Nalezení // v říjnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
23.10.11 22:11

V utery jdu na ultrazvuk, tak doufam ze tam uvidim bouchat to nejkrasnejsi :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
24.10.11 15:25
kukajda píše:
V utery jdu na ultrazvuk, tak doufam ze tam uvidim bouchat to nejkrasnejsi :srdce: .

Já na utz až příští pondělí-31.10. Ach jo, utíká to tak pomalu. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.10.11 20:44

At pocitam jak pocitam, prijde mi to jeste brzo, takze :srdce: asi bude az priste. No uvidime co se mi zitra ukaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
24.10.11 21:10

Ahoj holky, můžu se přidat?
Předminulej pátek jsem byla na gyndě na prevenci, konec cyklu, tak jsem si zkusila jen tak test- a byl tam duch 8-o mudra mě potěšila, říkala, že sliznice odpovídá a že mám test v pondělí zopakovat a zavolat- už v neděli byla čárka krásná, tak sem se objednala, ale sestřička mi dala termín až za 3 týdny 7.11. První týden utekl jako voda, ale dnešek se mi hrozně táhne, že mám pocit, že ty další dva týdny snad nevydržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.10.11 14:47

Dneska jsem byla na prvnim ultrazvuku a jsem z pristupu doktorky docela nastvana. Posledni MS jsme mela na konci srpna,v zari se telo vyrovnavalo s koncem HA a MS neprisla. Mimisek se nam povedl na konci zari. Cili podle mych vypoctu jsem v 5. tydnu, coz potvrzuje i muj grafik bazalni teploty, kde je krasne videt pokes pri OVU i pri zahnizdeni. Jenze na mereni teploty doktorka jaksi neveri a ze si to vsechno zmeri ultrazvukem.Grafik ani nechtela videt, ze ji to nezajima. Samozrejme ultrazvuk ukazal obrazek odpovidajici 5. tydnu (Krasny gastralni vacek a zloutek). Tak zacala s tim, ze je to divny, ze tam nic jeste neni a kdo vi jak to dopadne, zda se tam vubec neco vyvine. Kdybych si cely rijen nemerila teplotu, tak bych asi odchazela pekne vystresovana ze je neco spatne :zed: Ja nastesti vim, ze je vse ok, stari odpovida vyvoji a mimisek se zabydlel tam kde mel. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
25.10.11 14:50
kukajda píše:
Dneska jsem byla na prvnim ultrazvuku a jsem z pristupu doktorky docela nastvana. Posledni MS jsme mela na konci srpna,v zari se telo vyrovnavalo s koncem HA a MS neprisla. Mimisek se nam povedl na konci zari. Cili podle mych vypoctu jsem v 5. tydnu, coz potvrzuje i muj grafik bazalni teploty, kde je krasne videt pokes pri OVU i pri zahnizdeni. Jenze na mereni teploty doktorka jaksi neveri a ze si to vsechno zmeri ultrazvukem.Grafik ani nechtela videt, ze ji to nezajima. Samozrejme ultrazvuk ukazal obrazek odpovidajici 5. tydnu (Krasny gastralni vacek a zloutek). Tak zacala s tim, ze je to divny, ze tam nic jeste neni a kdo vi jak to dopadne, zda se tam vubec neco vyvine. Kdybych si cely rijen nemerila teplotu, tak bych asi odchazela pekne vystresovana ze je neco spatne :zed: Ja nastesti vim, ze je vse ok, stari odpovida vyvoji a mimisek se zabydlel tam kde mel. :dance:

tak snad jako doktorka musí vědět že v pátem týdnu tam nic jiného kromě vačku a zloutku nic jiného být nemuže..co jako čekala že tam ještě najde? :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
470
25.10.11 14:56

No podle terminu MS cekala ze to bude uz nejakej 8-9. Nenechala si to vymluvit dokud to na tom UZ nevidela. A i tak se ji vynechani jedny MS nejak nezdalo. Kdybych nebyla pripravena tak by me pekne vystresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
25.10.11 15:03
kukajda píše:
No podle terminu MS cekala ze to bude uz nejakej 8-9. Nenechala si to vymluvit dokud to na tom UZ nevidela. A i tak se ji vynechani jedny MS nejak nezdalo. Kdybych nebyla pripravena tak by me pekne vystresovala.

