Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16939
27.10.11 21:57
Barbienka píše:
ja ho radsi nadopuju B6, a cerealiema Nesquik - ty pry podporuji rust :mrgreen: :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
27.10.11 22:16

Eset, jako cemu se smejes? Videlas v ty reklame, jak ten chlapecek spapal cerealie Nesquik a vyrostl hned o 2 cm? takze kdyz to rikali v reklame, tak o proste funguje :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
27.10.11 22:52

když to říkají tam,tak to bude pravda. Že sem to nevěděla dřív!Kašlu na bylinky,jdu do Nesquika! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
28.10.11 09:34

jo tak ted jsem se zase nasmala.tady se clovek dozvi veci… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
28.10.11 15:33

Eset, ja si jeste projistotu na noc davam hnrek kakaa, instatniho Nesquika, abych to podporila dvojnasob!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
28.10.11 17:31

holky tehulky,boli vas taky porad podbrisek,jako by jste mely dostat menstruaci? :think: doktorka rikala,ze je to normalni,jen po tom jednom potratu mam strach :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie8455
28.10.11 17:36

Ahoj, mě také pobolívá podbřišek, ale prý je to normální - roste a roztahuje se děloha…

• Citovat
  • Upravit
2852
28.10.11 17:43
Lucie8455 píše:
Ahoj, mě také pobolívá podbřišek, ale prý je to normální - roste a roztahuje se děloha…

ja vim,taky jsem o tom uz mockrat slysela..jen u prvniho tehu mi to nedelalo :nevim: ale to je mozna tim,ze jsem v patem tydnu potratila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie8455
28.10.11 17:47

To bude ok…bavila jsem se o tom i s kamarádkama a všechny podbřišek pobolíval…a dnes mají krásné děti… :-)Takže to opravdu není nic výjimečného, neměj strach.

• Citovat
  • Upravit
14973
28.10.11 18:05

Ahojky holky,

můžu se k vám přidat?
Je mi 20 a jsem z Prahy.
S přítelem jsme se snažili od června. MS přišla 1.10., 11.10. jsem byla u gynDR a ten říkal, že mám krásný velikánský folikul, 12. přišla OVU, tak jsme se snažili, snažili a snažili a 23.10. už jsem měla na testu dušíky. Dneska už mám dálnice, ráno se budím s nevolností, bolí mě prsa, podbřišek a jsem strašně unavená :))

Mám strach, jak všechno dopadne, bude to první mimi, ale doufám, že na začátku července už se budu těšit z malého uzlíčku :-)

Je tu někdo z Prahy, kdo taky čeká? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
28.10.11 19:07
LadyTommy píše:
Ahojky holky,

můžu se k vám přidat?
Je mi 20 a jsem z Prahy.
S přítelem jsme se snažili od června. MS přišla 1.10., 11.10. jsem byla u gynDR a ten říkal, že mám krásný velikánský folikul, 12. přišla OVU, tak jsme se snažili, snažili a snažili a 23.10. už jsem měla na testu dušíky. Dneska už mám dálnice, ráno se budím s nevolností, bolí mě prsa, podbřišek a jsem strašně unavená :))

Mám strach, jak všechno dopadne, bude to první mimi, ale doufám, že na začátku července už se budu těšit z malého uzlíčku :-)

Je tu někdo z Prahy, kdo taky čeká? :)

ahojky,vitam te a preju pohodove tehu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
28.10.11 19:53

ahoj holky,můžu se přidat? je mi 20,doma ám syna Danečka (1,5 roku) a dneska jsem na tt našla ducha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
28.10.11 20:57

Kacul: děkuji :-) od prvního ducha spíš prožívám obrovský strach, aby to všechno bylo v pořádku, myslela jsem si, jak budu v euforii, ale není to tak, snad se to s prvním UTZ a bušícím :srdce: prolomí :)

kocunko: ahojky, to je super, že tu vidím někoho ve svém věku, i když ty už jsi o jedno miminko napřed :))) Tak přeju,ať čárky sílí! já měla téměř neviditelného dušíčka minulou neděli a dneska už mám obě čárky stejně silné :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
28.10.11 21:24
tak me bude sice 22 ale daleko od sebe nejsme :mrgreen: tak preju vsem pohodove tehu a hlavne zdrava miminka
LadyTommy píše:
Kacul: děkuji :-) od prvního ducha spíš prožívám obrovský strach, aby to všechno bylo v pořádku, myslela jsem si, jak budu v euforii, ale není to tak, snad se to s prvním UTZ a bušícím :srdce: prolomí :)kocunko: ahojky, to je super, že tu vidím někoho ve svém věku, i když ty už jsi o jedno miminko napřed :))) Tak přeju,ať čárky sílí! já měla téměř neviditelného dušíčka minulou neděli a dneska už mám obě čárky stejně silné :))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
28.10.11 21:26
kacula91 píše:
holky tehulky,boli vas taky porad podbrisek,jako by jste mely dostat menstruaci? :think: doktorka rikala,ze je to normalni,jen po tom jednom potratu mam strach :roll:

ahojky pri Vanesce jsem to mela presne tak jak pises desna bolest jako na ms a nic.a to teda docela dlouho az nekdy do 9tt ale je to opravdu normalni takze zadne strachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí