Poradna duly
Jana Čurdová
eseta píše:
Tady by jsi mě nečekala,že?
Já se vtírnu všude tam,kde jsou mé kamarádky
vzdyt od toho jsou tady ty diskuze
navic je fajn podelit se o neco,co treba chlapi nepochopi s fajn holkama ![]()
Barbienka píše:
Eset, tak jak jsi na tom? nejake novinky?
Baru furt vše při starým. Těhu nejsem,MS se taky zdržuje bůh ví kde a ne a ne jí ze sebe dostat. Pro jistotu jsem byla na krvy a ta je taky negativní. Takže pohoda klídeček a budeme čekat než se madam uráčí přijít,páč já na to házím bobek. ![]()
eset a jak dlouho uz mas zpozdeni? nechces si skocit na vyvolavackua a treba rict doktorce,at ti da utrous na zpraveni cyklu? ja si myslim,ze jsem i diky nemu otehotnela..mela jsem MS jako hodinky a ta treti,co beru utrous uz nedosla ![]()
eseta píše:Barbienka píše:Baru furt vše při starým. Těhu nejsem,MS se taky zdržuje bůh ví kde a ne a ne jí ze sebe dostat. Pro jistotu jsem byla na krvy a ta je taky negativní. Takže pohoda klídeček a budeme čekat než se madam uráčí přijít,páč já na to házím bobek.
Eset, tak jak jsi na tom? nejake novinky?
hele v poho, ja uz na to taky se*u moje lut.faze je 8 dni, takze se nam fotbalista ani nestihne uvelebit a uz je pryc
takze musim zavolat MUDRe atd. boze muj to jsou starosti tohle
![]()
kacula91 píše:
eset a jak dlouho uz mas zpozdeni? nechces si skocit na vyvolavackua a treba rict doktorce,at ti da utrous na zpraveni cyklu? ja si myslim,ze jsem i diky nemu otehotnela..mela jsem MS jako hodinky a ta treti,co beru utrous uz nedosla
když ono nejde přesně určit kolik mám spoždění,protože jeden cyklus byl 60,pak 43,pak 34, te´d jsem zase už 40DC Dr.mi dá vyvolávyčku, ale léky ne.Až po roce snažení. A vyvolávyčku nechci,zatím. Jsou to zase jen hormony.Já si ještě chvíli počkám,třeba si to rozmyslí.
Barbienka píše:eseta píše:hele v poho, ja uz na to taky se*u moje lut.faze je 8 dni, takze se nam fotbalista ani nestihne uvelebit a uz je prycBarbienka píše:Baru furt vše při starým. Těhu nejsem,MS se taky zdržuje bůh ví kde a ne a ne jí ze sebe dostat. Pro jistotu jsem byla na krvy a ta je taky negativní. Takže pohoda klídeček a budeme čekat než se madam uráčí přijít,páč já na to házím bobek.
Eset, tak jak jsi na tom? nejake novinky?takze musim zavolat MUDRe atd. boze muj to jsou starosti tohle
![]()
moje byla minule taky 8. Teď by byla delší,ale zase je jí to na prd. počkáme a dočkáme
eseta píše:kacula91 píše:když ono nejde přesně určit kolik mám spoždění,protože jeden cyklus byl 60,pak 43,pak 34, te´d jsem zase už 40DC Dr.mi dá vyvolávyčku, ale léky ne.Až po roce snažení. A vyvolávyčku nechci,zatím. Jsou to zase jen hormony.Já si ještě chvíli počkám,třeba si to rozmyslí.
eset a jak dlouho uz mas zpozdeni? nechces si skocit na vyvolavackua a treba rict doktorce,at ti da utrous na zpraveni cyklu? ja si myslim,ze jsem i diky nemu otehotnela..mela jsem MS jako hodinky a ta treti,co beru utrous uz nedosla
hmm az po roce jo…to je skoda teda
ja rekla hned nove doktorce,jestli by mi neupravila cyklus,ze se snazime o mimi a hned mi vyhovela…asi fakt zalezi na doktorech..i kdyz jako nechapu,na co ten tvuj ceka
vzdyt preci vidi,ze ty cykly asi dost snizuji sanci otehotnet,teda aspon tak mi to rekla moje doktorka ![]()
tak já jí na druhou stranu chápu.Nejdřív tam chodíš že otěhotnět nechceš a pak když si umaneš vysadit HA,tak zase chceš všechno hned. U většiny se to do roka upraví a pak hned povede.
tak moje USA MUDRa mi prave rekla, ze 8denni lut faze je OK za predpokladu, ze ovuluju…hm to cumim teda ![]()
Barbienka píše:
tak moje USA MUDRa mi prave rekla, ze 8denni lut faze je OK za predpokladu, ze ovuluju…hm to cumim teda
mě to moje ČR MUDRa říkala taky ![]()
eseta píše:Barbienka píše:mě to moje ČR MUDRa říkala taky
tak moje USA MUDRa mi prave rekla, ze 8denni lut faze je OK za predpokladu, ze ovuluju…hm to cumim teda
Eset tak budeme zapsany v guinessovce jako tehule s nejkratsi lut fazi
ja s tim problem nemam, nas fotbalista to zvladne, my se nevzdame!!! ![]()
já s tím problém taky nemám a čutálista se s tím bude muset nějak poprat. ![]()
ja ho radsi nadopuju B6, a cerealiema Nesquik - ty pry podporuji rust
![]()