Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9223
19.6.12 12:59
@liliannoel píše:
Janey: no včera sem to řešila s mamkou, žese bojim že to prostě nepoznám. taky mi řekla že mám dítko oblíkat dle sebe, jenže co když mě bude teplo i když bude foukat vítr a já pujdu v tričku a kratasech?
No už se vidim jak ji budu chuděrku přehřívat:/ ALe snad se do toho brzo dostaneme:)))Kocu: no jo no, počkej to je hned:D

ono v tom kočárku je tepleji, navíc budeš stejně všude tahat deku (zavinku) tak když bude foukat, tak mimi přikreješ.. neboj, tohle vychytáš…
My jsme třeba v porodnici museli mít přesnou teplotu vody a mě přišla hrozně studená, Daneček tam první dvě koupání prořval, tak jsem mu pak napouštěla vodu podle svýho (teplejší, než měla bejt) a byl spokojenej… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
25.6.12 19:57

Taky mě trápí tyhle obavy, co když to nebo ono. A utěšuje mě, když píšete, že se maminka s miminkem sžijí a poznají co a jak.
Jinak stále nic, čekám každý den, ale pořád žádný čáp/vrána neletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
25.6.12 21:00

S malým jsme doma přes týden a až teď se už začínám zase dostávat do svých kolejí. Opravdu si musíme zvyknout na to všechno kolem malýho a k tomu domácnost. ale Byla jsem zezačátku trochu mimo, ale už si to konečně začínám užívat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
2.7.12 10:53

Tak co holky, jak válčíte?:)) Já stále nic… tropickej víkend sem přežila a pořád sem s bříškem:/ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.7.12 12:54

Kdy máš termín? už se ti to krátí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
2.7.12 14:42

12.7. :D ale tajně pořád doufám že by to mohlo být dřív:D třeba kdyby to bylo 7.7. vubec bych se nezlobila:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.7.12 16:17

Já měla termín 11.6. ale protože jsem šla na toho císaře, tak mi to dali na 6.6. :dance: tak držím palečky! a už jsi nachystáná? všechno doma hotový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
2.7.12 17:32

Nu všechno připravený, doma uklizeno, dneska sem ještě překontrolovávala tašku do porodky:D a už jen čekám a čekám:D
Ted dokonce hraju i hry na PC :DXD Ještě musim vyžehlit ale do toho se mě moc nechce teda no:D

A jak to zvládáte s prckem?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
10.7.12 12:23

Nazdárek! Tak co? Nová miminka, nové maminky? Já byla dneska v poradně a na zítřejší termín to nevypadá, spíš na dalších pár dní 2v1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
11.7.12 09:04

Teda řeknu vám, že než se člověk zžije s tou změnou tak to trvá. ale my už jsme si zvykli, tak jsem ráda. to noční vstávání je hrozný, krmíme každý tři hodiny! jak já závidím holkám co kojí a nemusí dokrmovat přes stříkačku a k tomu jen jednou za x hodin! ale malej je moc hodnej a krásnej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
11.7.12 09:07

Adámek

:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
11.7.12 09:27

Jadla: no já mám termín zítra, a nic jako:/ U doktorky jsem byla v pondělí, a řikala že se malá nějak jako nechystá ven zatim. :(:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
11.7.12 09:29

Janey: ten je krásnoučkeeej:)) No jo no změna je to fakt veliká. Já sama jsem zvědavá jak to všechno zvládnu. Pořád mi nejde dohromady to že se sama budu hojit, budu celá bolavá a ještě se u toho budu starat o malý prtě. Furt mi přijde jako bych se o něj měla starat v tomhle stavu:D prostě že mi nic nebude:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
11.7.12 10:05

Je to starání na celý úvazek! kolikrát jsem v poledne tak jak ráno vstanu, nemám na sebe čas. a domácnost jak kdy, podle toho jak malý spí. jinak naspím denně třeba jen tři hodiny protože v noci krmím a od §§pěti někdy malý nemůže spát kvůli prdíkům a vzduchu :cert: ale je to krásný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
11.7.12 10:24

Nu to jo no, je to záhul, ale ono se to časem srovná a je fakt že toza tu dřinu stojí žejo:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí