Poradna duly
Jana Čurdová
no s těma postýlkama to je recht no… tak ještě uvidíme ale košík si asejc pořídíme, pak ho mužeme schovat pro druhé dítko:))
Tyjo kolotoč, nic takovýho sem nepořizovala, nák sem na to zapomněla…Hlavně by tam překážel ty moskytiéře asejc:D
Jasný no:D oboje by asi ani moc nešlo dohromady ne?:D
Tak za chvíli se chystám na skládání věciček do komody, no tak sem zvědavá jak to tam poskládám:D
tak jak jsi to tam naskládala? já se na to taky těším, protože už to pak bude hotové, ale snad už ten nábytek přivezou v týdnu! jinak mě naštvou
Ahoj!
Já dneska zariskovala a koupila jsem miminčí holčičí šatičky. Nevíme s jistotou, co čekáme totiž. Ale moje sestřička má měsíc po narození mého miminka svatbu, tak jsem koupila úžasné šatečky pro miminko na svatbu. Sama pro sebe ještě nemám, a to mám být svědkyně. Jestli nakonec bude kluk, nevím, nevím, zdali ho nenavleču do bílého čepečku, šatiček s vyšitýma kytičkama a růžových ponožtiček… Nevíte, jestli se dá sehnat i nějaký takový obleček pro kluka? U nás v čiku nic neměli.
@Jadla píše:
Ahoj!
Já dneska zariskovala a koupila jsem miminčí holčičí šatičky. Nevíme s jistotou, co čekáme totiž. Ale moje sestřička má měsíc po narození mého miminka svatbu, tak jsem koupila úžasné šatečky pro miminko na svatbu. Sama pro sebe ještě nemám, a to mám být svědkyně. Jestli nakonec bude kluk, nevím, nevím, zdali ho nenavleču do bílého čepečku, šatiček s vyšitýma kytičkama a růžových ponožtiček… Nevíte, jestli se dá sehnat i nějaký takový obleček pro kluka? U nás v čiku nic neměli.
oblek určitě seženeš… my měli úplně malinkou košili,takovou vestičku a kravatu na sucháč… bylo to fakt sladký
zkus mimibazar…
tak to je teda risk:) my máme taky pro chlapečka vestičku a košilu, dá se to sehnat.
To jsem ráda, chtěla bych, kdyby to byl kluk, aby s tatínkem ladili
A když to bude holčička, bude mít ty bílé s kytičkama. No a v případě, že to bude ten kluk, schovám šatečky pro příštího potomka, nebo je dám právě ségře, jestli teda po svatbě konečně bude i přírůstek.
Skoro bych, při pomyšlení na tu kravatku a vestičku, chtěla, aby to byl kluk!!! ![]()
a v kolikátým jsi týdnu? a chceš to vědět, nebo čekáš až do posledka?
Jsem v 35.tt, ale na utz se mimi nikdy nechtělo ukázat, teda roztáhnout nožičky. Jednou, někdy kolem 18.tt se zdálo dr, že to vypadá na děvče, ale prý to není jisté a může to klidně být i kluk, takže kdo ví. No a teď už je mimi schoulené a má málo místa na to se ukázat. Takže partner věří tomu, že to může být kluk, a já, že to bude děvče ![]()
To my taky. A nemůžeme se dohodnout na dívčím jménu. Pro kluka chce Marek po sobě, takže bych měla doma dva Markouny, ale na holčičí se nemůžeme schodnout. Já jsem nenapravitelná staromilka, chtěla bych po prababičce Františku, nebo Josefínu, nebo třeba Amálii nebo Anastázii. Ale nic mi neprochází.
@Jadla píše:
To my taky. A nemůžeme se dohodnout na dívčím jménu. Pro kluka chce Marek po sobě, takže bych měla doma dva Markouny, ale na holčičí se nemůžeme schodnout. Já jsem nenapravitelná staromilka, chtěla bych po prababičce Františku, nebo Josefínu, nebo třeba Amálii nebo Anastázii. Ale nic mi neprochází.
Amalka je pekna ![]()
a co Nátálka? je to opravdu takový už starší, jsou ta jména krásná, ale aby pak neměla problémy kvůli spolužákům nebo tak. s tím, že budeš mít doma dva Marky - je to potom obtížný, když je voláš a neví nikdo koho:)
Tak naskládáno mám:D něak sme to vykoumali nu:D
Jadla: týýý jo tak to je hustý, že to prostě takhle nikdy nebylo vidět, to mě by asi štvalo:D:D:D já to vědět chtěla co nejdřív:D:D:D
Jinak starší jména jsou krásný to je fakt, my druhou holčičku pokud bude taky chceme pojmenovat Amálka. ale Františka je taky moc krásný jméno:))
A nemyslim s že by měla problém s ostatními dětmi ve školkách kvuli jménu, jelikož dneska všichni dávají neobvyklá jména, takže ty děti to nebudou ani nějak řešit si myslim teda:D
Natálka se mě moc nelíbí už jén z důvodu že ji ted dávali uplně všichni, to samí Tereza a podobně ty nejčastější jména ted…To pak pujdou děcka do školy a ve třídě bude 5 dětí se stejným jménem:D:D:D Ale každýho volba:))