Poradna duly
Jana Čurdová
kacula91 píše:
ahoj holky,muzu se pridat? prave jsem zjistila,ze jsem tehulkaposledni MS byla 27.9.2011 takze mimco by se melo narodit prelom cervna cervence
snad to dobre dopadne…mam uz za sebou zamlkle tehu
jinak jsme se snazili pul roku,meli miminko,ale zamlklo…ted zase po pul roce od revize jsem tehotna
vítám nově příchozí těhule..
gratulece
a snad nám to všem dopadne dobře..já sem dneska přesně 7tt..tak jdeme do osmého..
smurfka píše:
vítám nově příchozí těhule..![]()
gratulece
a snad nám to všem dopadne dobře..já sem dneska přesně 7tt..tak jdeme do osmého..
jeee,to je hzeke ![]()
kacula91 píše:smurfka píše:jeee,to je hzeke
gratulece
no jsem dobrý nervák..ale furt věřím a myslím pozitivně… ![]()
smurfka píše:kacula91 píše:no jsem dobrý nervák..ale furt věřím a myslím pozitivně…smurfka píše:jeee,to je hzeke
gratulece
to je dobre…ja taky myslim jen pozitivne
i kdyz se trochu bojim…
smurfka píše:
tak to snad každá..kór asi víc prvotěhule..
to je fakt…ale smula uz u nas byla,tak snad jen jednou a naposledy..a ted se dockame zdraveho miminka ![]()
kacula91 píše:smurfka píše:to je fakt…ale smula uz u nas byla,tak snad jen jednou a naposledy..a ted se dockame zdraveho miminka
tak to snad každá..kór asi víc prvotěhule..
urco
![]()
ja uz jsem to tento mesic vzdala…rikala jsem si,ze asi nikdy neotehotnim..vykaslala jsem se na nejakou ovulku,na vsechno proste..dokonce jsme meli i dve oslavy po sobe,kde jsem i pila
ale tak snad to neuskodi..cetla jsem,ze neee…ted uz teda zadny alkohol…
uz podruhe jsem vypla od snazeni atd a ono to vyslo..vzdy,kdyz jsem si davala nejmensi nadeje ![]()
Tady by jsi mě nečekala,že? ![]()
Já se vtírnu všude tam,kde jsou mé kamarádky ![]()
Ahoj,
já jsem tedy úplně na začátku, cca 3. týden, v den kdy měla dorazit MS jsem lehce krvácela a ještě další 3 dny. Raději jsem hned volala Dr., napsal mi Utrogestan 2krát denně a neschopenku na 3 týdny, poté kontrola. Krvácení ustalo, ale bolesti břicha mám pořád, celý den…Také doufám, že je to normální… Chce to asi klid a žádný stres.