Poradna duly
Jana Čurdová
No tak to je síla… My máme taky půjčený na 6 měsíců. Pravidelně ho používám, tak bude asi trošku na nervy si zvyknout bez něj. Ale miminkám nad půl roku se to prý snad tak často nestává… ![]()
My monitor dechu nekupovali. Ale kdyby se nám stalo něco takového jako vám, tak bych taky hned řešila doktora a nenechala se odbejt… Brrr, ještě ted me mrazí, když to čtu. Ať Vám to všechno dobře dopadne.
Doufám, že už se to nestane, příp. to snad s věkem ustoupí. Dočetla jsem se, že se to může objevit i po očkování při oslabení, což by u nás celkem sedělo. Uvidím, co řekne neuroložka. Snad to bude dobrý.
A kde je ta slibovaná fotka Terezky?
A co holky? Jak se mají? Nějaký nový oblíbený objev? U nás stále vedou nožičky ![]()
Ahojda,
tak my už se přetáčíme na bříško a jak se to povedlo jednou, tak je to teď nejlepší zábava ![]()
Dnes jsme byli vyměnit ty naušničky a na (zatím) posledním očkování, tak pak chudinka byla zmožená, že spikala 2,5 hodiny
To očkování jinak snáší dobře, zatím vždycky bez teplot nebo jiných trablů, tak to snad bude i teď ![]()
Jinak teďka se taky pořád přetáčíme na bříško - jenže pak většinou neví, jak zpátky, tak je naštvaná a brečí ![]()
Kati teda Terezka je frajerka krásná
a naušniičky jsou moooc hezký.
My ty nový teda máme od úterý a ještě nemám nafocené, ale co nejdřív se taky ukážeme
Konečně máme za sebou očkování, včera celodenní výlet do Prahy a dnes mám dost. Ani nepůjdem ven, je tu -16. Sašenka naštěstí spí pěkně i doma v postýlce, tak to ani nevadí.
Děkujeme, jj brzy nafot ať se můžem taky pokochat. Malá spí taky hezky v postýlce (řekla bych, že lépe než venku - tam ji to trvá třeba hodinku než zabere a pak jak jezdí okolo auta, tak se občas probere), tak taky nějak ty mrazy řešit nemusím.
Jé Kačenky vy jste i tady? Zname se ze srpnatek 2011 na fb. Dokonce mame deticky ve stejny den
Mam synka Dominička 29.8.2011 ![]()
No vidíš, třeba se ta diskuze rozjede i tady…
Já teda teď nějak nestíhám, a to ani vyfotit malou ![]()
Tak pořád přemýšlím, jestli jít s malou ven
, holky jste v těch mrazech zavřené doma nebo malé nabalíte a vyrazíte na prochajdu?
Ahoj, Terezka je kočka
Moc jí to sluší ![]()
Hádám, že naše hlášení z Polabí moc nepomůže, ale s Mikuláškem chodím ven když je maximálně -7 a chodíme něco přes hodinu. O víkendu jsme objevovali rybník a jeho rákosová zaákoutí ![]()
Já mám teď nějakou virózu, tak doufám, že to malej nechytne. Zvlášt v noci, když ho mám u sebe v posteli je to blbý … jenže on jinde spát asi nebude. ![]()
Děkujeme
No my ani když bylko teplo nechodily denně ven. Malá spí krásně i v postýlce, tak si myslím, že je ji to zatím tak nějak jedno jestli je doma nebo venku. Ale spíš tak 3 krát do týdne cca jsme vyběhli na hodku ven po krámech a tak. No a v těhle mrazech taky chodíme. Odpoledne když svítí sluníčko - máme mikču, bundu, fusak emitex a další 2 nánožníky na kočárku a slídu na boudičce, tak si myslím, že je prdelce rozhodně venku tepleji než mamince
Já myslím tak do -10 klidně na hodku procházku, jak by bylo mín tak jen rychle zařídit to nejnutnější.
Tak my jsme to dneska vyřešili
Je pořád kolem -10, tak jsme jeli aspoň na návštěvu. Bylo to fajn, kámoška má klučinu 15 měsíců. Jenže naše Sašenka se nějak přetáhla a pak doma nebyla k uklidnění, jak se odpoledne nevyspala a byla unavená. Teď už spokojeně chrupká ![]()
Taky elegantní řešení. Naše malá na návštěvách teda jak kdy, někdy je v pohodě, jindy trošku ukňouraná. Prostě doma je asi doma.