Poradna duly
Jana Čurdová
to je super, že je tu víc mladých maminek
na většině diskuzí jsou už holky kolem 30… jsou super, ale přece jenom si s nima nemám tolik co říct ![]()
teda teď jsem to napsala špatně, samozřejmě, že mamče ve 30 jsou taky mladé, myslela jsem tak mladé jak já, aby to nebylo špatně pochopeno ![]()
holky děkuju za přivítání… má hroznej strach,protože dušík je opravdu jen minidušíček…
snad bude ráno silnější… ![]()
kocunko: můj první dušík byl takový, že jsem si na něj musela posvítit dvěmi světly a když jsem ho chtěla ukázat příteli, tak jsem mu musela dát vedle toho pozitivní ovulák, aby vůbec viděl, kde tu čárku hledat
po zaschnutí čárka vymizela téměř úplně. Dělala jsem si druhý den ráno z raní moči a už to byl pěkný duch ![]()
LadyTommy píše:
kocunko: můj první dušík byl takový, že jsem si na něj musela posvítit dvěmi světly a když jsem ho chtěla ukázat příteli, tak jsem mu musela dát vedle toho pozitivní ovulák, aby vůbec viděl, kde tu čárku hledatpo zaschnutí čárka vymizela téměř úplně. Dělala jsem si druhý den ráno z raní moči a už to byl pěkný duch
děkuju za uklidnění,snad na tom budu stejně… taky jsem dneska test nakláněla před oknem jako blázen ![]()
uklidnuju se tim,ze nespinim,nemam zadne jine problemy..jen ta bolest…snad druhe tehulkovani uz dopadne dobre…cely vikend se jen valim v posteli a pritel me obskakuje
jestli to takhle bude pokracovat dal,za chvili budu vypadat jako balon ![]()
Ahoj holky,můžu se přidat?včera sem našla ducha a dnes taky,přikládám foto,dnes sem 10DPO,beru duphaston.
smurfka píše:
cau Luci..tak už?![]()
Ahoj Smurfi,asi jo?vidíš tam něco?
no abych pravdu řekla…
ale jo
problém je že já ducha neměla..testovala jsem sice před MS ale už jsem tam měla pěknou čárku..ale myslím si, že podle toho, když vím kde ta druhá čárka má byt, tak tam něco je.. ![]()
smurfka píše:
no abych pravdu řekla…
ale joproblém je že já ducha neměla..testovala jsem sice před MS ale už jsem tam měla pěknou čárku..ale myslím si, že podle toho, když vím kde ta druhá čárka má byt, tak tam něco je..
děkuji,jsem teprve 10DPO,a mrcha by teda neměla dorazit v úterý.
lucka83 píše:smurfka píše:děkuji,jsem teprve 10DPO,a mrcha by teda neměla dorazit v úterý.
no abych pravdu řekla…
ale joproblém je že já ducha neměla..testovala jsem sice před MS ale už jsem tam měla pěknou čárku..ale myslím si, že podle toho, když vím kde ta druhá čárka má byt, tak tam něco je..
tak snad nepřijde
já testila 13dpo a byla už čára..tak testuj a uvidíš že bude viditelnější každý den..
smurfka píše:lucka83 píše:tak snad nepřijdesmurfka píše:děkuji,jsem teprve 10DPO,a mrcha by teda neměla dorazit v úterý.
no abych pravdu řekla…
já testila 13dpo a byla už čára..tak testuj a uvidíš že bude viditelnější každý den..
na Uz už si byla Smurfko?
lucka83 píše:smurfka píše:na Uz už si byla Smurfko?lucka83 píše:tak snad nepřijdesmurfka píše:děkuji,jsem teprve 10DPO,a mrcha by teda neměla dorazit v úterý.
no abych pravdu řekla…
jo poprvé v 5+6 a už tam bylo i
ted jdu podruhé v úterý to budu 7+6.
smurfka píše:lucka83 píše:jo poprvé v 5+6 a už tam bylo ismurfka píše:na Uz už si byla Smurfko?lucka83 píše:tak snad nepřijdesmurfka píše:děkuji,jsem teprve 10DPO,a mrcha by teda neměla dorazit v úterý.
no abych pravdu řekla…
ted jdu podruhé v úterý to budu 7+6.
To je super
,ty jo to to letí.