Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sterezie
14.10.11 17:26
grepik píše: :mavam: :mavam: :mavam: dneska nám dovezli uhlí, já vykramařila skříně a zjistila, že nutně potřebuju další skladové prostory :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Copak jste dneska dělali?

ahoj :mavam: my se vydali na cvičení, které se nekonalo a nejpříjemnější kavárna v Berouně byla plná :roll: tak jsme se s Julií vydali do Prahy, navštívily kamarádky z práce (přičemž se jedna snažila Julii narvat maršmelouna, myslela jsem, že jí nakopnu :cert: )..a pak se sešly s mužem, naobědvali jsme se a pořešili problematiku druhého dítěte :lol: pak jsme se vydali domů, kde jsme objevili zdevastovaný byt naší milovanou Jájou :-P

• Citovat
  • Upravit
605
14.10.11 17:52
sterezie píše:
grepik píše: :mavam: :mavam: :mavam: dneska nám dovezli uhlí, já vykramařila skříně a zjistila, že nutně potřebuju další skladové prostory :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Copak jste dneska dělali?
ahoj :mavam: my se vydali na cvičení, které se nekonalo a nejpříjemnější kavárna v Berouně byla plná :roll: tak jsme se s Julií vydali do Prahy, navštívily kamarádky z práce (přičemž se jedna snažila Julii narvat maršmelouna, myslela jsem, že jí nakopnu :cert: )..a pak se sešly s mužem, naobědvali jsme se a pořešili problematiku druhého dítěte :lol: pak jsme se vydali domů, kde jsme objevili zdevastovaný byt naší milovanou Jájou :-P

planujete druhe? my byli konecne v lefiku,v ut to nevyslo,dam par fotek.. je to tam dobry,jen pristup do horni herny je pro batolata trochu problematicky,ale ve dvou je to v pohode:-))

procpak nebylo cviceni? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
14.10.11 17:54

adam v balonkach:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
14.10.11 17:55

adik zkouma:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
14.10.11 17:56

adam v tunelu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
14.10.11 17:57

tak kbyby se nekomu z vas chtelo,muzem se domluvit:-) kafe tam maji dobre:-) jo a jeste adam v houpacce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
14.10.11 17:59

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
14.10.11 18:32

tak se prave definitivne adam odstavil.. poslednich 14dni ztracim mleko,davam UM,ale aspon vecer si jeste z prsa dal,ale dnes ne.. uz tam taky nic neni. kojila jsem devet mesicu. na jednu stranu jsem celkem rada,ze budu moct obcas nekam vecer jit,ale na druhou stranu je mi z toho nejak smutno.. :cry:

co vy,kojite,nebo ne? a jak jste to prozivaly,prestat kojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
14.10.11 19:54

Juli, nic si z tho nedělej, to je dlouhá doba :wink:
já kojila měsíc…v porodnici jsem dlouho neměla mléko, pak se to rozjelo, ale malá se neuměla přisávat, pořád se odtrhávala, v leže nám kojit nešlo, v sedě taky ne kvůli šití, pak to bylo chvilku v pohodě, ale pak mi ty prsa tak dokousala, že jsem u kojení brečela, celou čtvrthodinu co sála, každý dvě hodiny, celý dny…byla jsem dost psychicky na dně a myslím, že jsem měla solidní poporodní depresi, kdoví, zda by se to nerozjelo v laktačku..už vím, že jestli to u druhýho bude stejně, přestanu kojit hned..ale zkusit to chci..
ze začátku to byla ohromná úleva, že mě nic nebolí a Julie po kojení neřve..ale pak jsem všude začala číst, že se pro kojení musí udělat všechno- laktační poradkyně, homeopatika,…začla jsem si to vyčítat, že Julii nedávám to nejlepší a každej se mě pořád ptal, proč nekojím a tak..po třech týdnech jsem to zkusila, prsa se zahojila, já byla psychicky v pohodě, mlíko pořád bylo, odsávala jsem..ale Julie se nepřisála, sotva viděla prso, začala řvát…a tím skončilo moje kojení..
ps. pardón za román :wink:

• Citovat
  • Upravit
9821
14.10.11 19:56

Juli, kojím - ráno, večer a někdy přes den,ale to spíš jen po spaní během dne moc nechce. Taky si říkám jak to zvládnu, to odstavění, zatím je to príma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
14.10.11 19:58

Sterezi já měla podobné psycho,ale ustála jsme to a „flaškuL nedala, bradavky bolely - ale cca po týdnu to přešlo, hodně jsem nosila“kozy" ven :wink: aby oschly a to pomohlo ! neboj u dalšího bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
14.10.11 20:03
Dita01 píše:
Sterezi já měla podobné psycho,ale ustála jsme to a „flaškuL nedala, bradavky bolely - ale cca po týdnu to přešlo, hodně jsem nosila“kozy" ven :wink: aby oschly a to pomohlo ! neboj u dalšího bude líp
:hug: děkuju :kytka: já doufám, že bude líp! sice jsme na UM a v tu dobu to asi bylo nejlepší řešení, ale nejsem ta, co říká, že kojení už nikdy nezkusí…možná to bylo i tím, že to bylo první dítě, že mi jí v porodnici nechali i řvát hlady, prostě blbá souhra náhod :-P ale já skoro celý šestinedělí vytěsnila z hlavy, ale pamatuju si takový záblesky, kdy v noci malá řvala a nechtěla se přisát a když už konečně jo, tak to bylo, jak kdyby mi někdo v těch prsou rýpal nožem a po minutce se zas odtrhla, tak si třeba pamatuju tu zlost, kterou jsem na ní měla, vůbec hrozně jsem jí v těch chvílích nenáviděla…a to mě hrozně zpětně mrzí…
  • Citovat
  • Upravit
605
14.10.11 20:05
sterezie píše:
Juli, nic si z tho nedělej, to je dlouhá doba :wink:
já kojila měsíc…v porodnici jsem dlouho neměla mléko, pak se to rozjelo, ale malá se neuměla přisávat, pořád se odtrhávala, v leže nám kojit nešlo, v sedě taky ne kvůli šití, pak to bylo chvilku v pohodě, ale pak mi ty prsa tak dokousala, že jsem u kojení brečela, celou čtvrthodinu co sála, každý dvě hodiny, celý dny…byla jsem dost psychicky na dně a myslím, že jsem měla solidní poporodní depresi, kdoví, zda by se to nerozjelo v laktačku..už vím, že jestli to u druhýho bude stejně, přestanu kojit hned..ale zkusit to chci..
ze začátku to byla ohromná úleva, že mě nic nebolí a Julie po kojení neřve..ale pak jsem všude začala číst, že se pro kojení musí udělat všechno- laktační poradkyně, homeopatika,…začla jsem si to vyčítat, že Julii nedávám to nejlepší a každej se mě pořád ptal, proč nekojím a tak..po třech týdnech jsem to zkusila, prsa se zahojila, já byla psychicky v pohodě, mlíko pořád bylo, odsávala jsem..ale Julie se nepřisála, sotva viděla prso, začala řvát…a tím skončilo moje kojení..
ps. pardón za román :wink:

v poho,zadny roman to neni:-))

ja si v tehu rikala,ze kojeni nic moc,je to divny atd. A do porodky jsem jela s tim,ze to zkusim a uvidim. Mela jsem planovaneho cisare,takze mliko nebylo,adam mel zasobu,jak byl velky,tak se tri dny vubec nechtel prista,zhubl pul kila,u me se stridaly sestricky,strkaly mu moji bradavku do piusy a nic,ja jsem to skoro pokazdy obrecela,ze jsem nemozna,jedna mi rikala,ze za 30 let nevidela dite,ktere by tak odmitala prso(uz nalite mlikem) a najednou se to zlomila a adamek vypil 120ml a kojila jsem.. pozdeji i po dvou hodinach,chutnalo mu,kojila jsem vsude. bylo to hezky,jak se vzdycky usmal:-)) az posledni mesic to byl boj,jednu bradavku mi rozkousal uplne.. a dneska se odstavil sam,broucek..

teda,tys to taky nemela lehke! vis,co me trochu vadi? takove ty reci typu-nekojis,nejsi dobra matka,ta hrozna masaz uz v porodnici,laktacni liga,atd. ja byla rada,ze kojila,ale kdyby to neslo,tak se nezblaznim.

hlavne,ze mimi ma plny zaludek,ne:-))

p.s. ja taky mela roman:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
14.10.11 20:07
Dita01 píše:
Juli, kojím - ráno, večer a někdy přes den,ale to spíš jen po spaní během dne moc nechce. Taky si říkám jak to zvládnu, to odstavění, zatím je to príma :wink:

tak to to mas jako ja poslednich 14 dni,taky jsem kojila rano a vecer,ale dneska si proste sam rekl,ze uz ne a ono uz ani neni mliko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
14.10.11 20:26

jo a Juli, hrozně rádi se někdy přidáme :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat