Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9821
26.1.12 22:25

Jani a v kolik chce mléko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
26.1.12 22:31

mezi šestou a sedmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
26.1.12 22:35

Co mu udělat zaes kašičku? pije jí z láhve nebo jí lžičkou? asi bych šla do kaše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
26.1.12 22:39

Ráno (mlíčko) a večer (kaši) pije z láhve. No asi to tak udělám. Udělám mu nemléčnou kaši do flašky. Nebo naředím přesnídávnku.. :nevim:
A odpoledne koupiím nějakou náhražku a je to. Pročítám diskuze a našla jsem i zmínku o nejakém rýžovém mléku z DM. Prý z něho maminky dělají dětem i puding. Zkusím se tam zítra podívat.. Děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
27.1.12 09:15

ahoj,
teda Vy jedete.

Jani, ať je brzy dobře. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
27.1.12 10:03

Ahojkýýý :mavam: :lol:

fíhá holky, tady to teda ožilo :pankac: a to je jen dobře…jen se družte :mrgreen:

Jinak u nás se naštěstí už žádné virózy nekonají (klepu na dřevo) ani ta rýma nebyla tak hrozná, nakonec trvala cca 3dny a ted už je rašpulínek celkem fit. Asi mu dalo zabrat to očkování :think: S nočníkem pokračujeme asi, tak, že si s ním Pátínek začal aspoň hrát :mrgreen: prohlíží si ho ze všech stran a studuje na něm obrázky…tak aspoň něco pro začátek :roll:

A co vy, Jani? už je na tom Štěpík dnes lépe? Ať je myšáčkovi brzy zase lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
27.1.12 10:09

Ustra zdravíme tě mamino :mavam: a rádi tě tu vidíme :kytka: :hug:

Kdyby na tom byl už Štěpánek dobře (což mu jen přejeme a doufáme v to) tak bychom mohly příští týden spunktovat slet a vyrazit do nějaké té herničky a ustra s Kvíďátkem se mohly třeba i přidat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.1.12 10:18
Chelsi píše:
Ustra zdravíme tě mamino :mavam: a rádi tě tu vidíme :kytka: :hug:Kdyby na tom byl už Štěpánek dobře (což mu jen přejeme a doufáme v to) tak bychom mohly příští týden spunktovat slet a vyrazit do nějaké té herničky a ustra s Kvíďátkem se mohly třeba i přidat :pankac:

Rádi se do herničky přidáme :D
Holky musím se pochlubit, přávě jsme se vrátili z kontroly u kardiológa a zatím vše ok !!! tuky tuk :) Kvida operovali když byl miminečko kvůli vrozené vadě, tak jsem ráda, že je všechno zatím v pořádku. Dokonce máme i povolení jít „plavat“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.1.12 10:18
janicce píše:
Ráno (mlíčko) a večer (kaši) pije z láhve. No asi to tak udělám. Udělám mu nemléčnou kaši do flašky. Nebo naředím přesnídávnku.. :nevim:
A odpoledne koupiím nějakou náhražku a je to. Pročítám diskuze a našla jsem i zmínku o nejakém rýžovém mléku z DM. Prý z něho maminky dělají dětem i puding. Zkusím se tam zítra podívat.. Děkuji za rady :kytka:

Tak co, jak je prckovi ? Doufám, že už lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
27.1.12 10:30

Ahoj kočenky. Díky za optání :kytka: . Štěpánek dostal na snídani rozmixovaný banán nařeďěný vodou z flašky (je zvyklý snídat mlíčko z láhve). Na sváču opět banán :mrgreen: . A na oběd jsem připravila brambor s mrkví. Noc byla klidná. Spinkal celou noc. Kakání zatím žádné :dance: . Dnes koupím v lékarně mlíčko, co jste mi doporučily (Nestle 110..) - preventivně. Já jdu na 13 hodinu k zubaři a Štěpánek musí semnou - nemám hlídíní. Tak doufám, že bude spinkat, abych to měla rychle za sebou. Jdu na vyplnění kanálků v osmičce :roll: .
Ustro Moc gratuluju ke skvělým zprávám od doktora. Určitě to nebylo jednoduché, co? A to čekání na vysledky… :( . Ale hlavně, že už je dobře a Kvído má zdravé srdíčko :hug: .
Chelsi Pokud budem ok, tak do herničky půjdeme moc rádi 8) :palec: A těšíme se - Štěpán je zas nějaký nevybouřený :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
27.1.12 10:31
ustra píše:
Chelsi píše:
Ustra zdravíme tě mamino :mavam: a rádi tě tu vidíme :kytka: :hug:Kdyby na tom byl už Štěpánek dobře (což mu jen přejeme a doufáme v to) tak bychom mohly příští týden spunktovat slet a vyrazit do nějaké té herničky a ustra s Kvíďátkem se mohly třeba i přidat :pankac:
Rádi se do herničky přidáme :D
Holky musím se pochlubit, přávě jsme se vrátili z kontroly u kardiológa a zatím vše ok !!! tuky tuk :) Kvida operovali když byl miminečko kvůli vrozené vadě, tak jsem ráda, že je všechno zatím v pořádku. Dokonce máme i povolení jít „plavat“ ;)

