tak trochu mihnu a zanechám po sobě stopu :mrgreen:

Ahojkýýý holký :mavam: tady se asi stávkovalo, či co ;) :jazyk: Ale já se vůbec nedivím, je pořád co dělat a mne přijde, že ty dny začínají být nějaké krátké, těch 24 hodin je už málo :mrgreen: ikdyž naopak … jsem kolikrát ráda, že je zase večer a náš dráček jde do hajan a bude chvilka klidu a odpočinku.

Grepi Buď brzy zdráva :kytka: ted to prý zas řádí, tak jsem zvědavá, kdy nějaký ten vir :twisted: přileze i k nám…ale to mu nedaruji :cert: Pátík musí být začátkem dubna fit, páč máme v plánu očkování TBC.

Jani tak jak bylo na Moravě? nebo jste ještě mimo Prahu? Štěpánek je šikula, to by se už mohli klucí pomalu v herničce honit…Patrikovi se chození hrozně moc líbí, teda víc se mu asi líbí to, že ho za to chválíme a tleskáme mu. Ale už zvládne přejít (sice jako opitý) celý obývák :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
15.3.12 22:06
Chelsi píše:
Tak se tu také tak trochu mihnu a zanechám po sobě stopu :mrgreen:

Ahojkýýý holký :mavam: tady se asi stávkovalo, či co ;) :jazyk: Ale já se vůbec nedivím, je pořád co dělat a mne přijde, že ty dny začínají být nějaké krátké, těch 24 hodin je už málo :mrgreen: ikdyž naopak … jsem kolikrát ráda, že je zase večer a náš dráček jde do hajan a bude chvilka klidu a odpočinku.

Grepi Buď brzy zdráva :kytka: ted to prý zas řádí, tak jsem zvědavá, kdy nějaký ten vir :twisted: přileze i k nám…ale to mu nedaruji :cert: Pátík musí být začátkem dubna fit, páč máme v plánu očkování TBC.

Jani tak jak bylo na Moravě? nebo jste ještě mimo Prahu? Štěpánek je šikula, to by se už mohli klucí pomalu v herničce honit…Patrikovi se chození hrozně moc líbí, teda víc se mu asi líbí to, že ho za to chválíme a tleskáme mu. Ale už zvládne přejít (sice jako opitý) celý obývák :roll: :lol:

Už jsme zpátky v Praze. Na Moravě pohodička 8) Patik je šikulka :potlesk:
My jsme dneska byli ve Sloníkově a Štěpán si z tama OPĚT odnesl rýmu :cert: . NECHÁPU :evil: . V sobotu se chystáme do Kroužků na Vltavě - má být krásně, tak toho využijeme :dance: .
Grepi, tak přeji brzké uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
16.3.12 11:00

ahoj

holky díky. už je mi líp hlavně že holky jsou ok ŤUK ŤUK ŤUK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
16.3.12 20:52

Děvčata to bylo dnes ale nádherně, že? :* :pankac: a zítra má být počasíčko podobné. Takže přeji ať si víkend všichni užijete :kytka:
Jani do Kroužků? Tam to bude perfektní, my jsme tam chtěli jít minulý víkend i s Rudou, že bychom se prošli po stezce podél řeky a nakonec bylo pršivo, tak jsme se prošli jen po Hájích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
16.3.12 21:56
Chelsi píše:
Děvčata to bylo dnes ale nádherně, že? :* :pankac: a zítra má být počasíčko podobné. Takže přeji ať si víkend všichni užijete :kytka:
Jani do Kroužků? Tam to bude perfektní, my jsme tam chtěli jít minulý víkend i s Rudou, že bychom se prošli po stezce podél řeky a nakonec bylo pršivo, tak jsme se prošli jen po Hájích.

Zítra má být krásně, tak se tam půjdeme podívat :dance: . Klidně se k nám můžete přidat, pokud ještě nemáte plán.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.3.12 20:51

Jani :mavam:
Jééé tak to jsem prošvihla :zed: :mrgreen: Přečetla jsem si to až ted, ale vy jste šli i s tatínkem, ne? tak jste si to užili hezky jako rodinka. My jsme dnes vyrazili hned po dopolední spánku na procházku centrem Prahy …vzali jsme to s Pátíkem pěšky od Smíchova až na Florenc a tam jsme si vyzvedli tatíka v práci ;) Já jsem si říkala, že by bylo hezké počasíčko na procházku v ZOO, ale je mi jasné že tam ted o víkendu bude spousty lidí a taky že jo. Kamarádka tam dnes byla a když jsem viděla ted fotky na FB 8o to byla jedna hlava vedle druhé :roll: To si raději počkám na podobné počasí ve všední den.
A jak se tam líbilo Štěpánkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.3.12 21:01

My jsme vyrazili dopoledne po svačince. Kroužky na Vltavě nás nadchly :dance: Zahrada s atrakcema je veliká. I když pro takové mrňata, které ještě pořádně nechodí, tam není (na zahradě) skoro žádně vyžití. Vevnitř to bylo taky hezké. Má to dvě patra. Přízemí pro větší a první patro pro mrňata. My jsme si s tátou dali v klidu kafčo, přečetli noviny a mladý si zatím zařádil v herničce. Mají tam spoustu nových a hezkých hraček (většinou Fisher Price). Jen ve větišině už byly vybité batery :roll: . No neva, i tak se Štěpán vyřádil :dance: :srdce: . Těším se, až bude pořádně chodít a půjdeme si to tam hezky užít (i na zahradu 8) ).
Pak jsme se přesunuli do Ikei na oběd a po obědě jsme šli do Stodůlek do parku, aby se Štěpánek po obědě vyspinka. Pohodový den:-)
Jen večer nestojí za nic. Táta se sebral a jel do Plzně na hokej - i když věděl, že jsem domluvená s kamarádkou na večer, že půjdeme na skleničku. Ach jo! :evil: Zlobím se :cert: Těšila jsem se :evil: Tak jsem si otevřela víno a čekám, až se uráčí přijít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.3.12 21:02

Jinak ZOO v tuto dobu není moc dobrý nápad. My tam byli loni touto dobou (první teplý víkend) a byl to masakr :cert: .
Hmm, ze Smíchova na Florenc je taky hezká procházka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.3.12 21:14

no parádní den jste si udělali :palec: Přesně jak jsi to popsala, tak to znám z netu, to hriště je prý největší v ČR, ale jak říkáš asi pro větší dětičky než jsou zi naši klucí ;) My máme před barákem nové hřišťátko pro nejmenší, je to oplocené (psi tam tudíž nemají přístup) je tam malá skluzavka, kolotoč, houpačka a velké pískoviště…tak jsme se tam cestou domu stavili a Pátík si tam s Rudou pěkně zařádil. Na léto už asi pořídíme lopatku a hrabičky do písku :mrgreen:
Téééda ti chlapi, vid? :roll: to snad dělají schválně. Tak snad brzy přijde a noc je ještě dlouhá, Jani :P
Jinak víš, že v DM si můžeš na terminálu za 30 bodíku vytisknout poukaz na dřevěné kostičky pro Štěpánka? + další 2 slevy na nějaký výrobek pro děti (ted je to snad Sunar a dudlíky NUK) každý druhý měsíc to změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.3.12 21:15

Vlastně se říká, že noc je ještě mladá!!! ne dlouhá, jak jsem napsala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
17.3.12 21:25

No jelikož jsem uražená (na to rande s kámoškou jsem se fakt těšila), tak jdu brzo spát.. Sama :P . Celé dny jsem doma se Štěpánkem a když se domluvím jednou za měsíc z kámoškou, tak on mi oznámí, že MUSÍ na hokej (jo a včera byl na fotbale - jako by to nestačilo :roll: ).
Heli, díky za tip - kostičky už máme doma :dance: . Jsou hezké, že :srdce: ?
My tady žádné takové pískoviště a houpačky nemáme :evil: . Když chceme za nějakou zábavou, tak musíme do Prahy… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí