Poradna duly
Jana Čurdová
janicce píše:
Se nemáš za co stydet!
No já jsem na svatbu shánela boty asi půl roku (měla jsem konkrétní představu a přes to nejel vlak). Nakonec jsem měla dvoje
vidis a byly aspon jedny podle tvych predstav?
a melas jen jedny,nebo jedny na obrad a jedny na hostinu? ![]()
ja zas tak narocna nebyla-hlavne aby me byly a to,ze v deichmanovi staly 500,tim lip:-)
měla jsem oboje. Jedny byly jednodušší - ty byly ke svatebním šatům, které byly naopak hodně zdobené a ty druhé botky byly zase více zdobené a naopak k jednoduchým koktejlkám - na převlečení po půlnoci.
Jdu chrnet:-) Jeste jednou diky za dnesek,rada jsem Vas poznala:-) Napadlo me,ze na jare muzem vyrazit treba do ZOO:-)
x-juliet píše:
Jdu chrnet:-) Jeste jednou diky za dnesek,rada jsem Vas poznala:-) Napadlo me,ze na jare muzem vyrazit treba do ZOO:-)
Hezky se s Adámkem vyspěte:-)
ZOO bude super! Nejlepší je ta dětská ZOO
, jak tam mužeš nakrmit ty mláďata ![]()
x-juliet píše:
taky jsem pro, ale jaro je ještě trošku daleko, tak bychom mohly něco podniknout i dřív
![]()
Jani, krásný botky, tys tu svatbu měla vymakanou viď??to já měla požadavek, aby byly bílý, což byl koncem září docela bojovej úkol, když všude byly jen kozačky
![]()
já jdu taky spát, ještě jednou díky za dnešek, taky jsem vás ráda poznala
![]()
janicce píše:x-juliet píše:Hezky se s Adámkem vyspěte:-)
ZOO bude super! Nejlepší je ta dětská ZOO, jak tam mužeš nakrmit ty mláďata
jj,v te detske zoo si vyhraju,kupuju jim v tom automatu jidlo a krmim kozicky:-)) ta je z leta v liberecke zoo:-))
sterezie píše:x-juliet píše:taky jsem pro, ale jaro je ještě trošku daleko, tak bychom mohly něco podniknout i dřív
Jdu chrnet:-) Jeste jednou diky za dnesek,rada jsem Vas poznala:-) Napadlo me,ze na jare muzem vyrazit treba do ZOO:-)![]()
Jani, krásný botky, tys tu svatbu měla vymakanou viď??to já měla požadavek, aby byly bílý, což byl koncem září docela bojovej úkol, když všude byly jen kozačky![]()
já jdu taky spát, ještě jednou díky za dnešek, taky jsem vás ráda poznala![]()
jasne,ze se neuvidime az na jare:-)
sterezie píše:x-juliet píše:taky jsem pro, ale jaro je ještě trošku daleko, tak bychom mohly něco podniknout i dřív
Jdu chrnet:-) Jeste jednou diky za dnesek,rada jsem Vas poznala:-) Napadlo me,ze na jare muzem vyrazit treba do ZOO:-)![]()
Jani, krásný botky, tys tu svatbu měla vymakanou viď??to já měla požadavek, aby byly bílý, což byl koncem září docela bojovej úkol, když všude byly jen kozačky![]()
já jdu taky spát, ještě jednou díky za dnešek, taky jsem vás ráda poznala![]()
Terko, vdávala jsem se taky v září a sehnat bíle botky byl opravdu problém
. Nakonec jsem je koupila na netu na poslední chvíli.
x-juliet píše:janicce píše:jj,v te detske zoo si vyhraju,kupuju jim v tom automatu jidlo a krmim kozicky:-)) ta je z leta v liberecke zoo:-))x-juliet píše:Hezky se s Adámkem vyspěte:-)
ZOO bude super! Nejlepší je ta dětská ZOO, jak tam mužeš nakrmit ty mláďata
jj, ty kozičky jsou boží
.
janicce píše:
měla jsem oboje. Jedny byly jednodušší - ty byly ke svatebním šatům, které byly naopak hodně zdobené a ty druhé botky byly zase více zdobené a naopak k jednoduchým koktejlkám - na převlečení po půlnoci.
jo a ja byla ve svatebnich az do konce,chtela jsem si je uzit ![]()
x-juliet píše:janicce píše:jo a ja byla ve svatebnich az do konce,chtela jsem si je uzit
Já jsem si ke konci protrhla kruhy pod šatama
, tak jsem se šla raději převléknout
. Jinak bych v nich taky byla asi až do konce ![]()
ahoj vsem:-))
co planujete na dnesek?
pocasi nic moc,ale aspon neprsi..
takze odpo asi prochazka..
divam se na net,na cviceni maminek s detmi.
mate nejake zkusenosti(myslim,ze jana rikala,ze chodi),libi se to detem?
nejvic se mi asi libi tohle http://www.dsc-jezecek.cz/…ek/index.php?…
nebo poradte:-)
a taky se mi nechce chodit samotne.. ![]()