No supeeer :potlesk: gratulujeme k úspěšné kontrole :pankac: Z toho má hned člověk radost, když se daří, vid? :hug: Je to silnej šikula!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
27.1.12 10:39
janicce píše:
Ahoj kočenky. Díky za optání :kytka: . Štěpánek dostal na snídani rozmixovaný banán nařeďěný vodou z flašky (je zvyklý snídat mlíčko z láhve). Na sváču opět banán :mrgreen: . A na oběd jsem připravila brambor s mrkví. Noc byla klidná. Spinkal celou noc. Kakání zatím žádné :dance: . Dnes koupím v lékarně mlíčko, co jste mi doporučily (Nestle 110..) - preventivně. Já jdu na 13 hodinu k zubaři a Štěpánek musí semnou - nemám hlídíní. Tak doufám, že bude spinkat, abych to měla rychle za sebou. Jdu na vyplnění kanálků v osmičce :roll: .
Ustro Moc gratuluju ke skvělým zprávám od doktora. Určitě to nebylo jednoduché, co? A to čekání na vysledky… :( . Ale hlavně, že už je dobře a Kvído má zdravé srdíčko :hug: .
Chelsi Pokud budem ok, tak do herničky půjdeme moc rádi 8) :palec: A těšíme se - Štěpán je zas nějaký nevybouřený :twisted:

No tak aspoň něco…banán prý také staví, tak snad už malého taky zastavil a už bude jen lépe :pankac:
Jinak budeme na tebe dnes myslet až budeš u zubaře…ať to máš bezbolestné a rychlé :hug:
Zatím papáček ženský :lol: razíme na procházku a rovnou i na nákup. Krásný den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.1.12 10:56

Jani, tak snad banány pomůžu a malému bude dobře. My jsme při průjmech dávali ještě rýži s mrknvičkou - to mu chutnalo a je to diet..pak když bylo po průjmu tak jsem k tomu přidala kousek kuřecího a obídek byl hotovej ;)

Malého operovali když mu byl měsíc, takže všechno zlé je zapomenuto ;) . Ještě má vadu chlopně, kvuli které chodíme na kontroly zda se to nehorší, ale zatím to vypadá báječne. doufám, že to tak zůstane co nejdéle, idelální by bylo kdyby mu jí museli měnit třeba až po pubertě..ale uvidíme co život přinese.

Holky mějte se jdu rychle kuchtít kym prďolka spinká :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
27.1.12 22:04

Chelsi, tak to je úspěch, že vzal Patik nočník na milost :palec: . Aspoň teda na hraní :D .
Tak jsem si z města přivezla novou žehličku. Pěkně nadupaná mašinka :pankac: . Obrovský koš prádla jsem měla za hodinu a čtvrt hotový. Mě to žehlení snad začne bavit :mrgreen: . Co plánujete, kočky, na víkend? Já budu mít sobotu po dlouhé době pro sebe :dance: :dance: Ráno si půjdu (asi) zacvičit, po obědě (oběd dělá manžel :pankac: ) na vibrační plošinu a pak s kámoškou na kafičko. A neděli budeme trávit všichni tři dohromady. Táta se sám nabídnul, ať někam v sobotu jdu, že chce mít malého pro sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
27.1.12 22:11

Ustro, tak gratulace a snad už bude jen dobře ;)
Holky, my se klíďo píďo rády přidáme, jen doufám, že na nás zas něco neleze, ráno jswem nemohla polykat :cert:
Jani, co malý už dobrý? :kytka: jinak teda poklona muži! :potlesk: já začala běhat a co se nestalo?zablokovala se mi krční páteř :lol: takže do půlky února klidový režim a pak hurá na ta príma vyšetření :zed: :mrgreen:
My o víkendu jdeme k našim na kachnu, musíme koupit nový prádelní koš a neděli snad někam vyrazíme na výlet- teda jestli přemluvím muže, protože měl náročný orac. týden, tak předpokládám, že bude chtít relaxovat :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex