Poradna duly
Jana Čurdová
Danny841 píše:
A dělala jsi test před termínem MS nebo až po zpoždění?
ještě před..teda 27DC a objevilo se mi 2-3tt ( měla jsem ten digi ClearBlue )
Jak tak sleduju tak snad nikdo v říjnu ještě dvě čárky nenašel
Asi je ještě brzo nebo co já teda taky ještě nevím,ale kdyby to náhodou vyšlo tak se ozvu ![]()
Danny841 píše:
Jak tak sleduju tak snad nikdo v říjnu ještě dvě čárky nenašelAsi je ještě brzo nebo co já teda taky ještě nevím,ale kdyby to náhodou vyšlo tak se ozvu
je mi to jasné..ale snad tady holky během měsíce budou přibývat.
Přeji stěstíčko při testení.. ![]()
Ahoj holky, já jsem měla // 29.9., přesto bych se ráda přidala
Dnes jsem na ultrazvuku viděla poprvé kroužek 5mm. A za týden zas kontrolaa…
Hanulin píše:
Ahoj holky, já jsem měla // 29.9., přesto bych se ráda přidalaDnes jsem na ultrazvuku viděla poprvé kroužek 5mm. A za týden zas kontrolaa…
Ahoj..a v jakém týdnu si šla k doktorovi poprvé? mě ukázal test 2-3, takže budu tak ve 4tt..
Když já jsem lajdák a nevím kdy byla přesně poslední MS, těhotenství mě trochu překvapilo
Ale myslím že 27.8. Po pozitivním testu jsem volala hned Mudr. kdy mám přijít a sestrička mi řekla hned, tak jsem šla hned toho 30. Na ultrazvuku nebylo nic vidět, ale aspon mi vzali krev a za dvě hodiny jsem věděla, že mám HCG 764. Tak byl víkend aspoň trochu klidnější (jestli to teda jde
)
Hanulin píše:
Když já jsem lajdák a nevím kdy byla přesně poslední MS, těhotenství mě trochu překvapiloAle myslím že 27.8. Po pozitivním testu jsem volala hned Mudr. kdy mám přijít a sestrička mi řekla hned, tak jsem šla hned toho 30. Na ultrazvuku nebylo nic vidět, ale aspon mi vzali krev a za dvě hodiny jsem věděla, že mám HCG 764. Tak byl víkend aspoň trochu klidnější (jestli to teda jde
)
aha..no já měla poslední ms 8.9..tak nevím kdy zavolat na gyndu..chtěla bych aby už slo neco videt..ale zase kbyby mi to potrdili alespon z krve tak bych byla taky klidnější.. ![]()
A jsem ráda, že jsem šla hned a že má doktorka to bere takto pečlivě a zajímá se o mě i tak brzo. Jak některý holky píšou, že jdou až v 8tt a podobně, to musí být síla to čekání.
Takhle člověk aspoň trochu ví, co se děje ![]()
Hanulin píše:
A jsem ráda, že jsem šla hned a že má doktorka to bere takto pečlivě a zajímá se o mě i tak brzo. Jak některý holky píšou, že jdou až v 8tt a podobně, to musí být síla to čekání.Takhle člověk aspoň trochu ví, co se děje
to je fakt..já bych do 8 tt taky nevydržela..myslela jsem tak v šestém..uvidíme, asi tam příští týden zavolam at si mě objednají jak budou chtít oni sami..
Tak za zavolání nic nedáš, nebo když tam přijdeš přímo taky ne. Jinak tu holky píšou, že si HCG nechávjí měřit v laboratoři jako samoplátci, aby viděly jak jim roste.
Ahoj lidičky.
Taky jste našli // v říjnu? pojdte si popovídat o čemkoliv a předat rady a zkušenosti.