Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
23.3.12 19:34

ahoj holky :oops: :oops: :oops: :oops: masakr, jsem teď projížděla oblíbené diskuse a říkám si, kurňa kde je leden… nemohla jsem najít :nevim: :nevim: :nevim: ale už našla

Jak se máte? Co prcci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
26.3.12 11:29

Ahojky kočky :mavam:

No jo Grepí tady to teď nějak stagnuje :mrgreen: Venku krásně, tak co doma na netu, že? :pankac: A ikdyž jsme doma a je chvilka, tak mě prostě ten náš malý raubíř nenechá v klidu u PC ;)

U nás jinak „normálka“ nic vzrušujícího :lol: Akorát ta změna času, trochu nás to doma rozhodilo, tak chvilku potrvá, než se opět přizpůsobíme…Pátík byl zvyklý chodit večer spinkat za tmy a včera po sedmé bylo docela ještě světlo. Žaluzie to trochu zatemnily, ale to není ono…
O víkendu jsem měla možnost vidět bratránkovu 16ti denní holčičku Noemi :andel: Holky, kdyby jste viděli, jak hned Pátík vypadal vedle ní… už jako velký kluk :hug:

A jak se mají ostatní? :kytka:
My dnes vyrazíme po obídku asi na hřišťátko.
Mějte se krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
26.3.12 13:55

ahoj

no se nedívím, venku je krásně… jsme furt na zahradě a taky jsme vymalovali chodbu hurá fakt mám velikou radost :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
10.6.12 11:38

Holky zdravim Vas,tak co a jak valcite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
10.6.12 11:41

Ahoj holky :mavam: žijete ještě? :lol:
my válčíme, mám za sebou přijímačky na VŠ, manžel pořád v práci, Julii rostou stoličky, pořád někam utíká, zteká se, leze :lol: je to sranda :lol:
a co vy?co nového? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Ka2
376
10.6.12 11:54

Uz stolicky? Zrovna vcera mi mamina rikala,ze ma maly nejak malo zubu… Mame 8,4 nahore a 4 dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
10.6.12 12:27

No já bych neřekla že už, teď jí bylo 17m, takže tak akorát ;)

• Citovat
  • Upravit
Ka2
376
10.6.12 13:00

Noo… uvidime,v utery jdeme poprve k zubari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.6.12 13:36

ahoooojjjjjjjjjjjjjj žijeme, máme se super, před týdnem jsme se vrátili z úžasné dovči 8) 8) 8) 8)
U nás nového… holky chodí, mají se hrozně moc rády a asi budeme snad bez dvojek a trojek dole, mají všechny ostatní zuby, ale dvojky, trojky nahoře ne a ne vyrůst ikdyž bulčičky tam jsou, čtyřky mají všechny venku, některé úplně dvě míň a rostou ji teď pětky jednu už mají trochu prořízlou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
10.6.12 14:21

no ne, tahle diskuze ještě existuje :mrgreen: ?
My se máme taky fajn! Muj mladý už má 12 zubů.
Grepi, kde jste byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
10.6.12 14:44

existuje, ale nějak nám totálně umřela :lol: :lol: :lol:
Jani, pěknýho zubáka máš :mrgreen:
Grepi taky mě zajímá, kde jste byli 8)

• Citovat
  • Upravit
1430
10.6.12 14:46
@sterezie píše:
existuje, ale nějak nám totálně umřela :lol: :lol: :lol:
Jani, pěknýho zubáka máš :mrgreen:
Grepi taky mě zajímá, kde jste byli 8)

to teda :mrgreen:
Na jakou školu sis dávala přihlášku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
10.6.12 14:49

@janicce
do Brna na Masarykovu uni na Francouzský jazyk a literaturu, kombinované studium ;) dousám, že to vyjde, protože bychom se pokusili v zimě o dalšího potomka a vyšlo by mi hezky studium s mateřskou :lol: no uvidíme :think: 8)

• Citovat
  • Upravit
1430
10.6.12 14:52
@sterezie píše:
@janicce
do Brna na Masarykovu uni na Francouzský jazyk a literaturu, kombinované studium ;) dousám, že to vyjde, protože bychom se pokusili v zimě o dalšího potomka a vyšlo by mi hezky studium s mateřskou :lol: no uvidíme :think: 8)
šikovná holka :potlesk: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.6.12 15:16

@sterezie @janicce holky byli jsme na Kosu a bylo to super. Půjčili si auto a projeli celý ostrov, zajeli na paradise beach a super.

Příspěvek upraven 10.06.12 v 17:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital