Poradna duly
Jana Čurdová
Jadla: no vidíš to:D To mě vosaává břicho fut někdo, jak sem furt mezi lidma, ted už si konečně odpočineme:D
No on je hlavně problém že toho ani moc nasebe momentálně nemám:D v čem bych zrovna chtěla být zvěčněná:D ale uvidíme něco vykoumáme:D
Já jak byla celé měsíce skoro jen doma a v rodině, tak to nebylo tak časté a teď úplná smršť ![]()
jinak Janey: držíme palečky na zítřek:) pak musíš podat info a foto drobečka:))
Jinak včera jsem byla u doktora na prohlídce. A dr řekl, že už to může přijít každým dnem! A to jsem oficiálně 36+2.
tyjo to se máte teda…
Já sem taky včera byla na kontrole, jsem 35tt no a mám svědění břicha, takže jsem ted byla na odběrech kvuli jaterních testů, a mám šílenej strach že budou hodně špatný…:(
protože všechyn příznaky co sem si na špatný játra přečetla samozřejmě mám a už delší dobu:( ale nikdy by mě nenapadlo to spojit zrovna stim, myslela sem si že to je miminkem:(
Tak ted se bojim toho že budu muset do porodnice a budou mi muset porod vyvolávat:((
Tak jaterní testy mám v pořádku, jsem uplně štastná že mě to dobře dopadlo:))
Ještě k tomu jse byli včera na focení, které se povedlo, tak máme krásný fotečky, i když zatim jen pár ukázkových, a čekáme na další až nám budou poslány:D
a k tomu mám ještě už zařízenou školu takže super uplně:)))
Jinak Janey už to má za sebou a už má u sebe toho broučka, jak já jí to závidim už s těšim až se nám ozve:D
Juupííííí, dneska nám přišel kočárek. Je úžasný a krásný a má velká parádní kolečka a mám ukrutnou radost! Tak už může mimi na svět.
Tak ten kočárek je naprosto nádhernej…:)) Hned bych ho brala nemít objednanej tamten:D
A to už tedy víš co to bude? Nebo si to pletu s někým jiným?:D
Nevíme, ale vsadili jsme na jednu kartu ![]()
Kdyžtak budeme v tomhle kočárku vozit mimi v modrých dupačkách.
Měla jsem z něj takovou radost, že jsem včera přes celý byt vmanévrovala kočár k počítači a přes webkamerku ho ukazovala partnerovi. A byla to terénní jízda přas gauč, koš na prádlo a podobné překážky ![]()
![]()
![]()
nu to se ani nedivim.:) kočárek je vážně krásnej:)
Já před 14 dny objednala ten náš, s tim že tam psali že nejdříve ho pošlou za 14 dní.
no tak jen doufám že ho jako třeba příští týden pošlou, jinak mi hrábne že ho ještě nemáme:D
AHOJ MAMINKY! tak jsme doma od včera, včera měl malej úplně nabouranej režim a byl to děs. dneska už je zase vpořádku klidnej! měl 3kg a 50cm:) je krásnej a hodnej! jen papaní uvidíme, jestli máme dobré až v pondělí jdem na kontrolu tak jsem zvědavá. nebojte se už se vám to blíží a pak to vše jiné ![]()
@Janeynka píše:
AHOJ MAMINKY! tak jsme doma od včera, včera měl malej úplně nabouranej režim a byl to děs. dneska už je zase vpořádku klidnej! měl 3kg a 50cm:) je krásnej a hodnej! jen papaní uvidíme, jestli máme dobré až v pondělí jdem na kontrolu tak jsem zvědavá. nebojte se už se vám to blíží a pak to vše jiné
gratulace… malej je kouzelnej ![]()