Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
605
19.10.11 22:43
janicce píše:
Se nemáš za co stydet!
No já jsem na svatbu shánela boty asi půl roku (měla jsem konkrétní představu a přes to nejel vlak :zed: ). Nakonec jsem měla dvoje :mrgreen:

vidis a byly aspon jedny podle tvych predstav? :palec: :-) a melas jen jedny,nebo jedny na obrad a jedny na hostinu? :-)

ja zas tak narocna nebyla-hlavne aby me byly a to,ze v deichmanovi staly 500,tim lip:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
19.10.11 22:46

měla jsem oboje. Jedny byly jednodušší - ty byly ke svatebním šatům, které byly naopak hodně zdobené a ty druhé botky byly zase více zdobené a naopak k jednoduchým koktejlkám - na převlečení po půlnoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
19.10.11 22:50

jedny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
19.10.11 22:50

druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
19.10.11 22:57

Oboje jsou moc hezke:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
19.10.11 22:59

Jdu chrnet:-) Jeste jednou diky za dnesek,rada jsem Vas poznala:-) Napadlo me,ze na jare muzem vyrazit treba do ZOO:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
19.10.11 23:03
x-juliet píše:
Jdu chrnet:-) Jeste jednou diky za dnesek,rada jsem Vas poznala:-) Napadlo me,ze na jare muzem vyrazit treba do ZOO:-)

Hezky se s Adámkem vyspěte:-)
ZOO bude super! Nejlepší je ta dětská ZOO :dance: , jak tam mužeš nakrmit ty mláďata :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
19.10.11 23:12
x-juliet píše:
Jdu chrnet:-) Jeste jednou diky za dnesek,rada jsem Vas poznala:-) Napadlo me,ze na jare muzem vyrazit treba do ZOO:-)

taky jsem pro, ale jaro je ještě trošku daleko, tak bychom mohly něco podniknout i dřív :lol: :lol:
Jani, krásný botky, tys tu svatbu měla vymakanou viď??to já měla požadavek, aby byly bílý, což byl koncem září docela bojovej úkol, když všude byly jen kozačky :zed: :lol:
já jdu taky spát, ještě jednou díky za dnešek, taky jsem vás ráda poznala :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
605
20.10.11 08:57
janicce píše:
x-juliet píše:
ZOO bude super! Nejlepší je ta dětská ZOO :dance: , jak tam mužeš nakrmit ty mláďata :pankac:

jj,v te detske zoo si vyhraju,kupuju jim v tom automatu jidlo a krmim kozicky:-)) ta je z leta v liberecke zoo:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
20.10.11 08:58
sterezie píše:
x-juliet píše:
taky jsem pro, ale jaro je ještě trošku daleko, tak bychom mohly něco podniknout i dřív :lol: :lol:
Jani, krásný botky, tys tu svatbu měla vymakanou viď??to já měla požadavek, aby byly bílý, což byl koncem září docela bojovej úkol, když všude byly jen kozačky :zed: :lol:
já jdu taky spát, ještě jednou díky za dnešek, taky jsem vás ráda poznala :kytka: :hug:

jasne,ze se neuvidime az na jare:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
20.10.11 09:02
sterezie píše:
x-juliet píše:
já jdu taky spát, ještě jednou díky za dnešek, taky jsem vás ráda poznala :kytka: :hug:

Terko, vdávala jsem se taky v září a sehnat bíle botky byl opravdu problém :roll: . Nakonec jsem je koupila na netu na poslední chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
20.10.11 09:03
x-juliet píše:
janicce píše:
x-juliet píše:
ZOO bude super! Nejlepší je ta dětská ZOO :dance: , jak tam mužeš nakrmit ty mláďata :pankac:
jj,v te detske zoo si vyhraju,kupuju jim v tom automatu jidlo a krmim kozicky:-)) ta je z leta v liberecke zoo:-))

jj, ty kozičky jsou boží :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
20.10.11 09:28
janicce píše:
měla jsem oboje. Jedny byly jednodušší - ty byly ke svatebním šatům, které byly naopak hodně zdobené a ty druhé botky byly zase více zdobené a naopak k jednoduchým koktejlkám - na převlečení po půlnoci.

jo a ja byla ve svatebnich az do konce,chtela jsem si je uzit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
20.10.11 09:42
x-juliet píše:
janicce píše:
jo a ja byla ve svatebnich az do konce,chtela jsem si je uzit :-D

Já jsem si ke konci protrhla kruhy pod šatama :zed: , tak jsem se šla raději převléknout :palec: . Jinak bych v nich taky byla asi až do konce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
20.10.11 10:43

ahoj vsem:-))

co planujete na dnesek?
pocasi nic moc,ale aspon neprsi..
takze odpo asi prochazka..

divam se na net,na cviceni maminek s detmi.
mate nejake zkusenosti(myslim,ze jana rikala,ze chodi),libi se to detem?

nejvic se mi asi libi tohle http://www.dsc-jezecek.cz/…ek/index.php?…

nebo poradte:-)

a taky se mi nechce chodit samotne.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí