Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
24.9.12 19:28

Jedna maminka psala, že by to mohl být ten růstový spurt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
25.9.12 10:07

Určitě Jani:) my už máme za sebou dva:)) prrostě to tak bejvá no:) ale určitě slabí mlíko nemáš, jen toho v tu chvíli potřebuje víc:)
Nejhorší sou ty ženský, který to nejsou schopný vydržet a hned dítěti cpou UM. mlíko se do 3 dnů upravuje dle potřeb dítěte, takže pak to zas bude v poho:))
Kvalita je vždy taková jaká má bejt, akorát kvantita se jednou za čas dle potřeb dítka zvětšuje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
26.9.12 08:48

A odkud víš ty informace? já se to dozvídám aá tu, když se ptám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
26.9.12 09:06

Všechno vim od laktační poradkyně z porodnice, :)) ta mě všechno vysvětlovala.:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
26.9.12 12:48

Já mám taky veškere info od laktačni poradkyne z porodky :pankac: pri prvnim ditku jsem toho taky tolik nevedela.Ted po druhe jsem rodila v jine porodnici a laktac. poradkyne fakt na urovni hodne mi pomohly :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
26.9.12 13:38

No tak to jste měly super! mně nikdo nic neřekl! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
26.9.12 15:45

To je blbí:/ je hrozný že někde sou uplně super vše ti vysvětlí poradí a tak, a někde na tebe div nečumí jak na blba jakto že to jako nevíš ještě…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
26.9.12 16:38

Tak sme našli tatínka jako mimi:))) nejsou si moc podobní co?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
26.9.12 18:03

Lili jako u nás - podoba - nosík :potlesk: oni byli v nemocnici hodní a bylo tam fajn, ale když malej nemohl pořádně sát z prsa, tak mi dali klobouček a že by mi řekli že pak mám zkoušet později bez něj, nebo kdy mám malýho jen kojit, protože neměl moc sílu si to vysát sám. no prostě jsem si připadala že bez kloboučku už to nikdy nepůjde a to samé s odsáváním. pak jsem tu si psala s maminkama a ty mi řekli odsávání pryč a jen kojit a klobouček taky sundat a zkoušet, no a ono to šlo a to rychle! nebo o tom spurtu nic.. ani že je jen dobré mlíčko… pak je člověk ze všeho rozhozenej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
26.9.12 18:13

Jako je fakt že já s kojením neměla vubec problémy, ale třeba sem měla popraskaný bradavky, a taky mi radili jak na to a podobně…
pak taky že dětičky třeba sajou ve vedrech častěji, protože přední mlíčko je na žízen a zadní mlíčko na hlad. když sají často a krátce, je to kvuli tý žízni, proto říkají, že ani ve vedrech dítě nepotřebuje (takhle malý miminko) pít čajík na žízen, že to mlíčko stačí. (já ale ten čajík v těhle vedrech co letos byly dávala. )
jako prej když je s kojením problém tak je duležíté kojit často a co nejvíc, a všechno se prej upraví, ale jde o to to vydržet no:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
26.9.12 19:10

@liliannoel teda to je podoba :potlesk: :potlesk: :potlesk: je krásná prdolka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
16.10.12 20:46

Ahoj maminky, dejte o sobě vědět! my máme přes 6kg a 62cm. už si sám chce sedat! je to náš upovídaný andílek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
17.10.12 17:45

Ahoj holky, já jsem sem do diskuze nechodila, celkově chodim na emimino krátce. Chtěla bych si povídat s mamkama, co mají přibližně stejně starý miminka, tak můžu se přidat?
Mně s malá Julinka narodila 31.7., 3450 g a 51 cm, dneska v 11 týdnech má 6104 g a 62 cm. A mně je 27, těší mě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
17.10.12 18:22

@janees Ahojky jasne ze se muzes pridat :pankac: tak ja se ti v kratkosti predstavim…me bude ted 23 mam 2,5letou holcicku Vanesku a ted 2.7.se nam narodila Evelyn 3700g 52cm :) holky se ti jiste taky p ;) redstavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
17.10.12 18:35
@katerina2095 píše:
@janees Ahojky jasne ze se muzes pridat :pankac: tak ja se ti v kratkosti predstavim…me bude ted 23 mam 2,5letou holcicku Vanesku a ted 2.7.se nam narodila Evelyn 3700g 52cm :) holky se ti jiste taky p ;) redstavi

ahoj :-) dneska jsme byli na očkování, zatím jen synflorix, hexu dám posléze. Tak se trochu obávám večera, ale zatím dobrý… jak jste zvládali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí