Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj kočeny,
tak jsem zpět z Moravy. Plánovala jsem se zdržet trochu déle, ale bohužel… Něco nového? Nějak jste se rozepsaly, nestíhám číst.
Ahoj
u nás peklo, malá dostala rýmu, ale něco šílenýho. Celo noc se po 10 ti minutách budila. A tím pádem celý den stál za prd. Jediný pozitivum je, že se mi vrátil manžel domu. Myslím z pracovní cesty
né že jsem ho vykopla..
aby nebyla mejlka.
bessy píše:
Ahoju nás peklo, malá dostala rýmu, ale něco šílenýho. Celo noc se po 10 ti minutách budila. A tím pádem celý den stál za prd. Jediný pozitivum je, že se mi vrátil manžel domu. Myslím z pracovní cesty
né že jsem ho vykopla..
aby nebyla mejlka.
to jsi psala-že byl, tuším, ve Švýcarsku.. že?
My jsme se z rýmy vyléčili minulý týden. Už jsem to tu psala - zkus malé na noc do pokoje stříknout trochu Eukasolu. Krásně uvolní nosík na hodně dlouho. U nás to funguje perfektně. Malý mi spal při rýmě celou noc ![]()
Děkuju za radu. Já mám totiž z rýmy fobii, když byl syn malej, tak jsme byli 8 krát píchat uši
Já už to nechci zažít znova. Jo a já chodím občas na punkce-dráty do nosu. Takže na ORL jsem jak doma. Ale malou toho chcem ušetřit, tak poctivě odsávám.
bessy píše:
Děkuju za radu. Já mám totiž z rýmy fobii, když byl syn malej, tak jsme byli 8 krát píchat ušiJá už to nechci zažít znova. Jo a já chodím občas na punkce-dráty do nosu. Takže na ORL jsem jak doma. Ale malou toho chcem ušetřit, tak poctivě odsávám.
To mi ani nepřipomínej - já mám uši píchnuté asi 20×. Ještě teď mám z ORL trauma ![]()
Jéminkote bessy, to mi je malinké líto, protože my v ní jedeme také a ve velkém…Pátík mi už ani nechce držet při tom odsávání
Dnes jsem udělala přesně to co radí janicce dala jsem malému na topení plenku namočenou v eukalyptovém olejíčku. Ted už spinká, ale než usne tak to v něm bublá, chrčí. Během dne mu stříkám Sterimar, to je vodička s moř.solí na rozpouštění. Nasivin jsem už raději odložila, abych mu ještě nevysušila sliznici. No je to v čoudu, je to trápeníčko a u nás se to pořád točí v začarovaném kruhu ![]()
a odsáváte odsávačkou na vysavač? Já totiž nevim, jak často odsávat, Sterimar dávám taky ![]()
Jo jo přesně tak odsavačkou na vysavač…odsávám vždycky podle potřeby, když vím, že má plný nosík, někdy mi to jde odsát, někdy ale ne, když to má hodně vzadu
Je to jak kdy, dnes jsem odsávala snad každé 2 hodiny, nechci aby se mu to právě vrazilo do ucha
, ale zase musím být s tím opatrná. V noci tak 1-2× když se vzbudí. Ale byly u nás taky noci, kdy se budil každých 30minut asi ho k tomu boleli i zoubky nebo hlavička
Dala jsem mu nurofen a byl klídek, ted se nám klubou horní jedničky a ty mu musím občas namáznout gelíkem.
bessy píše:
a odsáváte odsávačkou na vysavač? Já totiž nevim, jak často odsávat, Sterimar dávám taky
My máme tu na vysavač. Je to s ní rychlovka. Já jsem odsávala tak 4-5 denně, ale v noci ne (nebudil se, tak nebylo třeba).
Tak to jste mě uklidnily. Já se bála, jestli neodsávám často. Jinak já se loučím jdu spát, jsem utahaná.díky a
![]()
bessy píše:
Tak to jste mě uklidnily. Já se bála, jestli neodsávám často. Jinak já se loučím jdu spát, jsem utahaná.díky a![]()
držte se, ať to poleví co nejdřív. Odsáváme jinak u nás aj v noci, pokud je to hodně. ![]()
dobrou noc kočky
A Amálce, ať je brzy lépe a dnešní noc je lepší pro vás obě ![]()