Poradna duly
Jana Čurdová
smurfka píše:kacula91 píše:já taky..došla mi listovka..tak jsem koupila tyhle..ani nejsou tak hnusné jak listovka, tak je to dobré..až dojde calibrum tak si další vitamínky nechám proplatit od pojištovny
ahoj holky,dneska jsem si koupila calibrum baby plan,tak budu zobat![]()
jojo,taky jsem si dneska rekla,ze si ty dalsi vitaminy necham proplatit ![]()
lucka83 píše:smurfka píše:já baštím femibion800kacula91 píše:já taky..došla mi listovka..tak jsem koupila tyhle..ani nejsou tak hnusné jak listovka, tak je to dobré..až dojde calibrum tak si další vitamínky nechám proplatit od pojištovny
jojo,slysela jsem na nej samou chvalu
a jinak gratuluju k tehu ![]()
kacula91 píše:smurfka píše:jojo,taky jsem si dneska rekla,ze si ty dalsi vitaminy necham proplatitkacula91 píše:já taky..došla mi listovka..tak jsem koupila tyhle..ani nejsou tak hnusné jak listovka, tak je to dobré..až dojde calibrum tak si další vitamínky nechám proplatit od pojištovny
proc nevysávat stát, když ten nás vysává furt..že
![]()
smurfka píše:kacula91 píše:proc nevysávat stát, když ten nás vysává furt..žesmurfka píše:jojo,taky jsem si dneska rekla,ze si ty dalsi vitaminy necham proplatitkacula91 píše:já taky..došla mi listovka..tak jsem koupila tyhle..ani nejsou tak hnusné jak listovka, tak je to dobré..až dojde calibrum tak si další vitamínky nechám proplatit od pojištovny
![]()
Ahoj holky..tak je to tu..dneska 8tt. Vše v pořádku, princezna roste. Termín porodu 13.6.2012. Další utz ale až 1.12 ![]()
smurfka píše:
Ahoj holky..tak je to tu..dneska 8tt. Vše v pořádku, princezna roste. Termín porodu 13.6.2012. Další utz ale až 1.12
ty uz vis co to bude??jinak krasna fotecka gratuluju
katerina2095 píše:smurfka píše:ty uz vis co to bude??jinak krasna fotecka gratuluju
Ahoj holky..tak je to tu..dneska 8tt. Vše v pořádku, princezna roste. Termín porodu 13.6.2012. Další utz ale až 1.12
ne nevim co to bude..to by byl v 8tt asi zázrak přírody
ale chceme holčičku, tak o tom už tak uvažujeme, a mluvime na to jako na holčičku… ![]()
Smurfko, gratuluju ![]()
Já mám dneska poslední den, kdy očekávám mensku, ale naštěstí se ještě nedostavila, tak se doufám miminko rozhodlo zůstat v bříšku, taky to pěkně dává najevo, pekelně mě bolí a svědí prsa, je mi ze všeho zle a cítím se pořád vyčerpaná ![]()
Dneska jsem se objednala na gyndu, tak jdu 14.11., to se to zas povleče
Měla bych být od menstruace 6+2tt, moc bych si přála, aby už bylo vidět ![]()
Jinak my si přejeme taky moc holčičku, Marušku, takže miminko je zatím Červík Máňa ![]()
Ahojj holky,tak já mít letí miminko nebudu,protože mrcha dnes dorazila.
lucka83 píše:
Ahojj holky,tak já mít letí miminko nebudu,protože mrcha dnes dorazila.
někteří mají mrchu i přesto..? myslíš že ne? že to je ztracené?
no já dělám ve státní správě..takže v kanclu..kromě tahání hory spisu, to fyzicky náročné není, ale psychicky mě někdy kliošy dostávájí až na dno..