Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1768
23.10.11 13:03
to je vlaste pravda.je jeste brzy.tak snad postupne sem vsechny maminky dorazi.vsem drzim palecky :kytka:
orlik píše:
katerina2095 píše:
nene tady muzes bejt od rana do vecera.ale koukam ze moc miminek se v lete nenarodi.je nas tu strasne malo :roll:
Myslím, že je ještě brzy. Já čekám, co se vyvrbí na začátku listopadu. Moc tomu sice nevěřím, ale doufám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.10.11 16:03

urcite! ja tomu verim! bude nas tu min 15! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
23.10.11 17:41

Baru,mě snad něco o dvou čárkách uniklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.10.11 19:49
eseta píše:
Baru,mě snad něco o dvou čárkách uniklo?

ale neee, ja zadny nemam a asi ani nebudu v nejblizsi dobe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.10.11 16:31

Kači a jak ty to mužeš vydržet..první prohlídka ve 3 měsíci? to by mě asi kleplo..
Co když má někdo ZT - nemusí mít žádné příznaky a oni to zjistí až na té první prohlídce ve 3 měsíci? Já bych bez těch kontrol asi nebyla moc klidná, vím že se říká, že ani časté kontroly nic neznamenají, když se nechce urdržet tak se neudrží..ale nevim nevim..teda zdravotnictví v česku míří do pekel, ale palec nahoru za to že mužem chodit na kontroly jak často chceme

• Citovat
  • Upravit
1768
24.10.11 16:38
vis co obednali me ted na ctvrtek k dr ale jen k obvodnimu.pak budu cekat az se ozve ta por.asistentka no.uvidime a kdyz me obednaji az za nejak dlouho tak pujdu k lekari aze mi neni dobre a oni musiopak udelat utz
smurfka píše:
Kači a jak ty to mužeš vydržet..první prohlídka ve 3 měsíci? to by mě asi kleplo..
Co když má někdo ZT - nemusí mít žádné příznaky a oni to zjistí až na té první prohlídce ve 3 měsíci? Já bych bez těch kontrol asi nebyla moc klidná, vím že se říká, že ani časté kontroly nic neznamenají, když se nechce urdržet tak se neudrží..ale nevim nevim..teda zdravotnictví v česku míří do pekel, ale palec nahoru za to že mužem chodit na kontroly jak často chceme
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.10.11 16:41

tak to musí i tady no..ted jsem dva dny špinila, tak už jsem měla tady tendence jet na pohotovost až mi udělají utz..ale vydržela jsem to..špinění ustalo, tak snad ten týden do KO vydržím..

katerina2095 píše:
vis co obednali me ted na ctvrtek k dr ale jen k obvodnimu.pak budu cekat az se ozve ta por.asistentka no.uvidime a kdyz me obednaji az za nejak dlouho tak pujdu k lekari aze mi neni dobre a oni musiopak udelat utz
smurfka píše:
Co když má někdo ZT - nemusí mít žádné příznaky a oni to zjistí až na té první prohlídce ve 3 měsíci? Já bych bez těch kontrol asi nebyla moc klidná, vím že se říká, že ani časté kontroly nic neznamenají, když se nechce urdržet tak se neudrží..ale nevim nevim..teda zdravotnictví v česku míří do pekel, ale palec nahoru za to že mužem chodit na kontroly jak často chceme
  • Citovat
  • Upravit
1976
24.10.11 18:03

Ahoj holky, tak já teda zvýším průměr snažení. Rok a půl a po prvním IVF pozitivní test.
Já byla na několika odběrech na hcg a taky dnes na UTZ. Byl vidět váček 5,5 mm. Příští týden jsu znova. Po tom IVF jsem kapku víc pod dozorem. Včera jsem špinila, tak pořád beru Utrogestan a doktor mi ještě přidal asorutin. A klidový režim…do práce chodím, ale žádné cvičení, sex, tahání věcí…
Uvidíme, jak se to vyvrbí. Jsem dnes 5+1 podle termínu poslední MS, podle embryotransferu o pár dní víc. Ale zase mimísek se asi zavrtal později..no to je vpodstatě jedno kolikátý týden, hlavně ať vydrží;)
Holky bolí vás taky břiho. Já mám bolesti jak před MS už 14 dní, a doktor říkal že je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.10.11 18:14
rustypipe píše:
Ahoj holky, tak já teda zvýším průměr snažení. Rok a půl a po prvním IVF pozitivní test.
Já byla na několika odběrech na hcg a taky dnes na UTZ. Byl vidět váček 5,5 mm. Příští týden jsu znova. Po tom IVF jsem kapku víc pod dozorem. Včera jsem špinila, tak pořád beru Utrogestan a doktor mi ještě přidal asorutin. A klidový režim…do práce chodím, ale žádné cvičení, sex, tahání věcí…
Uvidíme, jak se to vyvrbí. Jsem dnes 5+1 podle termínu poslední MS, podle embryotransferu o pár dní víc. Ale zase mimísek se asi zavrtal později..no to je vpodstatě jedno kolikátý týden, hlavně ať vydrží;)
Holky bolí vás taky břiho. Já mám bolesti jak před MS už 14 dní, a doktor říkal že je to ok.

gratulace..snad se stěstíčko po tom dlouhém čekání usadí i u vás..
za začátku mě taky bolelo břicho..ted už moc ne..jen občas, ale ne každý den..jsem v 7tt

• Citovat
  • Upravit
smurfka
25.10.11 17:25

Kači…už si to nevydržela :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1759
25.10.11 17:35
smurfka píše:

no jako vazne ale… dyt tohle uz je fakt divadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
25.10.11 17:37
Barbienka píše:
smurfka píše:
no jako vazne ale… dyt tohle uz je fakt divadlo :lol:

to je teda ja jen cekam co si zase vymysli…me prestava rozum stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
25.10.11 20:36

bavíte se o té co si myslím že se bavíte :mrgreen:
Jinak,já vás tento měsíc ještě v těhu nedoplním,ale když neva že tu jsem tak tu budu taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
25.10.11 20:48
eseta píše:
bavíte se o té co si myslím že se bavíte :mrgreen:
Jinak,já vás tento měsíc ještě v těhu nedoplním,ale když neva že tu jsem tak tu budu taky :pankac:
:mavam: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2852
26.10.11 16:33

ahoj holky,muzu se pridat? prave jsem zjistila,ze jsem tehulka :lol: posledni MS byla 27.9.2011 takze mimco by se melo narodit prelom cervna cervence :dance: snad to dobre dopadne…mam uz za sebou zamlkle tehu :roll: jinak jsme se snazili pul roku,meli miminko,ale zamlklo…ted zase po pul roce od revize jsem tehotna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí