Poradna duly
Jana Čurdová
sterezie píše:grepik píše:ahoj![]()
![]()
dneska nám dovezli uhlí, já vykramařila skříně a zjistila, že nutně potřebuju další skladové prostory
![]()
![]()
![]()
Copak jste dneska dělali?
my se vydali na cvičení, které se nekonalo a nejpříjemnější kavárna v Berouně byla plná
tak jsme se s Julií vydali do Prahy, navštívily kamarádky z práce (přičemž se jedna snažila Julii narvat maršmelouna, myslela jsem, že jí nakopnu
)..a pak se sešly s mužem, naobědvali jsme se a pořešili problematiku druhého dítěte
pak jsme se vydali domů, kde jsme objevili zdevastovaný byt naší milovanou Jájou
planujete druhe? my byli konecne v lefiku,v ut to nevyslo,dam par fotek.. je to tam dobry,jen pristup do horni herny je pro batolata trochu problematicky,ale ve dvou je to v pohode:-))
procpak nebylo cviceni? ![]()
tak kbyby se nekomu z vas chtelo,muzem se domluvit:-) kafe tam maji dobre:-) jo a jeste adam v houpacce:-)
tak se prave definitivne adam odstavil.. poslednich 14dni ztracim mleko,davam UM,ale aspon vecer si jeste z prsa dal,ale dnes ne.. uz tam taky nic neni. kojila jsem devet mesicu. na jednu stranu jsem celkem rada,ze budu moct obcas nekam vecer jit,ale na druhou stranu je mi z toho nejak smutno.. ![]()
co vy,kojite,nebo ne? a jak jste to prozivaly,prestat kojit?
Juli, nic si z tho nedělej, to je dlouhá doba ![]()
já kojila měsíc…v porodnici jsem dlouho neměla mléko, pak se to rozjelo, ale malá se neuměla přisávat, pořád se odtrhávala, v leže nám kojit nešlo, v sedě taky ne kvůli šití, pak to bylo chvilku v pohodě, ale pak mi ty prsa tak dokousala, že jsem u kojení brečela, celou čtvrthodinu co sála, každý dvě hodiny, celý dny…byla jsem dost psychicky na dně a myslím, že jsem měla solidní poporodní depresi, kdoví, zda by se to nerozjelo v laktačku..už vím, že jestli to u druhýho bude stejně, přestanu kojit hned..ale zkusit to chci..
ze začátku to byla ohromná úleva, že mě nic nebolí a Julie po kojení neřve..ale pak jsem všude začala číst, že se pro kojení musí udělat všechno- laktační poradkyně, homeopatika,…začla jsem si to vyčítat, že Julii nedávám to nejlepší a každej se mě pořád ptal, proč nekojím a tak..po třech týdnech jsem to zkusila, prsa se zahojila, já byla psychicky v pohodě, mlíko pořád bylo, odsávala jsem..ale Julie se nepřisála, sotva viděla prso, začala řvát…a tím skončilo moje kojení..
ps. pardón za román ![]()
Juli, kojím - ráno, večer a někdy přes den,ale to spíš jen po spaní během dne moc nechce. Taky si říkám jak to zvládnu, to odstavění, zatím je to príma ![]()
Sterezi já měla podobné psycho,ale ustála jsme to a „flaškuL nedala, bradavky bolely - ale cca po týdnu to přešlo, hodně jsem nosila“kozy" ven
aby oschly a to pomohlo ! neboj u dalšího bude líp
Dita01 píše:
Sterezi já měla podobné psycho,ale ustála jsme to a „flaškuL nedala, bradavky bolely - ale cca po týdnu to přešlo, hodně jsem nosila“kozy" venaby oschly a to pomohlo ! neboj u dalšího bude líp
sterezie píše:
Juli, nic si z tho nedělej, to je dlouhá doba
já kojila měsíc…v porodnici jsem dlouho neměla mléko, pak se to rozjelo, ale malá se neuměla přisávat, pořád se odtrhávala, v leže nám kojit nešlo, v sedě taky ne kvůli šití, pak to bylo chvilku v pohodě, ale pak mi ty prsa tak dokousala, že jsem u kojení brečela, celou čtvrthodinu co sála, každý dvě hodiny, celý dny…byla jsem dost psychicky na dně a myslím, že jsem měla solidní poporodní depresi, kdoví, zda by se to nerozjelo v laktačku..už vím, že jestli to u druhýho bude stejně, přestanu kojit hned..ale zkusit to chci..
ze začátku to byla ohromná úleva, že mě nic nebolí a Julie po kojení neřve..ale pak jsem všude začala číst, že se pro kojení musí udělat všechno- laktační poradkyně, homeopatika,…začla jsem si to vyčítat, že Julii nedávám to nejlepší a každej se mě pořád ptal, proč nekojím a tak..po třech týdnech jsem to zkusila, prsa se zahojila, já byla psychicky v pohodě, mlíko pořád bylo, odsávala jsem..ale Julie se nepřisála, sotva viděla prso, začala řvát…a tím skončilo moje kojení..
ps. pardón za román
v poho,zadny roman to neni:-))
ja si v tehu rikala,ze kojeni nic moc,je to divny atd. A do porodky jsem jela s tim,ze to zkusim a uvidim. Mela jsem planovaneho cisare,takze mliko nebylo,adam mel zasobu,jak byl velky,tak se tri dny vubec nechtel prista,zhubl pul kila,u me se stridaly sestricky,strkaly mu moji bradavku do piusy a nic,ja jsem to skoro pokazdy obrecela,ze jsem nemozna,jedna mi rikala,ze za 30 let nevidela dite,ktere by tak odmitala prso(uz nalite mlikem) a najednou se to zlomila a adamek vypil 120ml a kojila jsem.. pozdeji i po dvou hodinach,chutnalo mu,kojila jsem vsude. bylo to hezky,jak se vzdycky usmal:-)) az posledni mesic to byl boj,jednu bradavku mi rozkousal uplne.. a dneska se odstavil sam,broucek..
teda,tys to taky nemela lehke! vis,co me trochu vadi? takove ty reci typu-nekojis,nejsi dobra matka,ta hrozna masaz uz v porodnici,laktacni liga,atd. ja byla rada,ze kojila,ale kdyby to neslo,tak se nezblaznim.
hlavne,ze mimi ma plny zaludek,ne:-))
p.s. ja taky mela roman:-))
Dita01 píše:
Juli, kojím - ráno, večer a někdy přes den,ale to spíš jen po spaní během dne moc nechce. Taky si říkám jak to zvládnu, to odstavění, zatím je to príma
tak to to mas jako ja poslednich 14 dni,taky jsem kojila rano a vecer,ale dneska si proste sam rekl,ze uz ne a ono uz ani neni mliko..
ahoj
my se vydali na cvičení, které se nekonalo a nejpříjemnější kavárna v Berouně byla plná
tak jsme se s Julií vydali do Prahy, navštívily kamarádky z práce (přičemž se jedna snažila Julii narvat maršmelouna, myslela jsem, že jí nakopnu
)..a pak se sešly s mužem, naobědvali jsme se a pořešili problematiku druhého dítěte
pak jsme se vydali domů, kde jsme objevili zdevastovaný byt naší milovanou Jájou