Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
22.5.12 18:21

proč myslíš wildcherry? jako já jsem spokojená jako těhulka! nechci to zakřiknout, ale postavičku mám dobrou, všichni říkají, že jsem snad přibrala jen v bříšku, nohy mi neotýkají, nezvracela jsem a až do včera jsem byla vpohodě. takže jsem těhulkou ráda, ale už je velikej a tlačí pod žebry tak moc, že už mi přijde,že mě protrhne, ale to už jen těch 14dní, tak to nějak dám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
22.5.12 19:16

Janey: tak to chápu, já sem taky zastánce toho, že těhu neni nemoc… já se teda taky doma ještě neválim, ted do konce května chodim na praxi do denního stacionáře, a ještě první tejden v červnu sem ve škole, ale pak už mám volno jelikož zkoušky budu mít splněný, takže mi to vychází pěkně jakoby na mateřskou nu, ale je fakt že by se to zas ten poslední měsíc už nemělo tolik přehánět:D

já si tn poslední měsíc nechávám na pořádný uklidy, přípravy a všechno:D sem ted stejěn furt unavená:D:D takže to budu dělat pěkně postupně:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.5.12 19:38

jj já se v práci snažím odpočívat, a všichni okolo mě hlídají. takže posedávám, postávám, cenuju nebo vypisuju lístky a posíláme zboží. nebo pořád chodím. doma uklidím uvařím ale od včera opravdu to na mě už jde. dneska mě bolí hlava a hodně malej tlačí. dneska jsme byli venku, hodně jsme se prošli i když normálně by to nic nebylo tak dneska mě bolely nohy. tak už jsem vklidu a odpočatá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
22.5.12 19:58

no jo to se ani nedivim že si byla už hotová, když to máš za pár:)) závidím:) to budeš mít blížence, jé ty se máš to sme chtěli taky, ale nevyšlo nám to, takže budeme mít ráčka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
22.5.12 20:25

holky,mě je hrozně… nejdřív se mi asi po 3 letech zase spustila alergie a je to fakt masakr,do toho mě začalo bolet v krku a teď se ještě přidala bolest hlavy… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.5.12 20:47

šupni do pelíšku a snad se z toho trochu vyležíš. jinak za doktorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
24.5.12 21:59

Taky mě trápí alergie, bolest v krku a všech sliznic. Snad to přejde, jsem tím unavenější, než bych chtěla. Termin mám až 11.7., takže ještě dost týdnů před sebou. A to horko organismu nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
26.5.12 13:50

ahoj holky, tak jak se máte? už je zase víkend, to tak letí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
26.5.12 18:18

Ahojky:) no dneska celkem utahaně… uklízela sem jak das zase umyla další okno:D a pekla sem perník:D
Pak sem se pokoušela zabalit tašku do porodnice, tak tam mám zatim jen neco, musim najít pořádnej seznam co sebou mám zabalit, jinak nevim.

Holky otužujete se? Já tim jak mi natejkaj ty nohy bláznivý, tak sem se po vysprchování začala oplachovat studenou vodou:D tak trénuju k poporodu až si tak budu chladit buchtajze:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
26.5.12 18:31

já se většinou oplachuju studenější a v létě tuplem studenou. Já to už mám teď těžký. měla bych už jen polehávat, ale nevydržím to. ale okna jsem si už netroufla, ty m dělal manžel a ještě bude muset jednou. a pak po porodu taky bude muset. Za dva týdny máme malýho, pokud nepůjde dřív, protože se nějak nemůže vejít:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
26.5.12 18:40

tak to jo no, ty to máš už za pár vid:D to už bych se na ty okna taky vykašlala:D já na ně dneska právě lepila i sítě proti hmyzu, protože to je hrozný, z tý zahrady sem lítaj samí sajrajti, já se toho bojim a ejště aby nás pak něco pokousalo, a kvuli tomu nebudu nevětrat, to by sem tu chcípla:D

nejhorší je, že když se to umeje , tak pak zaprší a muže se znova:D

Nu jak závidím že už jen za takovou kratičkou dobu budete mít miminko u sebe:))
Já toho musim ještě tolik stihnout:/

a co všechno máš zabaleno do porodky?

Jinak dneska sem narazila na koše pro mimi, tak krásný sou a ani to neni tak drahý, takže po porodu nejspíše pořídíme, ted je to zatim ještě zbytečné:))

http://www.postylky-vybaveni.cz/…owImage.aspx?…ný+koš+pro+miminko+kolekc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
26.5.12 18:46

no já mám do porodnice: těhotenskou kartičku, kartičku pojišťovny, oddací list.
Pantofle, košili, kalhotky, podprdu, vložky do podprdy a normální, ponožky, plínky, plínky látkový, toaleťák, ručník, kosmetiku pro sebe, kapesníčky, kosmetiku pro malýho jen krém a olejíček, hřebínek, přebalovací podložku, oblečení pro malýho, ponožečky, a už nevím

dobře a ty jsi v jakým týdnu? neměla by ses natahovat!! dost riskuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
26.5.12 19:08

ten koš je krásnej, ale je to na chvilku. já jsem si do obýváku pořídila ještě jednu postýlku takže mám tuto a ještě jednu

http://www.detskezbozi.com/…bok-buk.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
26.5.12 19:32

nu, to je fakt no že je jen na chvíli, do doby než dítko začne sedět…:/ Ale je krásnej takže ho stejně pořídíme:D ale možná koupíme jinačí trošku maj tam více druhu.
mě se právě hodí to , že to je mobilní. Ale budeme kupovat ještě cestovní postýlku, tak tu využijeme po tom košíku.

Jinak postýlka krásná:)) a jak to máš s výbavičkou k postýlkám tedy? takový to zdobení pořizujete 2× nebo necháváte jen na jedné postýlce?

Jinak já sem v 33tt:) neboj mezi uklidem dělám pauzičky, to bych nedal ject jak šroub v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
26.5.12 19:48

my jsme chtěli k našich cestovní postýlku, ale rozmluvili nám ji, že to je jen fakt na to přespání jednou za čas. není tam žádná matrace. takže i naši si koupili normální. já kdybychom měli možnost převážet po bytě postýlku tak máme jednu,ale lomí se nám chodba a tam by to nešlo. mám dvě povlečení - mantinely, peřinky, polštáře a jeden kapsář a jeden kolotoč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí