Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
5.10.11 13:57

Grepiku, slyšela jsi ty medvídky hrát? Moc se mi líbí, ale bojím se, aby to nebyl nějaký nepříjemný zvuk ala made in china :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.10.11 14:26

Slyšela jednoho, ale to byla M. malá a moc si to nepamatuju, holky co ho mají tak říkaj že super, já si je ještě poslechnu v obchodě a pak objednám, ty jedniný ještě nemám a pískoviště, páč se nemůžu rozhodnout které :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
5.10.11 21:32

Tak jsem dnes koupila pěkné capáčky na zimu a svetřík s tučňákama:)) A máma si koupila větrník :pankac:
Byla jsem se podívat v hračkárně na ten divotvorný hrnec co hraje a byl docela zajímavý :dance:
Chtěla jsem omrknout i ty pučmelouny, co chce koupit i grepik, ale ty jsem tam nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.10.11 07:07
:mavam: :mavam: :mavam:

Já je viděla v Globusu nikdy mě nenapadlo je zkusit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já objednala včera chlupatice pro holky od Amálky, ale měli je aj loni a byly super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
6.10.11 07:47

Dobre rano. Tak dneska poprve bez adamka,mam skoleni z prace,hlida mama. Bude mi chybet,muj rekord bez nej byly tri hodiny a ted skoro cely den. Mejte hezky den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
6.10.11 07:55
grepik píše: :mavam: :mavam: :mavam:Já je viděla v Globusu nikdy mě nenapadlo je zkusit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já objednala včera chlupatice pro holky od Amálky, ale měli je aj loni a byly super :mrgreen:

Co je v Globusu? Ti čmeldové?
Ještě mám v C&A vyhlídnutou miminkáčskou ušanku, ale zrovna k ní neměli rukavičky:( Tak to vypadá, že kvůli rukavicím budu muset oběhnout pulku prahy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
6.10.11 07:57
x-juliet píše:
Dobre rano. Tak dneska poprve bez adamka,mam skoleni z prace,hlida mama. Bude mi chybet,muj rekord bez nej byly tri hodiny a ted skoro cely den. Mejte hezky den :-)

Ty už pracuješ?
Já teda bez malého ještě nebyla. Když teda nepočítám nákupy - to hlídá manžel. Ale babičky už loudí, abych jim dala Štěpána na hlídání :roll: .
Taky měj hezký den! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.10.11 08:03
x-juliet píše:
Dobre rano. Tak dneska poprve bez adamka,mam skoleni z prace,hlida mama. Bude mi chybet,muj rekord bez nej byly tri hodiny a ted skoro cely den. Mejte hezky den :-)
také hezký den.
janicce píše:
grepik píše: :mavam: :mavam: :mavam:Já je viděla v Globusu nikdy mě nenapadlo je zkusit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já objednala včera chlupatice pro holky od Amálky, ale měli je aj loni a byly super :mrgreen:
Co je v Globusu? Ti čmeldové?
Ještě mám v C&A vyhlídnutou miminkáčskou ušanku, ale zrovna k ní neměli rukavičky:( Tak to vypadá, že kvůli rukavicím budu muset oběhnout pulku prahy :zed:

jj ty čmeldy tam měli.

Jdu přebalit oblíknout a udělat si snídani, holky se ten najedly tak si půjdou hrát a řekla bych, že pak asi vytuhnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
6.10.11 08:06

Já už snídám a malý to před chvílí zalomil :-D
Až se prospinká, tak pojedem na cvičení.
A odpo možná pojedu omrknout do Globusu ty pučmelouny 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.10.11 08:38

Kámoška mi napsala o čmeldech…Hrají Bílá, bílá, bílá a Do pěti. Bylo to nazpívaný tak jak ve večerníčku. Bylo tomu hezky rozumět. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
6.10.11 08:41
grepik píše:
Kámoška mi napsala o čmeldech…Hrají Bílá, bílá, bílá a Do pěti. Bylo to nazpívaný tak jak ve večerníčku. Bylo tomu hezky rozumět. :wink:
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.10.11 09:04

Tak jsem objednala medvídky, teď je jenom vyzvednout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
6.10.11 09:29
grepik píše:

Taky je koupím. Teda jen jednoho - asi toho blonďáčka.. Je to moc milá hračka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.10.11 09:33
janicce píše:
grepik píše:
Taky je koupím. Teda jen jednoho - asi toho blonďáčka.. Je to moc milá hračka :hug:
:mrgreen: :palec: no já dva že :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
6.10.11 15:07
janicce píše:
x-juliet píše:
Ty už pracuješ?
Já teda bez malého ještě nebyla. Když teda nepočítám nákupy - to hlídá manžel. Ale babičky už loudí, abych jim dala Štěpána na hlídání :roll: .
Taky měj hezký den! :mavam:

pred mesicem jsem dostala nabidku,abych delala predsedkyni prest.komise(mam prava).. je to jen na dve odpoledne v mesici,kdy maleho bude hlidat mama nebo manzel. a dneska bylo skoleni o prest.rizeni,bylo to zajimavy :palec: ,maly mi mooc chybel :srdce: :srdce: ,ale zase jsem chvili myslela na neco jineho a o to vic se na nej tesim. jinak pracovat kazdy den bych nemohla(tim samo neodsuzuju pracujici maminky),ale takhle dvakrat do mesice je maximum :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí