Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, jsem tady nová a tak si projíždím diskuze a všimla jsem si „Srpňátek“ ![]()
Mám dvojčátka, která se narodila 3.8.2011.
Je mi jasný, že teď ty naše dětičky máme v takovým věku, kdy všude poletujou a my za nima
,ale když si bude chtít někdo psát, tak budu ráda.
Jsou tu ještě nějaký dvojčata?:-)
@Michelle86 ahojky
já mám jednoho synka 13.8.2011ale vydá za 10
jestli chceš tak si psát klíďo můžem ![]()
@klarushka Ahoj
teda to je rychlost, jsem nečekala, že se mi tak rychle někdo ozve, ale jsem ráda. Nechápu, že jsem se sem neregistrovala dřív, je tady spousta zajímavých věcí.
Jo, jinak jsem Míša, moc mě těší ![]()
Ahojda já jsem Klára též mě těší
víš já tu jsem hlavně o ránu při snídani proto sem se ozvala tak rychle ![]()
@klarushka Zatím se s tím tady seznamuju, ale už vidím, že se mi tu moc líbí ![]()
Asi sem ale budu chodit spíš večer, takhle přes den mě holky asi moc nenechají…no uvidím ![]()
Teď hlavně koukám na diskuzi o rodičáku…Kláry, už ti dorazil?? Mně totiž furt nic :-/
![]()
@Michelle86 Jj Míšo dorazil už 13. a odkuď si? já jsem od kolína a chdí mi z Příbramy a mám Skartu ![]()
@klarushka Já jsem z Mariánských Lázní a furt nic…:-/ Dneska jsem volala i na socku a tvrdili, že dávky odesílali jako vždycky, takže to zadržuje spořka?? No nevím, ale pěkně mě to štve. A taky mám Skartu.
Mám ji od října a hned na poprvé se mi rodičák zpozdil a přišel 18. a pak už mi normálně chodil kolem 13. nebo 14. a dneska je 18. a na Skartě je h!!!
Pěkně mě to štve.
@Michelle86 jo o tom mi mluv mě to taky chodí jak se tmu chce
nechápu kde to stojí ale když jsem tejďka slyšela ve zprávách mluvčího z pracáku tak bych mu dala takovou čočku že by se z toho po*ral
jaj já jsem zas vzteklá…
@klarushka Ahoj Kláry ![]()
Jak se máš? A co malej?
No, taky jsem to slyšela, ale tak napůl, protože jsem tady ještě uklízela po holkách zbytek večeře
Teď už chrní…naštěstí ![]()
Tak rodičák dneska dorazil, tak jsem v klidu, ale úplně mám hrůzu, co bude třeba další měsíc… :-/
@Michelle86 Ahojky Míšo, já se mám celkem fajne a malej taky včéra měl svátek tak dostal spousty hraček takže je naprosto spokojenej drak
a jak se máš Ty? a co holčičky? jak se vůbec jmenujou? My máme Patrika
tak aspoň že dorazil ale je to šílený, nechápu jak je ožný že to m nějdo na začátku měsíce a druhej až na konci
To mi fakt hlava nebere ![]()
@klarushka Ahojky ![]()
Jůů, tak malej měl svátek, tak to určitě byla oslava, viď? Je moc hezký, když dostanou dárky a na všechno koukají, prohlížejí si to
je to strašně hezký.
Já mám Dianku a Terezku
Terinka je o 6 min mladší a je celá já
,povahou i vzhledem no a Dája ta je spíš po svým tatínkovi..
Jinak ten rodičák je fakt síla!!!
![]()
@Michelle86 jéééé já mám sestřičku Dianku
tejďka je jí 8
jména jste fakt vybrali pěkně
oslava byla fajne malej byl ze všeho vedle a nakonec si nejvíc vyhrál s koštětem a lopatkou ![]()
@klarushka No, to je náhoda
Ono, Dianek moc není, ale přitom je to tak hezký jméno ![]()
Z klučičích se mi nejvíc líbí Dominik, ale i Patrik nebo Filip…všechno jsou to moc hezký jména ![]()
Jj, to tak bývá…je to tak i u nás, holky dostanou třeba drahé hračky a pak jsou schopný si vyhrát s obyčejnou pet lahví
![]()
@Michelle86 to jo Dianka je vážně pekný jméno
ale já jsem chtěla holčičku Klaudii nebo Elizabet a přítel chtěl Adélku nebo Elišku tak jsme nakonec udělali kompromis Natálku akorát na patrikovi jsme se shodli hnedka a nakoec to byl kluk ![]()
Jj přesně a taky Tě to dokáže tak vytočit? kord když tu hračku takovou dobu vybíráš? ![]()
@klarushka Ahoj Klárko ![]()
No přesně tak, já vybírám a hledám, to nejlepší, co by se jim nejvíc mohlo líbit a toho si třeba ani nevšimnou a zabaví se nějakým nesmyslem ![]()
Teda dneska jsem hotová…holky docela zlobily a ještě jsme byly u zubáka a nic moc :-/ ![]()
A jaký jsi měla den ty?