Poradna duly
Jana Čurdová
tak na to ja mam trochu uchylku,vyplnuju knizecku a album,mesic po mesici,s oznacenim mesice atd
![]()
no o fotu ani nemluvím raději, ale zase jim dělám fotoknihy ![]()
Holky, před chvíli jsem vyhrála kosmetický balíček z DM
. Mám radost
. Hned je ten zamračený den hezčí
.
Grepiku, tak jsem se byla podívat v Globusu na ty čmeldy a paráda
. Krásně hrajou:-) Měli tam i Míšu Kuličku (tan je taky rozkošny) a Pučmelouna. V „provozu“ byl ale jen bloňdatý čmelda. Všichni ostatní měli vybité baterky. Tak to vypadá, když jim naždý zvědavec mašká tlapky
.
Doufám, že až si čmeldu objednám z netu, tak nebude moc vybitý ![]()
janicce píše:
Holky, před chvíli jsem vyhrála kosmetický balíček z DM. Mám radost
.
jee,tak to ti gratuluju
![]()
a jak se ti to povedlo?
x-juliet píše:janicce píše:jee,tak to ti gratuluju
.
![]()
a jak se ti to povedlo?
na facebooku měli vyhlášenou bleskovou soutěž - prvních 40 správných odpovědí vyhrávalo. A já jsem si zrovna tou dobou psala na FB s kámoškou, takže jsem ten příspěvek nepromeškala (jako obvykle). ![]()
janicce píše:
.
gratuluji
![]()
tak z netu snad to bude ok ![]()
tak venku je fakt osklivo…
napadlo me,ze zitra vyrazim do detskeho centra,je na praze 7,tak kdyby se chtel nekdo pridat www.lefik.cz
x-juliet píše:
tak venku je fakt osklivo…napadlo me,ze zitra vyrazim do detskeho centra,je na praze 7,tak kdyby se chtel nekdo pridat www.lefik.cz
zítra se nám to zrovna moc nehodí, ale příště se rádi přidáme ![]()
Už jste tam, Juli, byli? Vyhrajou si tam i tak malí prckové, jakou jsou ti naši? ![]()
janicce píše:
Už jste tam, Juli, byli? Vyhrajou si tam i tak malí prckové, jakou jsou ti naši?
jj,byla jsem tam cca v 5 mesicich a to jen lezel a dival se. je tam kojenecka houpacka a hlavne,co si pamatuju,tak horni patro je koberec,kde se da plazit,lezt,je tam i bazen s mickama… tak uvidim,ale myslim,ze by se mu tam libit mohlo,lepsi nez byt porad doma ![]()
x-juliet píše:janicce píše:jj,byla jsem tam cca v 5 mesicich a to jen lezel a dival se. je tam kojenecka houpacka a hlavne,co si pamatuju,tak horni patro je koberec,kde se da plazit,lezt,je tam i bazen s mickama… tak uvidim,ale myslim,ze by se mu tam libit mohlo,lepsi nez byt porad doma
Už jste tam, Juli, byli? Vyhrajou si tam i tak malí prckové, jakou jsou ti naši?
Dívala jsem se na ty webovky a je to moc pěkná herna:-)
Tak až půjdete příště, tak se přidáme
.
janicce píše:x-juliet píše:Dívala jsem se na ty webovky a je to moc pěkná herna:-)janicce píše:jj,byla jsem tam cca v 5 mesicich a to jen lezel a dival se. je tam kojenecka houpacka a hlavne,co si pamatuju,tak horni patro je koberec,kde se da plazit,lezt,je tam i bazen s mickama… tak uvidim,ale myslim,ze by se mu tam libit mohlo,lepsi nez byt porad doma
Tak až půjdete příště, tak se přidáme.
oki,tak se pak nejak domluvime ![]()
tak kdyby jste v Lefíku potkaly dvojčátka asi dva tři páry že pozdravuju
![]()