Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14973
28.10.11 21:32

to je super, že je tu víc mladých maminek :-) na většině diskuzí jsou už holky kolem 30… jsou super, ale přece jenom si s nima nemám tolik co říct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
28.10.11 21:33

teda teď jsem to napsala špatně, samozřejmě, že mamče ve 30 jsou taky mladé, myslela jsem tak mladé jak já, aby to nebylo špatně pochopeno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
28.10.11 21:49

holky děkuju za přivítání… má hroznej strach,protože dušík je opravdu jen minidušíček… :nevim: snad bude ráno silnější… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
28.10.11 21:52

kocunko: můj první dušík byl takový, že jsem si na něj musela posvítit dvěmi světly a když jsem ho chtěla ukázat příteli, tak jsem mu musela dát vedle toho pozitivní ovulák, aby vůbec viděl, kde tu čárku hledat :-D po zaschnutí čárka vymizela téměř úplně. Dělala jsem si druhý den ráno z raní moči a už to byl pěkný duch :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
28.10.11 22:21
LadyTommy píše:
kocunko: můj první dušík byl takový, že jsem si na něj musela posvítit dvěmi světly a když jsem ho chtěla ukázat příteli, tak jsem mu musela dát vedle toho pozitivní ovulák, aby vůbec viděl, kde tu čárku hledat :-D po zaschnutí čárka vymizela téměř úplně. Dělala jsem si druhý den ráno z raní moči a už to byl pěkný duch :wink:

děkuju za uklidnění,snad na tom budu stejně… taky jsem dneska test nakláněla před oknem jako blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
29.10.11 11:06

uklidnuju se tim,ze nespinim,nemam zadne jine problemy..jen ta bolest…snad druhe tehulkovani uz dopadne dobre…cely vikend se jen valim v posteli a pritel me obskakuje :lol: jestli to takhle bude pokracovat dal,za chvili budu vypadat jako balon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
29.10.11 12:29

Ahoj holky,můžu se přidat?včera sem našla ducha a dnes taky,přikládám foto,dnes sem 10DPO,beru duphaston.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.10.11 14:10

cau Luci..tak už? :pankac: :palec:

• Citovat
  • Upravit
46226
29.10.11 14:20
smurfka píše:
cau Luci..tak už? :pankac: :palec:

Ahoj Smurfi,asi jo?vidíš tam něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.10.11 15:16

no abych pravdu řekla…
ale jo :potlesk: problém je že já ducha neměla..testovala jsem sice před MS ale už jsem tam měla pěknou čárku..ale myslím si, že podle toho, když vím kde ta druhá čárka má byt, tak tam něco je.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
46226
29.10.11 17:07
smurfka píše:
no abych pravdu řekla…
ale jo :potlesk: problém je že já ducha neměla..testovala jsem sice před MS ale už jsem tam měla pěknou čárku..ale myslím si, že podle toho, když vím kde ta druhá čárka má byt, tak tam něco je.. :palec:

děkuji,jsem teprve 10DPO,a mrcha by teda neměla dorazit v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.10.11 17:11
lucka83 píše:
smurfka píše:
no abych pravdu řekla…
ale jo :potlesk: problém je že já ducha neměla..testovala jsem sice před MS ale už jsem tam měla pěknou čárku..ale myslím si, že podle toho, když vím kde ta druhá čárka má byt, tak tam něco je.. :palec:

tak snad nepřijde :palec: já testila 13dpo a byla už čára..tak testuj a uvidíš že bude viditelnější každý den..

• Citovat
  • Upravit
46226
29.10.11 18:15
smurfka píše:
lucka83 píše:
smurfka píše:
no abych pravdu řekla…
tak snad nepřijde :palec: já testila 13dpo a byla už čára..tak testuj a uvidíš že bude viditelnější každý den..

na Uz už si byla Smurfko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.10.11 18:18
lucka83 píše:
smurfka píše:
lucka83 píše:
smurfka píše:
no abych pravdu řekla…
tak snad nepřijde :palec: já testila 13dpo a byla už čára..tak testuj a uvidíš že bude viditelnější každý den..

jo poprvé v 5+6 a už tam bylo i :srdce: ted jdu podruhé v úterý to budu 7+6.

• Citovat
  • Upravit
46226
29.10.11 18:19
smurfka píše:
lucka83 píše:
smurfka píše:
lucka83 píše:
smurfka píše:
no abych pravdu řekla…
jo poprvé v 5+6 a už tam bylo i :srdce: ted jdu podruhé v úterý to budu 7+6.

To je super :palec: ,ty jo to to letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital