Nalezení // v říjnu 2011

smurfka
5.10.11 13:42

nalezení // v říjnu 2011

Ahoj lidičky.
Taky jste našli // v říjnu? pojdte si popovídat o čemkoliv a předat rady a zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1392
5.10.11 14:07

Tak zatím ještě ne,ale doufám, že za týden je najdu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.10.11 14:12

já zrovna včera..tak jsem ještě čerstvá , nevěřící.. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1392
5.10.11 14:20

A dělala jsi test před termínem MS nebo až po zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.10.11 14:21
Danny841 píše:
A dělala jsi test před termínem MS nebo až po zpoždění?

ještě před..teda 27DC a objevilo se mi 2-3tt ( měla jsem ten digi ClearBlue )

• Citovat
  • Upravit
1392
5.10.11 17:33

Jak tak sleduju tak snad nikdo v říjnu ještě dvě čárky nenašel :mrgreen: Asi je ještě brzo nebo co já teda taky ještě nevím,ale kdyby to náhodou vyšlo tak se ozvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.10.11 17:36
Danny841 píše:
Jak tak sleduju tak snad nikdo v říjnu ještě dvě čárky nenašel :mrgreen: Asi je ještě brzo nebo co já teda taky ještě nevím,ale kdyby to náhodou vyšlo tak se ozvu :lol:

je mi to jasné..ale snad tady holky během měsíce budou přibývat.
Přeji stěstíčko při testení.. :huban:

• Citovat
  • Upravit
122
5.10.11 18:03

Ahoj holky, já jsem měla // 29.9., přesto bych se ráda přidala :lol: Dnes jsem na ultrazvuku viděla poprvé kroužek 5mm. A za týden zas kontrolaa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.10.11 18:06
Hanulin píše:
Ahoj holky, já jsem měla // 29.9., přesto bych se ráda přidala :lol: Dnes jsem na ultrazvuku viděla poprvé kroužek 5mm. A za týden zas kontrolaa…

Ahoj..a v jakém týdnu si šla k doktorovi poprvé? mě ukázal test 2-3, takže budu tak ve 4tt..

• Citovat
  • Upravit
122
5.10.11 18:18

Když já jsem lajdák a nevím kdy byla přesně poslední MS, těhotenství mě trochu překvapilo :lol: Ale myslím že 27.8. Po pozitivním testu jsem volala hned Mudr. kdy mám přijít a sestrička mi řekla hned, tak jsem šla hned toho 30. Na ultrazvuku nebylo nic vidět, ale aspon mi vzali krev a za dvě hodiny jsem věděla, že mám HCG 764. Tak byl víkend aspoň trochu klidnější (jestli to teda jde :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.10.11 18:22
Hanulin píše:
Když já jsem lajdák a nevím kdy byla přesně poslední MS, těhotenství mě trochu překvapilo :lol: Ale myslím že 27.8. Po pozitivním testu jsem volala hned Mudr. kdy mám přijít a sestrička mi řekla hned, tak jsem šla hned toho 30. Na ultrazvuku nebylo nic vidět, ale aspon mi vzali krev a za dvě hodiny jsem věděla, že mám HCG 764. Tak byl víkend aspoň trochu klidnější (jestli to teda jde :-D )

aha..no já měla poslední ms 8.9..tak nevím kdy zavolat na gyndu..chtěla bych aby už slo neco videt..ale zase kbyby mi to potrdili alespon z krve tak bych byla taky klidnější.. :think:

• Citovat
  • Upravit
122
5.10.11 18:22

A jsem ráda, že jsem šla hned a že má doktorka to bere takto pečlivě a zajímá se o mě i tak brzo. Jak některý holky píšou, že jdou až v 8tt a podobně, to musí být síla to čekání. :roll: Takhle člověk aspoň trochu ví, co se děje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.10.11 18:24
Hanulin píše:
A jsem ráda, že jsem šla hned a že má doktorka to bere takto pečlivě a zajímá se o mě i tak brzo. Jak některý holky píšou, že jdou až v 8tt a podobně, to musí být síla to čekání. :roll: Takhle člověk aspoň trochu ví, co se děje :palec:

to je fakt..já bych do 8 tt taky nevydržela..myslela jsem tak v šestém..uvidíme, asi tam příští týden zavolam at si mě objednají jak budou chtít oni sami..

• Citovat
  • Upravit
122
5.10.11 18:25

Tak za zavolání nic nedáš, nebo když tam přijdeš přímo taky ne. Jinak tu holky píšou, že si HCG nechávjí měřit v laboratoři jako samoplátci, aby viděly jak jim roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
5.10.11 18:27

Smurfka: A ty čekáš první jako já? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie