Poradna duly
Jana Čurdová
smurfka píše:lucka83 píše:no mohlo by aj rychlejc..už bych za sebou chtěla mít ten 1.trimestr..který je takový celkem nejistý..
To je super,ty jo to to letí.
já vím smurfko ale neboj za chvíli ti skončí. ![]()
lucka83 píše:smurfka píše:já vím smurfko ale neboj za chvíli ti skončí.lucka83 píše:no mohlo by aj rychlejc..už bych za sebou chtěla mít ten 1.trimestr..který je takový celkem nejistý..
To je super,ty jo to to letí.
no za měsíc …snad jo
..alespon mám pro rodinu vánoční dárek.. ![]()
a kdy jdes ty? no vlastně ještě asi nee co..je brzo..já jsem tam volala a mě nechtěli vzít dřív jak v pátem týdnu..ale to záleží od doktora..
smurfka píše:
a kdy jdes ty? no vlastně ještě asi nee co..je brzo..já jsem tam volala a mě nechtěli vzít dřív jak v pátem týdnu..ale to záleží od doktora..
můj dr. má od pondělí dovču,takže až ten další se objednám a stejně nevímkdy mě bude chtít vidět,teprve sem asi 3+3
lucka83 píše:smurfka píše:můj dr. má od pondělí dovču,takže až ten další se objednám a stejně nevímkdy mě bude chtít vidět,teprve sem asi 3+3
no jo..já si myslím že dřiv jak okolo toho 6 je to na nic..jako potvrdí ti těhu třeba to jo..ale dokud nevidíš
( a to dřív jak v 6 moc vidět nejde ) tak bych to jako těhu ještě nebrala..já to neřekla ani přítely do té doby..
jsem pověrčivá..ale už se těšíš co..to je jasné..
smurfka píše:lucka83 píše:no jo..já si myslím že dřiv jak okolo toho 6 je to na nic..jako potvrdí ti těhu třeba to jo..ale dokud nevidíšsmurfka píše:můj dr. má od pondělí dovču,takže až ten další se objednám a stejně nevímkdy mě bude chtít vidět,teprve sem asi 3+3
a kdy jdes ty? no vlastně ještě asi nee co..je brzo..já jsem tam volala a mě nechtěli vzít dřív jak v pátem týdnu..ale to záleží od doktora..( a to dřív jak v 6 moc vidět nejde ) tak bych to jako těhu ještě nebrala..já to neřekla ani přítely do té doby..
nikomu sem nic neřekla,nemůžu tomu nějak věřit,takže čekám na dr. a uvidím.
smurfka píše:lucka83 píše:no jo..já si myslím že dřiv jak okolo toho 6 je to na nic..jako potvrdí ti těhu třeba to jo..ale dokud nevidíšsmurfka píše:můj dr. má od pondělí dovču,takže až ten další se objednám a stejně nevímkdy mě bude chtít vidět,teprve sem asi 3+3
a kdy jdes ty? no vlastně ještě asi nee co..je brzo..já jsem tam volala a mě nechtěli vzít dřív jak v pátem týdnu..ale to záleží od doktora..( a to dřív jak v 6 moc vidět nejde ) tak bych to jako těhu ještě nebrala..já to neřekla ani přítely do té doby..
už to přítel ví smurfko?
lucka83 píše:
nikomu sem nic neřekla,nemůžu tomu nějak věřit,takže čekám na dr. a uvidím.
já taky nee..přítel to věděl až když jsem přišla s první fotečkou..dřív ne a to jsem i testila a měla už třeba i dálnice..no a rodina se to dozví na vánoce..to už bude po prvotrimestrálních testech..
ahoj holky,dneska jsem si koupila calibrum baby plan,tak budu zobat ![]()
kacula91 píše:
ahoj holky,dneska jsem si koupila calibrum baby plan,tak budu zobat
já taky..došla mi listovka..tak jsem koupila tyhle..ani nejsou tak hnusné jak listovka, tak je to dobré..až dojde calibrum tak si další vitamínky nechám proplatit od pojištovny
![]()
smurfka píše:kacula91 píše:já taky..došla mi listovka..tak jsem koupila tyhle..ani nejsou tak hnusné jak listovka, tak je to dobré..až dojde calibrum tak si další vitamínky nechám proplatit od pojištovny
ahoj holky,dneska jsem si koupila calibrum baby plan,tak budu zobat![]()
já baštím femibion800
lucka83 píše:
Co do práce chodíš?
jo zatím jo..za chvili budu v osmém a furt mi nic není..tak chodím..měla jsem jen dva dny špinění a jinak nic..občas mě trošku bolí břicho, ale to je veškerý příznak..uvidíme jak to bude dál..kdyby něco bylo tak bych na nemocenskou šla to jo..
smurfka píše:lucka83 píše:jo zatím jo..za chvili budu v osmém a furt mi nic není..tak chodím..měla jsem jen dva dny špinění a jinak nic..občas mě trošku bolí břicho, ale to je veškerý příznak..uvidíme jak to bude dál..kdyby něco bylo tak bych na nemocenskou šla to jo..
Co do práce chodíš?
co děláš za práci?já sem prodavačka.
no mohlo by aj rychlejc..už bych za sebou chtěla mít ten 1.trimestr..který je takový celkem nejistý..