Poradna duly
Jana Čurdová
lucka83 píše:
Ahoj holky,dnes sem byla na kontrole a na Uz bylo něco velké 2,7mm,minulý týden mělo jen 0,9mm,dnes mi dr řekl že to roste nějak pomalu a vzal mi krev,tak zítra uvidim ale nedávám tomu šanci,navíc sem začla špinit.
budu drzet palecky,at to vse dopadne
..a v kolikatem tydnu mas byt?
smurfka píše:lucka83 píše:já teda špinila pokaždé po vnitřním utz..tak pokud to je málo tak to muže být z toho..ale pokud se budeš bát, raději bych si začla pro prášky na udržení a na špinení..tak držím palečky..máš s tím takové peripetie..smurfka píše:no zvětšilo se to třikrát ale asi mu to je málo nebo co,já začla špinit až odpoledne v práci ale špinim jen malinko,zítra se ukáže jestli hcg roste nebo ne.lucka83 píše:ahoj Luci..tak za týden skoro 2× větší..to je málo?? já nevím, mě velikost neřekl ani jednou..
Ahoj holky,dnes sem byla na kontrole a na Uz bylo něco velké 2,7mm,minulý týden mělo jen 0,9mm,dnes mi dr řekl že to roste nějak pomalu a vzal mi krev,tak zítra uvidim ale nedávám tomu šanci,navíc sem začla špinit.
tak pokud si začla špinit, tak ti měl dát nějaký prásky na to ne?
to mám,t máš rpavdu už mě to nebaví to věčný čekání co bude za týden a tak,už sem z toho unavená a protivná,zítra se rozhodne asi co a jak.
kacula91 píše:lucka83 píše:budu drzet palecky,at to vse dopadne
Ahoj holky,dnes sem byla na kontrole a na Uz bylo něco velké 2,7mm,minulý týden mělo jen 0,9mm,dnes mi dr řekl že to roste nějak pomalu a vzal mi krev,tak zítra uvidim ale nedávám tomu šanci,navíc sem začla špinit.![]()
to nevim,protože sem asi otěhotněla před MS nebo já fakt nevim kdy,regulerní ms byla 5,10 další byla 2,11 ale 5,11 na těhu testu už byla krásná druhá čárka, a hcg bylo 25 a za dva dny bylo už 46,minulý týden bylo 106 a na UZ bylo něco malého 0,9mm a tento týden už je 2,7mm velké,takže sama nevím kdy sem otěhotněla.
lucka83 píše:kacula91 píše:to nevim,protože sem asi otěhotněla před MS nebo já fakt nevim kdy,regulerní ms byla 5,10 další byla 2,11 ale 5,11 na těhu testu už byla krásná druhá čárka, a hcg bylo 25 a za dva dny bylo už 46,minulý týden bylo 106 a na UZ bylo něco malého 0,9mm a tento týden už je 2,7mm velké,takže sama nevím kdy sem otěhotněla.lucka83 píše:budu drzet palecky,at to vse dopadne
Ahoj holky,dnes sem byla na kontrole a na Uz bylo něco velké 2,7mm,minulý týden mělo jen 0,9mm,dnes mi dr řekl že to roste nějak pomalu a vzal mi krev,tak zítra uvidim ale nedávám tomu šanci,navíc sem začla špinit.![]()
aha
no to spineni nemusi nic znamenat,ale taky muze..ja kdyz byla tehu poprve,tak jsem spinila a v 6tt jsem mela zamlkle tehu..ted jsme tehotna podruhe spinila jsem jeden den,sla jsem radeji na pohotovost a tam mi doktorka rekla,ze miminko je v poradku
nechci te samozrejme strasit a budu se tesit,az zitra napises dobrou zpravicku ![]()
kacula91 píše:lucka83 píše:ahakacula91 píše:to nevim,protože sem asi otěhotněla před MS nebo já fakt nevim kdy,regulerní ms byla 5,10 další byla 2,11 ale 5,11 na těhu testu už byla krásná druhá čárka, a hcg bylo 25 a za dva dny bylo už 46,minulý týden bylo 106 a na UZ bylo něco malého 0,9mm a tento týden už je 2,7mm velké,takže sama nevím kdy sem otěhotněla.lucka83 píše:budu drzet palecky,at to vse dopadne
no to spineni nemusi nic znamenat,ale taky muze..ja kdyz byla tehu poprve,tak jsem spinila a v 6tt jsem mela zamlkle tehu..ted jsme tehotna podruhe spinila jsem jeden den,sla jsem radeji na pohotovost a tam mi doktorka rekla,ze miminko je v poradku
nechci te samozrejme strasit a budu se tesit,az zitra napises dobrou zpravicku
děkuji,zá prožila ZT před třemi lety ve 12.týdnu,takže se bojim co mě čeká a nemine.
neboj,nesmis si pripoustet,ze by se neco mohlo stat…ja to pri minulem ZT nejak vycitila uz na zacatku,ze neco neni ok…a ted kdyz jsem tehotna,tak od zacatku jsem mela neuveritelny strach,bala jsem se cokoliv delat a brecela jsem cele dny,ze to zase nedopadne atd..pritom ted mam moc dobry pocit..a doktorka mi rikala,ze si to nesmim pripoustet..tim sobe ani miminku neprospeju…bud to dopadne nebo ne..ted jsem v pohode a beru to tak…tak ver,ze to dobre dopadne
budu na tebe myslet a drzet vsechny palce ![]()
Ahojky holky:) chodíte sem ještě některá?:):)
já mám též termín v létě:) 12.7. je první:):) tak uvidíme. Včera mě na genetice řekli že budu mít pravděpodobně holčičku:):) tak budeme mít malou Leontýnku:)
HOLKY tady to nejak uvadlo
jak se vam dari a co mrnousci?dejte o sobe vedet ![]()
Jéé, teprve teď jsem našla tuhle diskuzi. Jak se všechny máte? Co výbavička, jak se cítíte a co podnikáte ve volném čase? Já se po těch měsících na rizikovém začínám skoro nudit, ale blíží se mateřská, tak budu moct na nějaký ten výlet i mimo vycházky. Už máte kočárek? A všechno nachystané? Nebo je tu taky některá jako já a ještě dává dohromady hnízdečko pro miminko?
Před čtyřmi dny mi porodila kamarádka, tak mě popadl záchvat chystání a schraňovaní a panika, jestli budu mít všeho dostatek. Třeba zavinovaček, plínek, oblečeníčka, .......
Dejte vědět, jak na tom jste, prosím, ať můžu kdyžtak dopořídit.
![]()
ahojky! my čekáme 11.6. to je náš druhý termín, ale prý to na něj vypadá! Kočárek máme už od jara, oblečení v 56 tak základ od každýho tak pět, šest kousků. jednu postýlku napůl sestavenou a druhou máme zabalenou. povlečení a vše potřebné už snad taky máme až na věci u ktrých nevím, jestli budu nebo nebudu kojit. tašku do porodnice mám nachystanou ale ne zabalenou. ale už se moc těšíme!
Tak co se týče výbavičky tak už máme vše, kromě kočárku, kterej budeme objednávat až za měsíc:):) Pak už jen takové drobnosti pro mě do porodky na který se tolik nepospíchá. Termín máme 12.7. ale mám takovej pocit že to bude dřív:D Tašku budu teprve ted přichystávat, tak snad na nic nezapomenu, vubec nevim co zabalit za oblečení pro malou…
Ještě nás čeká předělávka ložnice, tak ji snad od konce měsíce stihneme a budeme mít už i připravenej nábytek pro malou:))
já teda špinila pokaždé po vnitřním utz..tak pokud to je málo tak to muže být z toho..ale pokud se budeš bát, raději bych si začla pro prášky na udržení a na špinení..tak držím palečky..máš s tím takové peripetie..