Poradna duly
Jana Čurdová
maminky dětiček narozených v srpnu 2011 pojďte si popovídat ![]()
Ahojky.Já mám srpnátko- 25:-)Copak máš- já holčičku do třetice.
ahojky holky my máme kluka Patrika narodil se 13.8
) a jak válčíte ?
my válčíme vcelku dobře
jen Majda je trochu živoch a nespavec (teda jen přetz den, v noci je poklad
, ale je hodná a veselá ![]()
tak to náš Páťosauřík taky v noci spinká furt ale přes den zlobí a občas se umí pořádně rozčílit když se mu něco nelíbí a to je pak křiku a remcání ![]()
ahojky holky, chtěla jsem se zeptat jak maličký zabavujete ? Nám se třeba hroooozně líbí paci paci a kutálí se brambora
)
Naše malá hodně spí tak a když ne tak jí stačí když jí hladím a povídám na ní.Naštěstí není náročná jako kluci.Taky jí dávám na dečku a má nad sebou zrcátko tak to jí zaujalo.
Ahoj. Taky se k Vám přidám. Máme dcerku Terezku - nar. 19.8.
K jejímu zabavení doma zatím střídám 3 aktivity - lehátko Fisher price, hrazdička a hrací deka.
Děkuji za úvítání. Doufám, že se diskuze časem více rozproudí a bude nás tu víc ![]()
Ahojky.Já bych psala ale nestíhám.Když jsem měla prvního tak bylo času..a ted sem sednu a sotva dočtu,ale jinak se máme fain.je to krása s tím miminkem.Máme holčičku tak si užívám a nosí jen šatičky nebo růžové než mě to přejde.Minulý týden jsme vybraly i naušničky:-)
kralicinka1 píše:
Ahojky.Já bych psala ale nestíhám.Když jsem měla prvního tak bylo času..a ted sem sednu a sotva dočtu,ale jinak se máme fain.je to krása s tím miminkem.Máme holčičku tak si užívám a nosí jen šatičky nebo růžové než mě to přejde.Minulý týden jsme vybraly i naušničky:-)
A kdy budete dávat naušničky? My ještě žádné nevybrali a slyšela jsem, že se mají dávat až po druhém očkování…