Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
29.10.11 18:23
lucka83 píše:
To je super :palec: ,ty jo to to letí.

no mohlo by aj rychlejc..už bych za sebou chtěla mít ten 1.trimestr..který je takový celkem nejistý.. :-(

• Citovat
  • Upravit
46226
29.10.11 18:25
smurfka píše:
lucka83 píše:
no mohlo by aj rychlejc..už bych za sebou chtěla mít ten 1.trimestr..který je takový celkem nejistý.. :-(

já vím smurfko ale neboj za chvíli ti skončí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.10.11 18:26
lucka83 píše:
smurfka píše:
lucka83 píše:
no mohlo by aj rychlejc..už bych za sebou chtěla mít ten 1.trimestr..který je takový celkem nejistý.. :-(
já vím smurfko ale neboj za chvíli ti skončí. :palec:

no za měsíc …snad jo :palec: ..alespon mám pro rodinu vánoční dárek.. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
29.10.11 18:27

a kdy jdes ty? no vlastně ještě asi nee co..je brzo..já jsem tam volala a mě nechtěli vzít dřív jak v pátem týdnu..ale to záleží od doktora..

• Citovat
  • Upravit
46226
29.10.11 18:31
smurfka píše:
a kdy jdes ty? no vlastně ještě asi nee co..je brzo..já jsem tam volala a mě nechtěli vzít dřív jak v pátem týdnu..ale to záleží od doktora..

můj dr. má od pondělí dovču,takže až ten další se objednám a stejně nevímkdy mě bude chtít vidět,teprve sem asi 3+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.10.11 18:33
lucka83 píše:
smurfka píše:
můj dr. má od pondělí dovču,takže až ten další se objednám a stejně nevímkdy mě bude chtít vidět,teprve sem asi 3+3

no jo..já si myslím že dřiv jak okolo toho 6 je to na nic..jako potvrdí ti těhu třeba to jo..ale dokud nevidíš :srdce: ( a to dřív jak v 6 moc vidět nejde ) tak bych to jako těhu ještě nebrala..já to neřekla ani přítely do té doby.. :nevim: jsem pověrčivá..ale už se těšíš co..to je jasné..

• Citovat
  • Upravit
46226
29.10.11 18:35
smurfka píše:
lucka83 píše:
smurfka píše:
můj dr. má od pondělí dovču,takže až ten další se objednám a stejně nevímkdy mě bude chtít vidět,teprve sem asi 3+3
no jo..já si myslím že dřiv jak okolo toho 6 je to na nic..jako potvrdí ti těhu třeba to jo..ale dokud nevidíš :srdce: ( a to dřív jak v 6 moc vidět nejde ) tak bych to jako těhu ještě nebrala..já to neřekla ani přítely do té doby.. :nevim: jsem pověrčivá..ale už se těšíš co..to je jasné..

nikomu sem nic neřekla,nemůžu tomu nějak věřit,takže čekám na dr. a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
29.10.11 18:38
smurfka píše:
lucka83 píše:
smurfka píše:

už to přítel ví smurfko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.10.11 18:39
lucka83 píše:
nikomu sem nic neřekla,nemůžu tomu nějak věřit,takže čekám na dr. a uvidím.

já taky nee..přítel to věděl až když jsem přišla s první fotečkou..dřív ne a to jsem i testila a měla už třeba i dálnice..no a rodina se to dozví na vánoce..to už bude po prvotrimestrálních testech..

• Citovat
  • Upravit
2852
29.10.11 18:39

ahoj holky,dneska jsem si koupila calibrum baby plan,tak budu zobat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.10.11 18:40
kacula91 píše:
ahoj holky,dneska jsem si koupila calibrum baby plan,tak budu zobat :dance:

já taky..došla mi listovka..tak jsem koupila tyhle..ani nejsou tak hnusné jak listovka, tak je to dobré..až dojde calibrum tak si další vitamínky nechám proplatit od pojištovny :jazyk: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
46226
29.10.11 18:42
smurfka píše:
kacula91 píše:
ahoj holky,dneska jsem si koupila calibrum baby plan,tak budu zobat :dance:
já taky..došla mi listovka..tak jsem koupila tyhle..ani nejsou tak hnusné jak listovka, tak je to dobré..až dojde calibrum tak si další vitamínky nechám proplatit od pojištovny :jazyk: :pankac:

já baštím femibion800

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
29.10.11 18:43

Co do práce chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.10.11 18:50
lucka83 píše:
Co do práce chodíš?

jo zatím jo..za chvili budu v osmém a furt mi nic není..tak chodím..měla jsem jen dva dny špinění a jinak nic..občas mě trošku bolí břicho, ale to je veškerý příznak..uvidíme jak to bude dál..kdyby něco bylo tak bych na nemocenskou šla to jo..

• Citovat
  • Upravit
46226
29.10.11 18:52
smurfka píše:
lucka83 píše:
Co do práce chodíš?
jo zatím jo..za chvili budu v osmém a furt mi nic není..tak chodím..měla jsem jen dva dny špinění a jinak nic..občas mě trošku bolí břicho, ale to je veškerý příznak..uvidíme jak to bude dál..kdyby něco bylo tak bych na nemocenskou šla to jo..

co děláš za práci?já sem prodavačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital