Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
16.10.11 18:06

ahoj holky, užite si srazíkování :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
16.10.11 20:56

Ahoj kočeny,
tak jsem zpět z Moravy. Plánovala jsem se zdržet trochu déle, ale bohužel… Něco nového? Nějak jste se rozepsaly, nestíhám číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
16.10.11 21:00

Ahoj :mavam: u nás peklo, malá dostala rýmu, ale něco šílenýho. Celo noc se po 10 ti minutách budila. A tím pádem celý den stál za prd. Jediný pozitivum je, že se mi vrátil manžel domu. Myslím z pracovní cesty :-) né že jsem ho vykopla.. :mrgreen: aby nebyla mejlka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
16.10.11 21:04
bessy píše:
Ahoj :mavam: u nás peklo, malá dostala rýmu, ale něco šílenýho. Celo noc se po 10 ti minutách budila. A tím pádem celý den stál za prd. Jediný pozitivum je, že se mi vrátil manžel domu. Myslím z pracovní cesty :-) né že jsem ho vykopla.. :mrgreen: aby nebyla mejlka.

to jsi psala-že byl, tuším, ve Švýcarsku.. že?
My jsme se z rýmy vyléčili minulý týden. Už jsem to tu psala - zkus malé na noc do pokoje stříknout trochu Eukasolu. Krásně uvolní nosík na hodně dlouho. U nás to funguje perfektně. Malý mi spal při rýmě celou noc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
16.10.11 21:09

Děkuju za radu. Já mám totiž z rýmy fobii, když byl syn malej, tak jsme byli 8 krát píchat uši :poblion:Já už to nechci zažít znova. Jo a já chodím občas na punkce-dráty do nosu. Takže na ORL jsem jak doma. Ale malou toho chcem ušetřit, tak poctivě odsávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
16.10.11 21:10
bessy píše:
Děkuju za radu. Já mám totiž z rýmy fobii, když byl syn malej, tak jsme byli 8 krát píchat uši :poblion:Já už to nechci zažít znova. Jo a já chodím občas na punkce-dráty do nosu. Takže na ORL jsem jak doma. Ale malou toho chcem ušetřit, tak poctivě odsávám.

To mi ani nepřipomínej - já mám uši píchnuté asi 20×. Ještě teď mám z ORL trauma :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
16.10.11 21:18

Jéminkote bessy, to mi je malinké líto, protože my v ní jedeme také a ve velkém…Pátík mi už ani nechce držet při tom odsávání :-( Dnes jsem udělala přesně to co radí janicce dala jsem malému na topení plenku namočenou v eukalyptovém olejíčku. Ted už spinká, ale než usne tak to v něm bublá, chrčí. Během dne mu stříkám Sterimar, to je vodička s moř.solí na rozpouštění. Nasivin jsem už raději odložila, abych mu ještě nevysušila sliznici. No je to v čoudu, je to trápeníčko a u nás se to pořád točí v začarovaném kruhu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
16.10.11 21:21

a odsáváte odsávačkou na vysavač? Já totiž nevim, jak často odsávat, Sterimar dávám taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
16.10.11 21:21

odsáváte i v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
16.10.11 21:31

Jo jo přesně tak odsavačkou na vysavač…odsávám vždycky podle potřeby, když vím, že má plný nosík, někdy mi to jde odsát, někdy ale ne, když to má hodně vzadu :roll: Je to jak kdy, dnes jsem odsávala snad každé 2 hodiny, nechci aby se mu to právě vrazilo do ucha :zed: , ale zase musím být s tím opatrná. V noci tak 1-2× když se vzbudí. Ale byly u nás taky noci, kdy se budil každých 30minut asi ho k tomu boleli i zoubky nebo hlavička :nevim: Dala jsem mu nurofen a byl klídek, ted se nám klubou horní jedničky a ty mu musím občas namáznout gelíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
16.10.11 21:32
bessy píše:
a odsáváte odsávačkou na vysavač? Já totiž nevim, jak často odsávat, Sterimar dávám taky :-)

My máme tu na vysavač. Je to s ní rychlovka. Já jsem odsávala tak 4-5 denně, ale v noci ne (nebudil se, tak nebylo třeba).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
16.10.11 21:41

Tak to jste mě uklidnily. Já se bála, jestli neodsávám často. Jinak já se loučím jdu spát, jsem utahaná.díky a :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
16.10.11 21:49
bessy píše:
Tak to jste mě uklidnily. Já se bála, jestli neodsávám často. Jinak já se loučím jdu spát, jsem utahaná.díky a :mavam: :mavam:

držte se, ať to poleví co nejdřív. Odsáváme jinak u nás aj v noci, pokud je to hodně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
16.10.11 21:50

:mavam: dobrou noc kočky :-) A Amálce, ať je brzy lépe a dnešní noc je lepší pro vás obě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
17.10.11 10:17

Tak kdopak má dneska 9 měsíců jako my???? :wink: :kytka: :kytka: :kytka: Všem gratulka :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí