Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, tak jsem na třech testech našla // tak bych si chtěla povídat co dál a jak to u vás ostatních probíhá:) těším se na vaše příspěvky
Ahoj, tak já jsem tu úplný nováček. našla jsem dneska 2 čárky. datum poslední MS 25.8.
tento týden se chystám k doktorce, tak uvidíme, zda je vše v pořádku a vyvíjí se tak jak má
jinak bolí mě prsa, nepříjemně a to i v noci takže se mi blbě otáčí, ale jinak se cítím v pohodě. mám to štěstí, že znám přesné datum početí, páč to byl jen jeden pokus, akorát dle kalednáře bych měla od zítra být v 5 týdnu a podle pregnology.com zítra budu začínat 6 týden. nechápu, proč se den početí bere už jako 2+0 - zřejmě je to systém počítání od poslední MS.takže zítra vhůru do 6 týdne ![]()
ahoj Lesys! já jsem to měla dostat 29. září asi, měla jsem to dostat podruhé od vysazení Ha. poprvé mi to přišlo o jeden den později než s Ha,ale holky říkali že to poprvé může přijít přesně a pak už ne. tak jsem po skoro týdnu co mi nepřišla si udělala test. teď jsem objednaná na 19. října na kontrolu takže nevím v jakém jsem týdnu? moc gratuluju to už máš pěkný!!
Ahoj holky,tak se k vám přidám,jestli nevadí.Já měla poslední MS 12.8. tak a pořád čekám jestli se prcek ukáže.Ve čtvrtek jdeme na ultrazvuk,tak snad už bude prcek mávat do kamery ![]()
jé tak to ti gratuluju! já se taky těším až tam uvidíme mimčo, v tu chvíli mi to nejvíc dojde, pořád si to snažím do tý hlavy dát, myslím na to že jsem těhotná ale pořád tomu nevěřím na 100% ale tak na 95%. tak se těším na ultrazvuk
Ahoj holky, tak já čekám už druhého prcka, ale taky tomu pořád nějak nemůžu uvěřit
PM jsem měla 13.8., takže bych měla být v 9.týdnu
Před třemi týdny jsem byla u dr.a byl vidět zatím jen váček, teď jdu ve čtvrtek a to už by mělo být vidět i ![]()
Už se nemůžu dočkat
Všem těhulkám držím palce ![]()
creaters píše:
Ahoj holky, tak já čekám už druhého prcka, ale taky tomu pořád nějak nemůžu uvěřitPM jsem měla 13.8., takže bych měla být v 9.týdnu
Před třemi týdny jsem byla u dr.a byl vidět zatím jen váček, teď jdu ve čtvrtek a to už by mělo být vidět i
Už se nemůžu dočkatVšem těhulkám držím palce
Ahoj holky, jsem tady nová a také se hlásím do čerstvých těhulek
Začínáme 7. týden, příští pondělí jdu na druhý UTZ, kde už by snad mělo bít srdíčko ![]()
já se objednala k MUDr na pátek ráno, takže pak už budu vědět, jestli je všechno v pořádku. doufám, že snad bude vidět i srdíčko, no ale teda asi budu vyklepaná, jestli je vše ok. navíc moje MUDr měla plno tak jdu k jinému doktorovi. ale zároveň se těším, že se konečně dozvím více. záměrně jsem to neuspěchala a počkala si na dvě čárky na testu i když už to vím asi od 11 dne početí, protože nikdy s MS nemeškám a navíc mě tak divně začly bolet prsa.no, do pátku ještě daleko, tak zdar těhotenství ![]()
Ahoj,držím palečky, tak děj vědět potom. Mě to čeká v pátek a asi budu vyklepaná, jestli je vše ok.
ahoj holky! vítám Vás tu všechny! můžu i já zjistit v jakým jsem týdnu? asi ne že? taky se bojím té prohlídky co a jak bude, ale moc se těším!!! mně doktorka říkala, že na to že jsem brala HA tak mi byl dobře vidět čípek! proto by se nám to mohlo podařit rychle, ale i když jsem doufala že to vyjde napoprvé,tak jsem z toho dost překvapená!taky jsem si neměřila teplotu a nic! už jste se dívali i na kočárky?
Ahojky holky,muzu se k vam pridat??
![]()
u nas ta cesta za miminkem je slozitejsi-podpisek,ale jsme stastny a zaroven mame strach.jsem v 6 tydnu a ve stredu me ceka 1.UTZ.jsem zvedava kolik bobisku v brisku mam ![]()
janeynka,v jakem tydnu jsi zjistis presne na teto strance:
www.tehotenskakalkulacka.cz
tak já bych měla být v pátém týdnu a pátem dnu. Je síla že se to počítá od poslední menstruace už. a v sedmém týdnu jdu na kontrolu, co tam můžu vidět?
u tebe by melo byt uz videt srdicko
ja jdu na kontrolu v 6+1 a to bude videt dutinka nebo dve ![]()
creaters psala že v šestém ji byl vidět jen váček a teď je v devátým a mělo by být vidět srdíčko. ty myslíš, že mně by bylo taky už vidět v 5+5?