Poradna duly
Jana Čurdová
Grepiku, slyšela jsi ty medvídky hrát? Moc se mi líbí, ale bojím se, aby to nebyl nějaký nepříjemný zvuk ala made in china ![]()
Slyšela jednoho, ale to byla M. malá a moc si to nepamatuju, holky co ho mají tak říkaj že super, já si je ještě poslechnu v obchodě a pak objednám, ty jedniný ještě nemám a pískoviště, páč se nemůžu rozhodnout které
![]()
Tak jsem dnes koupila pěkné capáčky na zimu a svetřík s tučňákama:)) A máma si koupila větrník ![]()
Byla jsem se podívat v hračkárně na ten divotvorný hrnec co hraje a byl docela zajímavý ![]()
Chtěla jsem omrknout i ty pučmelouny, co chce koupit i grepik, ale ty jsem tam nenašla ![]()
Já je viděla v Globusu nikdy mě nenapadlo je zkusit
Já objednala včera chlupatice pro holky od Amálky, ale měli je aj loni a byly super ![]()
Dobre rano. Tak dneska poprve bez adamka,mam skoleni z prace,hlida mama. Bude mi chybet,muj rekord bez nej byly tri hodiny a ted skoro cely den. Mejte hezky den ![]()
grepik píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Já objednala včera chlupatice pro holky od Amálky, ale měli je aj loni a byly super
Co je v Globusu? Ti čmeldové?
Ještě mám v C&A vyhlídnutou miminkáčskou ušanku, ale zrovna k ní neměli rukavičky:( Tak to vypadá, že kvůli rukavicím budu muset oběhnout pulku prahy ![]()
x-juliet píše:
Dobre rano. Tak dneska poprve bez adamka,mam skoleni z prace,hlida mama. Bude mi chybet,muj rekord bez nej byly tri hodiny a ted skoro cely den. Mejte hezky den
Ty už pracuješ?
Já teda bez malého ještě nebyla. Když teda nepočítám nákupy - to hlídá manžel. Ale babičky už loudí, abych jim dala Štěpána na hlídání
.
Taky měj hezký den! ![]()
x-juliet píše:také hezký den.
Dobre rano. Tak dneska poprve bez adamka,mam skoleni z prace,hlida mama. Bude mi chybet,muj rekord bez nej byly tri hodiny a ted skoro cely den. Mejte hezky den
janicce píše:grepik píše:Co je v Globusu? Ti čmeldové?![]()
![]()
![]()
![]()
Já objednala včera chlupatice pro holky od Amálky, ale měli je aj loni a byly super
Ještě mám v C&A vyhlídnutou miminkáčskou ušanku, ale zrovna k ní neměli rukavičky:( Tak to vypadá, že kvůli rukavicím budu muset oběhnout pulku prahy
jj ty čmeldy tam měli.
Jdu přebalit oblíknout a udělat si snídani, holky se ten najedly tak si půjdou hrát a řekla bych, že pak asi vytuhnou ![]()
Já už snídám a malý to před chvílí zalomil ![]()
Až se prospinká, tak pojedem na cvičení.
A odpo možná pojedu omrknout do Globusu ty pučmelouny ![]()
Kámoška mi napsala o čmeldech…Hrají Bílá, bílá, bílá a Do pěti. Bylo to nazpívaný tak jak ve večerníčku. Bylo tomu hezky rozumět. ![]()
grepik píše:
Kámoška mi napsala o čmeldech…Hrají Bílá, bílá, bílá a Do pěti. Bylo to nazpívaný tak jak ve večerníčku. Bylo tomu hezky rozumět.
grepik píše:
Tak jsem objednala medvídky, teď je jenom vyzvednout
Taky je koupím. Teda jen jednoho - asi toho blonďáčka.. Je to moc milá hračka ![]()
janicce píše:grepik píše:Taky je koupím. Teda jen jednoho - asi toho blonďáčka.. Je to moc milá hračka
Tak jsem objednala medvídky, teď je jenom vyzvednout
janicce píše:x-juliet píše:Ty už pracuješ?
Já teda bez malého ještě nebyla. Když teda nepočítám nákupy - to hlídá manžel. Ale babičky už loudí, abych jim dala Štěpána na hlídání.
Taky měj hezký den!
pred mesicem jsem dostala nabidku,abych delala predsedkyni prest.komise(mam prava).. je to jen na dve odpoledne v mesici,kdy maleho bude hlidat mama nebo manzel. a dneska bylo skoleni o prest.rizeni,bylo to zajimavy
,maly mi mooc chybel
,ale zase jsem chvili myslela na neco jineho a o to vic se na nej tesim. jinak pracovat kazdy den bych nemohla(tim samo neodsuzuju pracujici maminky),ale takhle dvakrat do mesice je maximum ![]()