Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
18.10.11 07:23

Dobré ráno ááátady se bude srazíkoat se máte, užijte si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
18.10.11 07:49

Dobré ránko :mavam: :kytka:
Zítra bychom s vámi do toho Lefíku snad už mohly vyrazit (sice zůstane pesan sám doma :roll: ) ale to snad přežije ona i já :lol: Pátíka už rýma zdárně opouští, včera šel spinkat bez bublání v nosíku.Tak uvidíme přes den a dnešní noc a zítra bychom se kdyžtak přidali.
No dnes má být odpoledne krásně, prý až 17 stupňů :pankac:
S Patrikem gratulujeme ke 3/4 ročkům vašich štěstíček…my měli 9m před 3 dny :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
18.10.11 08:20
Chelsi píše:
Zítra bychom s vámi do toho Lefíku snad už mohly vyrazit (sice zůstane pesan sám doma :roll: ) ale to snad přežije ona i já :lol: Pátíka už rýma zdárně opouští, včera šel spinkat bez bublání v nosíku.Tak uvidíme přes den a dnešní noc a zítra bychom se kdyžtak přidali.
S Patrikem gratulujeme ke 3/4 ročkům vašich štěstíček…my měli 9m před 3 dny :huban:

adam vcera vecer zacal bublat a trochu mu tece z nosu,tak s tim zitrkem nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
18.10.11 08:23

Ta rýma se nám tady docela rozmáhá :pocitac: .
My jsme s ní bojovali 14 dní. Už je ale naštěstí pryč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
18.10.11 08:26
x-juliet píše:
Chelsi píše:
S Patrikem gratulujeme ke 3/4 ročkům vašich štěstíček…my měli 9m před 3 dny :huban:
x-juliet píše:
Chelsi píše:

To jsou radosti, vid? :roll: Podle toho co jsem ted malému vysála z nosu, tak jsem se poněkud radovala předčasně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
18.10.11 08:32
janicce píše:
My jsme s ní bojovali 14 dní. Už je ale naštěstí pryč..
:mavam:
Janicce 14 dní? tý jo, malej jí má cca týden a já jsem už ted z něj na mrtvici :jazyk: Dnes miláček vstával prdelkou napřed, páč je od rána děsně protivný :-? :wink:
Tak nevím, zítra s tím Lefíkem :nevim: , nerada, aby Pátík na někoho prsknul a prckové to zase odnesly s rýmou…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
18.10.11 08:36
Chelsi píše:
janicce píše:
Janicce 14 dní? tý jo, malej jí má cca týden a já jsem už ted z něj na mrtvici :jazyk: Dnes miláček vstával prdelkou napřed, páč je od rána děsně protivný :-? :wink:
Tak nevím, zítra s tím Lefíkem :nevim: , nerada, aby Pátík na někoho prsknul a prckové to zase odnesly s rýmou…

nj, 14 dní.. Celých 14 dní jsme odsávali :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
18.10.11 08:53
Chelsi píše:
janicce píše:

my vas taky nechcem nakazit :nevim: ,navis je dnes taak protivny. chudinka malinky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
18.10.11 11:03

chudáci :hug: tak u nás zatím zdrávo :think: a dokonce hlásím, že dnešní noc proběhla s jedním vzbuzením :dance:

• Citovat
  • Upravit
1430
18.10.11 11:28
sterezie píše:
chudáci :hug: tak u nás zatím zdrávo :think: a dokonce hlásím, že dnešní noc proběhla s jedním vzbuzením :dance:

Za chvilku budete bucat celou noc :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
18.10.11 13:26
janicce píše:
sterezie píše:
chudáci :hug: tak u nás zatím zdrávo :think: a dokonce hlásím, že dnešní noc proběhla s jedním vzbuzením :dance:
Za chvilku budete bucat celou noc :palec: :dance:

takový naděje si nedělám :-P ale kdyby to jedno buzení, byla bych neskonale šťastná (a možná i odpočatá :mrgreen: )
tak holky, napište večer, jak jste na tom zítra, případně bychom mohly v ten pátek, ráno jedeme do berouna na cvičení a z berouna nám krásně jede vlak do prahy :wink:

• Citovat
  • Upravit
1430
18.10.11 13:31

My se v pátek chystáme na plavčo.. Kdyžtak se přidáme jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
18.10.11 14:29

adam ted dve hodky spinkal,probudil se a je mu fajn,kasel uz nema a z nosu mu taky netece.. :palec:
uvidim vecer,ale myslim,ze je mu dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
18.10.11 14:35
x-juliet píše:
adam ted dve hodky spinkal,probudil se a je mu fajn,kasel uz nema a z nosu mu taky netece.. :palec:
uvidim vecer,ale myslim,ze je mu dobre :-)

Tak to je dobře…trošičku tiše závidím :oops: :wink: Pátík ted vypadá taky celkem dobře, uvidím co do večera, ale stejně to vidím tak, že se k vám přidáme jindy, projistotu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
18.10.11 14:39

Venku je kráááásně, tak šel, ten náš malý protivka, spinkat na balkón :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie