Poradna duly
Jana Čurdová
jj to jsou krásný data.já jsem měla i předtím data pororu 6.-6. nebo 11.6.. takže bude 6.6. a to má náš děděček taky:) a chystáte si brát oblečení pro mimčo do porodnice nebo až půjde domů?
@liliannoel píše:
nu snad to bude v pohodě už pak:)) Děkuji:)
Tyjo ted takkoukám, dítko se ti narodí 6.6. to je krásný datum:)) Třeba se mě narodí 7.7.
7.7. by se líbilo i mě… manžel má narozky 8.8. ![]()
@Janeynka píše:
jj to jsou krásný data.já jsem měla i předtím data pororu 6.-6. nebo 11.6.. takže bude 6.6. a to má náš děděček taky:) a chystáte si brát oblečení pro mimčo do porodnice nebo až půjde domů?
do porodnice nic neberu,jen na cestu domů… teda jo,asi si vezmu nějaký fusky,protože když jsem byla s Danečkem,měli mimča v těch zavinovacích košilkách a jen v zavince a když jsem ho chtěla nechat na sluníčku,aby se svítil,kvůli žloutence,tak mi přišlo,že mu byla zima na nožičky,tak jsem si ponožky nechala donýst…
No já si vezmu sebou asi čtvery overalky jenom pro malou, taky to nijak nebudu hrotit, a kdyby něco, tak mě to Jakub doveze:))
kolikery ponožtičky jste vubec pořizovaly? Já mámasi 12 páru, neni to málo?
dvanáct párů ponožek je myslím až až ne? já mám totiž všechny oblečky s uzavřeným koncem na nožičkách.
já teda pořád nevím, asi zkusím ještě jednu tašku a uvidím jak se tam vejdu, kdyžtak něco přidám. a co dneska máte v plánu?
No já právě nevim jak často se musí miminku měnit ponožky:D ono to asi nebude jak u dospěláka což?:D
No já mám právě hodně bodýček a tak na to léto když bude jen v body tak ty ponožtičky k tomu nu…
Overalku mám asi jen 8, a dupačky jen jedny pěkný, další už mám použité, jelikož dupajdy budeme nosit jen na doma, kupovala sem pak ještě polodupačky,tak uvidíme. Ještě chci náký dupajdy koupit, jenže oni je prostě nikde nemaj:/
No za chvíli se chystám vysát, vytřít a jen tak po náměstí setřít prach:D Pak se nák scivilizovat, jdeme k tchánovcum na oběd a pak k moji babi na návštěvu nejspíše:))
a taky mám v plánu péct bublaninu:D dneska ji zkusim poprvé, už nevim co péct, a v mrazáku mám tunu boruvek rybízu atd…:D
no já se taky chystám vysát, vytřít, utřít prach a vyprat a už povleču postýlky
a chci dělat taky buchtu
http://www.toprecepty.cz/…nik-ke-kave/
Na týto stránce jsou super recepty.
tyjo ted sem chtěla říct, to už budeš povlíkat?:D:D:D:D já furt myslim že všichni maj stejnej termín jak já:D:D:D
tyjo tak ta buchta vypadá dosti luxusně:))hned dávám do oblíbenejch:D
Jinak to focení břicha: dobrej nápad to je, ale štve mě že se mi to nikdy nepovede vyfotit přesně stejně:D:D
Navíc mi přijde že od toho 29tt se toho moc nezměnilo:D
@liliannoel píše:
No já právě nevim jak často se musí miminku měnit ponožky:D ono to asi nebude jak u dospěláka což?:D
No já mám právě hodně bodýček a tak na to léto když bude jen v body tak ty ponožtičky k tomu nu…
Overalku mám asi jen 8, a dupačky jen jedny pěkný, další už mám použité, jelikož dupajdy budeme nosit jen na doma, kupovala sem pak ještě polodupačky,tak uvidíme. Ještě chci náký dupajdy koupit, jenže oni je prostě nikde nemaj:/No za chvíli se chystám vysát, vytřít a jen tak po náměstí setřít prach:D Pak se nák scivilizovat, jdeme k tchánovcum na oběd a pak k moji babi na návštěvu nejspíše:))
a taky mám v plánu péct bublaninu:D dneska ji zkusim poprvé, už nevim co péct, a v mrazáku mám tunu boruvek rybízu atd…:D
mimču nohy nesmrděj,tak je měnit nemusíš tak často…
ale jsou šikovný,dokážou si je poblinkat,nebo s nima kopnout do pokaděný plíny…
my měli tak jedny na dva dny
a teď mám asi šestery…
s tím focením se to těžko dá třefit stejně
ale to nevadí. Kdyžtak ty ponožky přeperu v ruce a bude to. Manžel mi donesl jinou cestovku tak ji zkusím. myslím, že to bude to pravý ořechový. už dělám tu buchtu tak jsem zvědavá,pak dám vědět. Koukala jsem z okna na nevěstu, bude dneska svatba a vzpomněla jsem si na tu svoji! ![]()
@kocunka píše:
mimču nohy nesmrděj,tak je měnit nemusíš tak často…ale jsou šikovný,dokážou si je poblinkat,nebo s nima kopnout do pokaděný plíny…
my měli tak jedny na dva dny
a teď mám asi šestery…
Tak to je fajne:)) Přinejhorším dokoupim později no:D
@Janeynka píše:
s tím focením se to těžko dá třefit stejněale to nevadí. Kdyžtak ty ponožky přeperu v ruce a bude to. Manžel mi donesl jinou cestovku tak ji zkusím. myslím, že to bude to pravý ořechový. už dělám tu buchtu tak jsem zvědavá,pak dám vědět. Koukala jsem z okna na nevěstu, bude dneska svatba a vzpomněla jsem si na tu svoji!
Nu to jo, když se fotim takhle sama tak jo no… Ted ve středu a ve čtvrtek nás čeká focení s bříškem a Jakubem, tak už se těšim:)) Budeme mít památku na těhu:)) A pak 14dní až 3 týdny po porodu necháme fotit zase malou, tak snad se fotky povedou:)) Akorád vubec nevim co na sebe:/
hodně se fotí v košilích:) my si uděláme nějaký doma a pak s malým už nás bude fotit bratránek…
Byla jsem o víkendu u babičky, je to na vesnici, a jak jsem byla na rizikovém, strašně dlouho jsem tam nemohla jet. A teď se dveře netrhly, všichni přišli jakoby náhodou na návštěvu na kus řeči. A všichni přitom chtěli vidět zrovna moje břicho, sahat na moje břicho, říkat, jak jsem pěkná, jak to bude kluk/holka, že to zaručeně poznají podle všeho možného, jak ony rodily, případně jak oni vezli tu či onu na poslední chvilku do porodnice, prostě to byla legrace, už dlouho jsem nemluvila za dva dny s tolika lidmi, tolik se nenasmála a tolikrát si nechala osahat bříško.
![]()
Liliannoel, taky bych nevěděla, ale kamarádka si s sebou brala věcí víc, převlékala se a ta fotografka vybrala potom ty nejlepší, tak si vezmi co máš ráda a v čem se cítíš dobře, co ti sluší a uvidíš, budou suprové fotky!!! ![]()