Těhulky srpen, září, říjen 2011 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6399
17.10.11 12:08

fff, já jsem v 8tt, ptala jsem se Dr., jestli na potvrzení :srdce: můžu přijít i s přítelem - říkal, že jo.....

smurf, v 5+6 byl u mě vidět jen gestační váček, ale už jsme si byli jisti, že je mimís tam, kde má být a že to není mimoděložní, a to je první krok :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffiffka
17.10.11 12:10

holky nebojte, já tam šla v nějakém 3t , protože ms nikde a hrozný bolesti břicha tak jsem si říkala, co mi bude, protože jsme se snažli skoro rok a ona tam byla fazolka:)
tak že žádný strach, určitš už bude něco vidět

• Citovat
  • Upravit
6399
17.10.11 12:11

týjo, tak brzo :oops: :wink:
ale tak to bylo hezký překvápko :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
17.10.11 12:15
mmarket píše:
fff, já jsem v 8tt, ptala jsem se Dr., jestli na potvrzení :srdce: můžu přijít i s přítelem - říkal, že jo.....smurf, v 5+6 byl u mě vidět jen gestační váček, ale už jsme si byli jisti, že je mimís tam, kde má být a že to není mimoděložní, a to je první krok :palec: :dance:

tak já vím že :srdce: asi vidět ještě nepujde, ( i když některé psaly že u nich už jo ), hlavně at tam jde vidět aspon neco, protože jsem to ještě neřekla příteli, právě se chystám až jak mi to potvrdí doktor.. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6399
17.10.11 12:17

jo, tak gestační váček už tam určitě bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffiffka
17.10.11 12:26

market : a jak ti je? máš nějaký nevolnosti? já měla tak před 14 dny, ale bylo špatně jen k večeru , ale teď to musím zaťukat, už nic…
jen jsem zjistila že mi není dobře po banánu :-)

• Citovat
  • Upravit
6399
17.10.11 12:29

tak to já jsem se pořád dokola udiveně ptala, proč se s těhotenstvím spojují těhotenské nevolnosti, protože mě pořád nic nebylo, ani prsa zvětšený, prostě nic. 8-o
občas mi bylo špatně (ale jen se mi navalilo a dobrý) k večeru, kolem 17.hodiny… :oops:
no a v tom 7tt to bylo jaksi častěji a častěji, ale spíš na lačný žaludek, takže po ruce mám pořád nějaký banán nebo tyčinku :mrgreen:
ale ještě jsem ani jednou ne :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffiffka
17.10.11 12:51

já taky naštěstí ne..tak to mě prsa boleli ještě před tím než jsem to měla dostat a na to jsem nikdy netrpěla a na dotek mě bolí ještě dnes, ale jsou to pořád takové věci , ketré se dají v pohodě přežít..
přítek se pořád divil, že mi je špatně k večeru tak se díval na net a když zjistil, že některé chudinky nemlžou vyjít ani z bytu, měl radost co má doma :-D

• Citovat
  • Upravit
6399
17.10.11 12:57

také znám z diskuzí hodně holek, co neustále :poblion:

dokud jsem byla snažilka, dělala jsem si srandu, že už chci taky… no a teď jsem těhu a zatím se mi to vyhýbá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
17.10.11 13:08

ahooooj holky teda vy jste se rozepsali sem jak dlouho docitala…

smurfko to je krasny se tu potkat ja chodila i do zarijovek ale uz me malo kdo odepsal a ted jsme tu rano me rikal ze je tam ted krasnej vacek a je tam kde ma byt a jsem dneska 5+0 a na kontrolu jdu az 8.11 to asi ani nevydrzim vim ze to jsou jen 3tydny ale hrozne dlouhe…rikal ze mam narok i na neschopenku tak kdybych v praci nezvladala nebo neco hend mam dojit…
a holky jak jste dopadli vy na kontrolach???bolelo trochu vic brisko tak jsme volala dr a chtel at dojdu uz dnes at se dyztak vylouci mimodelozni a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
17.10.11 13:09

je se mi to nejak rozhodilo to nechapu ale vy jste sikulky a pochopite to v tom druhem odstavecku v 2rade za slovem to patri posledni radek:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
17.10.11 13:10
mmarket píše:
také znám z diskuzí hodně holek, co neustále :poblion:dokud jsem byla snažilka, dělala jsem si srandu, že už chci taky… no a teď jsem těhu a zatím se mi to vyhýbá :mrgreen:

bud rada ze to prozivas tskto dobre aspon si to muzes vic uzivat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
17.10.11 13:10
doxicka píše:
ahooooj holky teda vy jste se rozepsali sem jak dlouho docitala…smurfko to je krasny se tu potkat ja chodila i do zarijovek ale uz me malo kdo odepsal a ted jsme tu rano me rikal ze je tam ted krasnej vacek a je tam kde ma byt a jsem dneska 5+0 a na kontrolu jdu az 8.11 to asi ani nevydrzim vim ze to jsou jen 3tydny ale hrozne dlouhe…rikal ze mam narok i na neschopenku tak kdybych v praci nezvladala nebo neco hend mam dojit…
a holky jak jste dopadli vy na kontrolach???bolelo trochu vic brisko tak jsme volala dr a chtel at dojdu uz dnes at se dyztak vylouci mimodelozni a

já se právě v zářijovkách na tebe a holky ze začtku psala a nikdo nic nevedel.. :nevim: jsem tam furt..
tak to je fajn že más všechno na správným místě, já jdu zítra a už se těším.. :dance:

• Citovat
  • Upravit
3170
17.10.11 13:36

smurfko tys tehda nekam jela a ti novi se bavili jen mezi sebou.....tak jsme byla v tech druhych snazilkach a ted jsme tu sjem na tom podobne teda ja jsme dneska 5+0 a ty jsi o tyden dal tak budes mit jiste nadhernej utz- ale pak nekdy dame briskovy a miminkovsky srazek pokud nam to vsem dopadne tak jak ma.....je ti nejak blbe nebo neco, ja jsme zatim v pohode nijak to nepocituji krom te bolesti toho briska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
17.10.11 13:46
doxicka píše:
smurfko tys tehda nekam jela a ti novi se bavili jen mezi sebou.....tak jsme byla v tech druhych snazilkach a ted jsme tu sjem na tom podobne teda ja jsme dneska 5+0 a ty jsi o tyden dal tak budes mit jiste nadhernej utz- ale pak nekdy dame briskovy a miminkovsky srazek pokud nam to vsem dopadne tak jak ma.....je ti nejak blbe nebo neco, ja jsme zatim v pohode nijak to nepocituji krom te bolesti toho briska

jasně máme to blízko.. :dance: tak dáme zcuka.. :hug:
ne blbě mi není..bylo mi blbě než jsem zjistila //, od té doby co jsem to zjistila tak nic. Ani prsa mě nebolí, ani bríško moc ne..mám akorat výtok ( ale obyč ) něco jako při ovulce - akorát furt, a taky muj obličej muže děsit děti kolik mim jebáku..a mám trochu nafouklé břicho..ale jinak nic..tak se ani necítím těhotně.. :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex