Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1768
17.10.12 19:55

@janees tak my jsme dnes byli taky na ockovani jsme v Anglii ale nazvy vakcin nevim :think: :nevim: jedine co je mi znamo je to ze to prakticky je na to same co Hexa…prvni davku zvladla bez teplot a ted taky nema ani zvysenou takze to zvlada dobre…a nechces hodit fotecku male? :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
17.10.12 21:38

Ahoj janees. mně je 24 a malej se nám narodil 6.6., 3kg a 50cm. teď v 19ti týdnech má více jak 6200g a 62cm. je veselej a šikovnej. máme 3hexy a prevenary a dva rotarixy takže hotovo. vše zvládkl bez problému. mamky dejte sem fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
17.10.12 23:35

@Janeynka krasnee fotečky jste moc pekna rodinka :potlesk: :potlesk: :potlesk: tak sem dam aspon par fotek Evelyn ;) a i Vanesku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.10.12 09:15

Holky moc hezký fotky!!
Tak koukám, že jsme tu zatim nejmladší :-) Jinak noc jsme zvládli bez teplot, jen před posledním kojením si poplakala chudinka, ale pak už dobrý :potlesk: já tady čtu, jak vám miminka už krásně pasou, to tý naší se na bříšku vůbec nelíbí! Teď poslední dva dny asi to aspoň půl minutky vydržela bez breku, už jí to taky jde líp, ale jen na chviličku. No ale má ještě čas :-) Taky nechce dudlík, je to takovej prsofil, nenechá se oblafnout :P a nerada jezdí v kočárku, já mám takový uplně typický dítko :twisted: ale jinak je moc hodná, krásně si hrajeme, povídá mi, směje se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
18.10.12 10:47

@janees Dobre rano :mavam: tak my taky bez teplot uplne super :potlesk: mala je teda uzasna :* je takova roztomilá :hug: Me Evelyn pase uz od 6tydnu od sedmi se parkrat pretocila a i se smeje nahlas a to je taaak krasny :dance: jinak me mala spinka uz od narozeni jen na brisku :pankac: sice se to nema ale spala mi tak i prvni dcera a mam i nanny podlozku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.10.12 11:21

Téda od šesti týdnu, to je sikulka! To bude tim, ze ma tu polohu rada. Julinka se vždycky hezky snaží tu hlavičku zvedat, ale asi jak jí to ještě moc nejde, tak se u toho rozčiluje. Tak jí tím moc dlouho netrápím. Ale každým dnem se to lepší, asi to chce čas. A přitom když jí chovám na ruce jako na té fotce, to je taky na bříšku a to má hrozně ráda!
Normálně právě jsme se vrátily z procházky, hodinu a půl byla jak andílek! Pro většinu maminek normálka, pro mě úžasný zážitek!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
18.10.12 13:12

@janees jojo je to tim ze takhle spi rada ona ani na zadech spat neumi :P jen treba v kocarku. jinak spi porad ve dne v noci :potlesk: stejne jako prvni dcera. neboj ona se to nauci vsak neni kam spechat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.10.12 15:49

Tak holky my v 12týdnech máme 6100g a 64cm…:)
měla sem ted pc v opravně, a td moc nestíhám dočíst… jen sem tak prolétla, že jste se bavili o očkování.
My v úterý očkovali prevenar 13,rotarix a hexu najednou… měla sem strach, ale ted jsem ráda, že má malá vše za sebou:)) a nesla to statečně. po očkování 4h spala, a pak se zase usmívala, takže žádný vedlejšáky sme naštěstí neměli:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
18.10.12 16:42

@liliannoel tak krasne rostete a prozpivate :potlesk: :potlesk: my jsme nastesti taky bez vedlejsaku :pankac: a jak se vam jinak vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.10.12 17:04
@liliannoel píše:
Tak holky my v 12týdnech máme 6100g a 64cm…:)
měla sem ted pc v opravně, a td moc nestíhám dočíst… jen sem tak prolétla, že jste se bavili o očkování.
My v úterý očkovali prevenar 13,rotarix a hexu najednou… měla sem strach, ale ted jsem ráda, že má malá vše za sebou:)) a nesla to statečně. po očkování 4h spala, a pak se zase usmívala, takže žádný vedlejšáky sme naštěstí neměli:))

Ty brďo tos jí dala zabrat, to je dobrá, že to zvládla ;) já bych se bála… nejradši bych nedala ani celou hexu. Ale po včerejší rozpravě s doktorkou teda dám no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.10.12 17:19
@janees píše:
Ty brďo tos jí dala zabrat, to je dobrá, že to zvládla ;) já bych se bála… nejradši bych nedala ani celou hexu. Ale po včerejší rozpravě s doktorkou teda dám no…

já bych jí to taky nenechala dát najednou, ale doktor nám to tak naplánoval, a tak asi by to nedělal kdyby to mělo pro to dítě být nějak moc náročný…:) tak sem mu teda věřila:D:D:D a v pohodě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.10.12 18:40

Holky jinak krásný fotečky miminek:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
18.10.12 22:02

Krásná miminka!
Lili, my měli taky vše v jeden den a ona ještě říkala že to tak musí být. jinak taky bez problémů.

malej už pasl v porodnici:)ale jen trochu. jinak krásně rostete! není kam spěchat, každé miminko jejiné a je to dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
6.11.12 23:36

Ahoj všechny! Prohlédla jsem si tu fotky, jsou tak pěkné, nádherné dětičky! Jsem tu poprvé od porodu, vůbec jsem neměla čas si posedět a přečíst si, co je nového, až teď. Josefínka se narodila 15.7. Ve třech měsících jsme byly na očkování, ale dostala jen Prevenar a až po 14 dnech hexu, byla totiž zrovna ta špatná šarže a neměli v ordinaci novou, tak se to takhle rozložilo. A Prevenar snášela krásně, po hexe se zvýšenou teplotou. Už jste byly na naušnicích někdo? Jak to probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.11.12 08:15

Já mám náušnice „zakázaný“ od manžela :oops: :mrgreen: prý ji nebudem trápit a nechá si je dát, až si to bude moct rozhodnout sama… a mně se miminka s naušničkama tak líběj, ach jo :)
Jadla: už se ti malá otáčí na bok? My zatím nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí