Poradna duly
Jana Čurdová
smurfka píše:lucka83 píše:někteří mají mrchu i přesto..? myslíš že ne? že to je ztracené?
Ahojj holky,tak já mít letí miminko nebudu,protože mrcha dnes dorazila.
na testu moc čárka nesílít,takže asi se neudrželo,vždyt mám nízkousliznici,v pátek jdu k dr. tak mi snad řekně víc a dá mi nějaky léky.
Lucko, některé ženy taky menstruují, určitá naděje tu je… ![]()
Jestli se přece jen červík neuchytil, určitě se brzy objeví zase nový, držím palce!
Ahoj holky, moc Vám držím palečky, ať jsou těhu bezproblémové a ať Vám není tak špatně jako mě
![]()
Ahoj holky:-) jak pak jse dari? Jinak ja jsem 15+5tt:-) a nejspis budeme mit chlapecka:-)
ahojky…jeeee,tak gratuluju k chlapecnovi
u me nic noveho..budu koncit 8.tt a ve ctvrtek jdu na kontrolu k doktorce,tak se tesim,jak nas mimisek povyrost
jinak prvni poradnu mam az 7.12. ![]()
Dekuju:-) to ja jdu k doktorce na kontrolu az 28.11. Ale zitra tam jedu jen jestli je vse v poradku protoze mam sem tam bolesti:-/ Muzu se vubec pridat?
no ja to do ctvrtka nevydrzim a taky zajdu drive
nemam totiz presne datum,jen ze se mam stavit v tydnu…tak budu drzet palecky,at je vsechno v pohode ![]()
ahoj holky, můžu k vám, sice ještě nejsem těhulka, snad to miminko v létě 2012 bude
![]()
vidím tu pár známých tváří.
cau Magdi ![]()
no já jdu na KO až 1.12 ( poslední konrola 1.11 )a 7.12 mam screnning..taky doufám že je vše v pořádku, protože už jsem mimiska měsíc nevidela.. ![]()
smurfka píše:
cau Magdi
no já jdu na KO až 1.12 ( poslední konrola 1.11 )a 7.12 mam screnning..taky doufám že je vše v pořádku, protože už jsem mimiska měsíc nevidela..
já jdu zítra na konrolu a uvidim jestli tam něco uvidim,v úterý tma něco bylo 0,09cm,tak sem zvědavá jestli tam zítra něco bude nebo ne.
lucka83 píše:smurfka píše:já jdu zítra na konrolu a uvidim jestli tam něco uvidim,v úterý tma něco bylo 0,09cm,tak sem zvědavá jestli tam zítra něco bude nebo ne.
cau Magdi
no já jdu na KO až 1.12 ( poslední konrola 1.11 )a 7.12 mam screnning..taky doufám že je vše v pořádku, protože už jsem mimiska měsíc nevidela..
ono to ze začátku roste strašně rychle..když porovnám svoje fotky ze 6tt a 8tt..tak to je neuvěřitelné..tak uvidíš že už tam bude něco většího..a podle krve to máš už potvrzené?
Kacula91: Dekuju:-) snad u tebe bude taky vse ok:-) jinak nevolnosti mam jeste porad:-/ a sem tam citim mensi pohyb:-)
smurfka píše:lucka83 píše:ono to ze začátku roste strašně rychle..když porovnám svoje fotky ze 6tt a 8tt..tak to je neuvěřitelné..tak uvidíš že už tam bude něco většího..a podle krve to máš už potvrzené?smurfka píše:já jdu zítra na konrolu a uvidim jestli tam něco uvidim,v úterý tma něco bylo 0,09cm,tak sem zvědavá jestli tam zítra něco bude nebo ne.
cau Magdi
hcg bylo vpondělí 106,takže uvidíme
magda82 píše:že by?
ahoj holky, můžu k vám, sice ještě nejsem těhulka, snad to miminko v létě 2012 bude![]()
![]()
![]()
vidím tu pár známých tváří.
lucka83 píše:smurfka píše:hcg bylo vpondělí 106,takže uvidímelucka83 píše:ono to ze začátku roste strašně rychle..když porovnám svoje fotky ze 6tt a 8tt..tak to je neuvěřitelné..tak uvidíš že už tam bude něco většího..a podle krve to máš už potvrzené?smurfka píše:já jdu zítra na konrolu a uvidim jestli tam něco uvidim,v úterý tma něco bylo 0,09cm,tak sem zvědavá jestli tam zítra něco bude nebo ne.
cau Magdi
tak to už něco značí..ale tak uvidíš co ti řekně..jestli bude alespon váček nebo neco..