Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko
![]()
Zítra bychom s vámi do toho Lefíku snad už mohly vyrazit (sice zůstane pesan sám doma
) ale to snad přežije ona i já
Pátíka už rýma zdárně opouští, včera šel spinkat bez bublání v nosíku.Tak uvidíme přes den a dnešní noc a zítra bychom se kdyžtak přidali.
No dnes má být odpoledne krásně, prý až 17 stupňů ![]()
S Patrikem gratulujeme ke 3/4 ročkům vašich štěstíček…my měli 9m před 3 dny ![]()
Chelsi píše:
Dobré ránko![]()
Zítra bychom s vámi do toho Lefíku snad už mohly vyrazit (sice zůstane pesan sám doma) ale to snad přežije ona i já
Pátíka už rýma zdárně opouští, včera šel spinkat bez bublání v nosíku.Tak uvidíme přes den a dnešní noc a zítra bychom se kdyžtak přidali.
No dnes má být odpoledne krásně, prý až 17 stupňů
S Patrikem gratulujeme ke 3/4 ročkům vašich štěstíček…my měli 9m před 3 dny
adam vcera vecer zacal bublat a trochu mu tece z nosu,tak s tim zitrkem nevim..
Ta rýma se nám tady docela rozmáhá
.
My jsme s ní bojovali 14 dní. Už je ale naštěstí pryč..
x-juliet píše:Chelsi píše:adam vcera vecer zacal bublat a trochu mu tece z nosu,tak s tim zitrkem nevim..
Dobré ránko![]()
Zítra bychom s vámi do toho Lefíku snad už mohly vyrazit (sice zůstane pesan sám doma) ale to snad přežije ona i já
x-juliet píše:Chelsi píše:adam vcera vecer zacal bublat a trochu mu tece z nosu,tak s tim zitrkem nevim..
Dobré ránko![]()
To jsou radosti, vid?
Podle toho co jsem ted malému vysála z nosu, tak jsem se poněkud radovala předčasně ![]()
janicce píše:
Ta rýma se nám tady docela rozmáhá.
Chelsi píše:janicce píše:
Janicce 14 dní? tý jo, malej jí má cca týden a já jsem už ted z něj na mrtviciDnes miláček vstával prdelkou napřed, páč je od rána děsně protivný
![]()
Tak nevím, zítra s tím Lefíkem, nerada, aby Pátík na někoho prsknul a prckové to zase odnesly s rýmou…
nj, 14 dní.. Celých 14 dní jsme odsávali
.
Chelsi píše:janicce píše:
Janicce 14 dní? tý jo, malej jí má cca týden a já jsem už ted z něj na mrtviciDnes miláček vstával prdelkou napřed, páč je od rána děsně protivný
![]()
Tak nevím, zítra s tím Lefíkem, nerada, aby Pátík na někoho prsknul a prckové to zase odnesly s rýmou…
my vas taky nechcem nakazit
,navis je dnes taak protivny. chudinka malinky ![]()
chudáci
tak u nás zatím zdrávo
a dokonce hlásím, že dnešní noc proběhla s jedním vzbuzením ![]()
sterezie píše:
chudácitak u nás zatím zdrávo
a dokonce hlásím, že dnešní noc proběhla s jedním vzbuzením
Za chvilku budete bucat celou noc
![]()
janicce píše:sterezie píše:Za chvilku budete bucat celou noc
chudácitak u nás zatím zdrávo
a dokonce hlásím, že dnešní noc proběhla s jedním vzbuzením
![]()
takový naděje si nedělám
ale kdyby to jedno buzení, byla bych neskonale šťastná (a možná i odpočatá
)
tak holky, napište večer, jak jste na tom zítra, případně bychom mohly v ten pátek, ráno jedeme do berouna na cvičení a z berouna nám krásně jede vlak do prahy ![]()
My se v pátek chystáme na plavčo.. Kdyžtak se přidáme jindy.
adam ted dve hodky spinkal,probudil se a je mu fajn,kasel uz nema a z nosu mu taky netece.. ![]()
uvidim vecer,ale myslim,ze je mu dobre ![]()
x-juliet píše:
adam ted dve hodky spinkal,probudil se a je mu fajn,kasel uz nema a z nosu mu taky netece..
uvidim vecer,ale myslim,ze je mu dobre
Tak to je dobře…trošičku tiše závidím
Pátík ted vypadá taky celkem dobře, uvidím co do večera, ale stejně to vidím tak, že se k vám přidáme jindy, projistotu ![]()
Venku je kráááásně, tak šel, ten náš malý protivka, spinkat na balkón ![]()