no tak když ti doktoři to berou podle poslední ms..to že mužeš mit ovu na konci dalšího měsíce vubec neberou..taky trapné..nechápu toto..od poslední ms tam ted mimisek ani není ani není jasné jestli tam bude a oni to berou podle tohoto termínu.. :nevim: nikdy jsem nepochopila.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
25.10.11 16:05

holky..jak to je u vas s prasama? bolí vás? a kde? já bych měla byt v 7tta prsa mě vubec nebolí ( nekdy jen občas když si šáhnu na bradavky - ale jinak nic ), tak nevím jestli to neznačí něco špatného..nemám dokonce ani žádné jiné příznaky..jen občas výtok. :nevim: :-(

• Citovat
  • Upravit
2109
25.10.11 17:59

Ahojky holky

kukajda- přístup mudry je trochu zvláštní 8-o

smurfko- já jsem na začátku 6. týdny a zatím mě pobolívají taky jen bradavky, a hlavně venku- jak je zima, tak mám pocit, že mi snad umrznou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
25.10.11 21:41
Venny píše:
Ahojky holky

smurfko- já jsem na začátku 6. týdny a zatím mě pobolívají taky jen bradavky, a hlavně venku- jak je zima, tak mám pocit, že mi snad umrznou :cert:

Taky tak, hlavně když jdu ven po ránu. Jakoby pálely. Pak to ale za chvíli přejde. Bradavky na dotek spíše citlivé, ale dneska mě třeba prsa nebolely vůbec, tak nevím. Taky žádné příznaky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
26.10.11 07:51
Martinaxxx píše:
Venny píše:
Ahojky holky

smurfko- já jsem na začátku 6. týdny a zatím mě pobolívají taky jen bradavky, a hlavně venku- jak je zima, tak mám pocit, že mi snad umrznou :cert:
Taky tak, hlavně když jdu ven po ránu. Jakoby pálely. Pak to ale za chvíli přejde. Bradavky na dotek spíše citlivé, ale dneska mě třeba prsa nebolely vůbec, tak nevím. Taky žádné příznaky nemám.

tak snad to bude v pořádku..někdo prý už v 6tt zvrací a někdo nemá příznaky třeba až do 11tt..tak doufám, že budu ta štastná a ne že se něco dějě..

• Citovat
  • Upravit
470
26.10.11 08:59

Ja mela precitlively bradavky uz nekdy v dobe uhnizdeni. Tri dny to bylo priserny a pak se to zklidnilo. Ted jsou sice citlivy, ale zadna tragedie. No a sufl se mi zacalo delat minuly tyden, tj.4.tt ale nastesti jen tak lehce, obavam se ze bude hur. Zatim jsem ve fazi zaludku na vode. Blinkaci dny teprve prijdou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
26.10.11 09:26
smurfka píše:
Martinaxxx píše:
Venny píše:
Ahojky holky

Taky tak, hlavně když jdu ven po ránu. Jakoby pálely. Pak to ale za chvíli přejde. Bradavky na dotek spíše citlivé, ale dneska mě třeba prsa nebolely vůbec, tak nevím. Taky žádné příznaky nemám.
tak snad to bude v pořádku..někdo prý už v 6tt zvrací a někdo nemá příznaky třeba až do 11tt..tak doufám, že budu ta štastná a ne že se něco dějě..

Právě že mě prsa nějak bolet přestávají, tak taky se modlím, aˇje všechno v pořádku. Občas cítím bříško, ale to fakt během dne vyjiměčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
26.10.11 09:36
Martinaxxx píše:
Právě že mě prsa nějak bolet přestávají, tak taky se modlím, aˇje všechno v pořádku. Občas cítím bříško, ale to fakt během dne vyjiměčně.

je to stres…a to si prý má člověk těhu užívat..haha..( ironicky )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex